Prison Break - Strona 35

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Prison Break

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lis 2008, 18:25

Masz rację, ale to akurat bez znaczenia. Nie wiem czemu skojarzyło mi się, że po akcji w Las Vegas stracili urządzenie a to było tak dawno temu. Tak czy inaczej jak dla mnie mocno naciągana sprawa.

A serial naturalnie obejrzę do końca. Zmienił oblicze na gorsze, ale nie oznacza to, że jest tragiczny. Przynajmniej dla mnie.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 28 lis 2008, 18:31

Dokładnie- dyski skopiowali w ciagu pieciu odcinkow- co odcinek to nowy dysk. zgrali z laptopa na karty i jest :) co do akcji i wydarzen jestem zalamany. szczegolnie ostatni odcinek pokazal jak bardzo zalezy tworcom na widzach i pieniadzach. kolejny "niespodziewany" zwrot akcji. schodzi na psy, ogladam tylko z przyzwyczajenia, co tez czasem mi nei wychodzi- Dexter, Heroes itd- lepiej o wiele wygladaja. Znowu poscig bedzie, brak spokoju, operacja sie powiedzie i bedzie kolejny sezon o poszukiwaniu scylli. dupa;/

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 lis 2008, 18:33

Ostatni odcinek akurat był ciekawy, ale ogólnie nowy sezon to trochę kaszana. Pierwszy i jako tako drugi były świetne, resztę oglądam 'bo muszę' ;) I tak powaliła mnie akcja jak odpalili w jednym z ostatnich odcinków samochód na dwa kabelki :evil:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lis 2008, 18:46

pablisso pisze:Znowu poscig bedzie, brak spokoju, operacja sie powiedzie i bedzie kolejny sezon o poszukiwaniu scylli.
Nie będzie następnego sezonu. Ten jest ostatni. Były oficjalne informacje na ten temat.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 lis 2008, 18:50

Ale za to 24-odcinkowy ;)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 02 sty 2009, 10:14

Świetną rzecz ktoś napisał na temat prawdopodobnego zakończenia serialu:
a w finalnej scenie 4 sezonu zdobytą przez Lincolna Scyllę przejmie cudem ożywiony Świrus i ucieknie z nią na rowerze.
:hahaha: // Mentor

Eliot Ness
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eliot Ness » 02 sty 2009, 17:07

Podstaowe pytanie, bo poprzednie sezony ogladalem, a jakos na ten sie specjalnie nie skusilem; warto ogladac, czy nic ciekawszego niz do tej pory scenarzysci nie wymyslili?

Jakos po ostatnim sezonie mialem wrażenie, że nic ciekawego sie już nie stanie, ale widze, ze dyskusja idzie dosc żywo, więc może warto.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 sty 2009, 17:20

Wg mnie nie warto. Ja ten serial oglądam już tylko z ciekawości jak się skończy. Ogólnie to czwarty sezon jest może i lepszy od trzeciego, ale i tak nic specjalnego.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 02 sty 2009, 22:57

to zalezy jak patrzysz na ten serial. jezeli na bajke czy film o ameryce i serialu pelnym akcji- to jest swietny, pelen emocji itd.

ale jezeli patrzysz w perspektywie 1 sezonu i idei tego serialu/sezonu- nie warto.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 02 sty 2009, 23:27

Mimo wszystko jak już oglądnełeś te 3 sezony to polecam obejrzec i czwarty ;) Jeżeli 3 Ci się podobał, to na tym też nie będziesz się nudził.

Eliot Ness
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eliot Ness » 03 sty 2009, 11:01

no to poszlo..

Sciagnalem wczoraj w nocy 7 odcinkow, obejrzalem 6, bo juz mi oczy wysiadaly w okolicach 2 nad ranem. Sciagnalem i musze powiedziec, ze nie zaluje, bo serial swietnie trzyma w napieciu; obawialem sie troche, ze to bedzie wygladac tak, ze Majkel bedzie szukal Gretchen, a reszta juz bedzie miala to wszystko daleko gdzies, no i nie rozwiaze sie wątek mojego ulubienca, Alexa Mahone'a, a tu prosze.., cholernie mile zaskoczenie, pierwsze w 2009;

nie zaluje, ze sciagnalem, zabieram sie do ogladania.. i wlasnie, na pewno wiecie, bo ja nie bardzo, na ile odcinkow zostal przewidziany 4-rty sezon?

R.A.B.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 03 sty 2009, 11:10

22 plus 2 specjalne
narazie do ściągniecia dano nam 16 odcinków pozostałe będą na przełomie Lutego/Marca(Chyba)

Eliot Ness
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eliot Ness » 03 sty 2009, 13:53

Wielkie dzieki za info, bo szczerze mowiac widzac napisy na hatak-u troche sie balem, ze znow tych odcinkow jest tak malo; jestem po 9, Bellick :-(

W sumie to nie wiem czy nie jest to najlepszy sezon, moze nawet lepszy niz pierwszy?

R.A.B.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 03 sty 2009, 14:06

Mi się ten sezon bardzo podoba.Czasami jest takie tempo jakby to było streszczenie 3 odcinków w jednym.Jak chcesz to dam ci namiar na linki z odcinkami w rmvb z wtopionymi napisami po 150 mb

Eliot Ness
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eliot Ness » 03 sty 2009, 14:18

proste, że chce; daj na pw :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”