FMy - Strona 32

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 20 lut 2005, 16:34

Powinien ich ktos wypozyczyc z nizszej ligii. Macie jakis dobrych tanich mlodych napastnikow. Bo ja gram Pogonia Szczecin i tylko Olszar mi bramki strzela. :roll: :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 20 lut 2005, 17:26

Zależy ile masz kasy, bo w QPR gra bardzo dobry obrońca nigeryjski z angielskim paszportem - Danny Shittu. Ja bym Ci proponował Simelane z Denver Sundowns. NIe wiem czy dostanie pozwolenie na pracę.
Może Ciebie to zdziwi ale dostałem od zarządu taką "podwyżkę" 3 mln funtów (na początku miałem 30 tys.) na transfery, wiec spróbuje tych co mi poleciłeś.dzieki

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 7:09

Potrzebuje szybko pomocy? Nie moge wczytać seva od fm pojawi mi się że jest jakiś błąd wiecie co moge zrobić by nie zaczynać od nowa gry i jaka jest przyczyna tego? Prosze o pomoc.

Ja mialem taka sytuacje w CM 03/04 czesto savy sie psuly i nic na to nie moglem poradzic do wyrzucenia.... i raz sie zdarzylo w FMie...

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 7:22

mam jedno pytanko: Ile wyszlo patchy do FMa?

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 21 lut 2005, 7:51

Wojtas już możesz dostać za to ostrzeżenie. Przeczytaj na regulaminie, że nie wolno pisac dwóch postów pod rząd.

Co to FM'a to nie grałem, ale mam nadzieję, że juz nidługo sobie zagram.:D

Awatar użytkownika
dehamo
Trampkarz
Trampkarz

Sparingi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 21 lut 2005, 8:56

Cześć.Powiedzcie mi jakimi drużynami i z jakimi drużynami gracie sparingi.Ja w grze Gram Realem Madryt i tylko 1 Barcelona chciała zemną Sparing rozegrać , ale musiałem im dać 1 mln złotych. :x Powiedzcie z kim i czym wy gracie.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 21 lut 2005, 9:41

w00jtas pisze:mam jedno pytanko: Ile wyszlo patchy do FMa?
tylko jeden pacz, w niedalekiej przyszlosci ma wyjść kolejny (ale dal SI Games czas to pojęcie mocno względne)

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 10:02

Ja na mecze towarzyskie nie zwracam uwagi kto mi daje propozycje to przyjmuje najczesciej w nich sprawdzam nowo zakupionych zawodników

Awatar użytkownika
Enrico
Skład C
Skład C

Re: Sparingi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 21 lut 2005, 11:19

dehamo pisze:Cześć.Powiedzcie mi jakimi drużynami i z jakimi drużynami gracie sparingi.Ja w grze Gram Realem Madryt i tylko 1 Barcelona chciała zemną Sparing rozegrać , ale musiałem im dać 1 mln złotych. :x Powiedzcie z kim i czym wy gracie.
Dziwne... :? Ja mogę grać sparing prawie z każdym, wręcz pchają się do mnie drzwiami i oknami(gram Milanem). Ale sparingi trzeba ustalać dość wcześnie, bo potem wszyscy mają już zajęte terminy i możesz grać chyba tylko z amatorami. Ja zawsze z nimi gram 1 meczyk, aby moi gracze się rozstrzelali. :wink:

Awatar użytkownika
dehamo
Trampkarz
Trampkarz

Re: Sparingi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 21 lut 2005, 12:22

Enrico pisze:
dehamo pisze:Cześć.Powiedzcie mi jakimi drużynami i z jakimi drużynami gracie sparingi.Ja w grze Gram Realem Madryt i tylko 1 Barcelona chciała zemną Sparing rozegrać , ale musiałem im dać 1 mln złotych. :x Powiedzcie z kim i czym wy gracie.
Dziwne... :? Ja mogę grać sparing prawie z każdym, wręcz pchają się do mnie drzwiami i oknami(gram Milanem). Ale sparingi trzeba ustalać dość wcześnie, bo potem wszyscy mają już zajęte terminy i możesz grać chyba tylko z amatorami. Ja zawsze z nimi gram 1 meczyk, aby moi gracze się rozstrzelali. :wink:
Uciebie też jest tak ,że jak mi jeszcze zostało kilka (10) meczy do końca sezonu to niemoge ustawić sparingu na wakacje... ?? Niepowinno być tak żeby można było ustawiać wcześniej??

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

trening

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 21 lut 2005, 13:34

Czesc wszystkim mam problem z ustawieniem odpowiedniego treningu.
Na poczatku sezonu ustawiam trening dla calego zespolu (overall dochodzi do przerywanej linii) ale wartosci parametrów zawodników nie wzrastają tylko raz rosną a raz spadają. Natomiast po sezonie wiekszosc ma przyrost parametrów (zielone strzalki) ale jak sie zbliza nastepny sezon to im te wartosci spadają. Jak moze byc tego przyczyna??
Poza tym niektorzy zawodnicy mają notorycznie czerwone strzalki przyrostu parametrów. Próbowałem już zmieniać samemu treningi, zatrudniać nowych szkoleniowców i nic. Co mam zrobić może jest jakaś zależnośc pomiędzy liczbą szkoleniowców przypisanych do jednego treningu a wydajnością zawodników??
Pozdro dla wszystkich. Lukus

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lut 2005, 14:07

Ja ci dam rade (ja ją stosuje) ustawiłem sobie żeby asystent ustalał treningi a cio do tych zawodnik.owc mają czerwone strzałki powystawiaj może nie których na końcówke jakiegoś meczu (lub kilku) a ich morale powinny wzrosnąć.

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 21 lut 2005, 15:23

zioło pisze:Ja ci dam rade (ja ją stosuje) ustawiłem sobie żeby asystent ustalał treningi a cio do tych zawodnik.owc mają czerwone strzałki powystawiaj może nie których na końcówke jakiegoś meczu (lub kilku) a ich morale powinny wzrosnąć.
Wlasnie tak mam ustawioną funkcję asystenta. Tylko nie wiem czy jeśli ustawilem tę funkcję to powinienem jeszcze ingerować w trening?? czy jesli coś zmienie w treningu od początku ustawionym automatycznie to pozniej asystent będzie dobrze ukladal treningi??
pozdro dla ziolo

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lut 2005, 16:29

dzięki za pozdrowienia, ja zawsze na początku jak zaczynam gre ustawiam żeby mi asystent prowadził treningi i NIGDY w nie nie ingeruje. I zawsze jakoś idzie jak nie jestem na pierwszym miejscu w danej lidze to w czołówce :twisted:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 21 lut 2005, 16:48

ja rowniez ustalam zeby asystent mi prowadzil treningi i zadko kiedy spadaja jakiemus zadonikowi statystki chyba ze jakis zawodnik po dluszej kontuzji powraca do gry to wtedy spadaja mu...
polecam Carlton Cole mlody strzela bramki na zawolanie Chelsea wyp. do Aston Villa :)
Ostatnio zmieniony 21 lut 2005, 17:11 przez w00jtas, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”