Nie czytałem nic na ten temat.Francuz rzeczywiście kończy karierę ?Michał M pisze:- Sagnol (koniec kariery)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 lis 2008, 9:49
Nie czytałem nic na ten temat.Francuz rzeczywiście kończy karierę ?Michał M pisze:- Sagnol (koniec kariery)
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lis 2008, 10:08
Nie jest to jeszcze przesądzone, ale dość poważnie się nad tym zastanawia z uwagi na ustawiczne kłopoty ze zdrowiem. W tym roku (kalendarzowym) zagrał tak naprawdę kilka spotkań, a od czasu Euro w zasadzie nie pojawiał sie na boisku.EnJoy's pisze:Nie czytałem nic na ten temat.Francuz rzeczywiście kończy karierę ?Michał M pisze:- Sagnol (koniec kariery)
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 lis 2008, 16:28
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 lis 2008, 8:22
Tak samo musi grać Breno. Więc najlepiej jednak byłoby zbyć van Buytena, skasujemy za niego z pięc baniek no a o miano trzeciego obrońcy niech rywalizują Hummels i Breno. I niech wygra lepszyolson pisze: Pewne jest to, że w przypadku pozostania w zespole van Buytena, powrót Matsa nie ma sensu. Siedziałby tylko na trybunach albo w najlepszym wypadku na ławce jak Breno. A on musi grać, tym bardziej, że w obecnym sezonie spisuje się naprawdę nieźle.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 lis 2008, 19:07
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 lis 2008, 20:16
Wolę MattsaMichał pisze:co do tego drugiego to chyba w dalszej perspektywie, np. za 1,5 roku, kiedy skończy się kontrakt Lucio).
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 gru 2008, 9:34
Nie grał w Schalke, czyli nie ma "genu przegrywania"Akarin pisze:Wolę Mattsapierwsze: swój, drugie: młodszy trzecie: nie grał w Schalke
![]()
Zresztą jest też Breno, który jest wg pierwszym naturalnym zastąpcą Lucio.
Tradycyjnie czekam na stronę oficjalną, zanim zacznę się cieszyćAkarin pisze:Sprawa z Tymoszczukiem wydaje się być załatwiona, bo piłkarz miał przejść w ten weekend testy medyczne i doagadać się w sprawie konkraktu. Jeśli to wszystko prawda to mamy drugi zimowy trasnfer (dla przypomnienia- miało być ich nie wiecej niż 1 już dokonany).
Jeszcze co do niego - jest naprawdę niezłym uzupełnieniem drużyny i widać, że Klinsmann nie boi sie na niego stawiać w absencji van Bommela. Na przyszły rok, gdyby faktycznie wyszedł transfer Tymo i przedłużyłby kontrakt Ze, to w środku mamy: Tymoszczuka i Ottla jako bardziej cofniętych DM-ów i Ze Roberto oraz Borowskiego (względnie Hamita), jako "ósemki" - całkiem dobry układAkarin pisze:Przede wszystkim świetnie zagrał Ottl, dla mnie to cichy bohater tego spotkania. Naprawdę spora ilość odbiorów, walecznosć zadecydowały o tym, że zagrał znacznie lepiej niz niektórzy mogliby sie tego po nim spodziewać.
I tak jak na najgorszy start w BL od iluś tam lat jest nieźle - kto by po 5 kolejkach przypuszczał, że w końcówce rundy będziemy mieli jeszcze szanse na mistrza jesieni?Akarin pisze: Poza tym trzeba pamiętać, ze gdyby nie głupie punkty stracone z bochum i Gladbach to bylibyśmy już teraz liderami
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 gru 2008, 18:23
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 gru 2008, 12:19
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 gru 2008, 12:40
A to juz pewne jest? Bo na razie oficjalna nic nie pisze, tylko Kicker i Bild cytuja Rummenigge, że się o niego staramy. Też nie mam nic przeciwko, na napastnika nr 3 jak najbardziej pasuje (i za darmo jestEbi pisze: a teraz tylko napiszę, bo nigdzie większych informacji nie ma, że IVICA OLIĆ po sezonie zasili szeregi FCB na zasadzie wolnego transferu. Ja jestem zadowolony.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 gru 2008, 14:45
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 09 gru 2008, 20:07
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 gru 2008, 21:36
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 09 gru 2008, 23:28
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 09 gru 2008, 23:52
przembal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited