Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 871

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 lis 2008, 20:29

przy golu numer 2 zachowal sie jak amator

ogolnie po ikerze widac brak szybkosci - czyli tak jak po wszystkich pilkarzach realu

sedziowanie wczoraj ['] a zachowanie najlepszego (wg tomasa roncero) pomocnika swiata zenujace. dziwie sie ze nikt mu nie walnal z glowy

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 gru 2008, 1:37

W sumie to ciekawa sprawa, na ogól spadek formy u danego piłkarza nie jest tak bardzo odczuwalny dla drużyny, bo towarzyszy mu wzrot formy u innych... a to co sie dzieje w tym roku w Realu to słów brak - Heinze zawala bramke co mecz, Iker przestał łapać cokolwiek co leci obok niego, Raul marnuje setki co mecz, VdV z jednego z lepszych rozgrywających stał się przeciętnym kopaczem niewidocznym podczas meczu, Ramos też nie to co rok temu. O co chodzi? Na plus obecnie chyba jedynie dyspozycja Pepe, Gago i Higuaina - ale oczywiscie 2/3 z nich musialo sie zlamac bo czemu nie.
O Gutim to tez szkoda gadac, nie wiem jak mozna trzymac na boisku pilkarza ktorego wspolczynnik stabilnosci formy jest jeszcze gorszy niz rok temu, a jedyne co robi to zagra kilka prostopadlych pilek raz na 5 meczy.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 gru 2008, 21:11

Proponuje zrobić ankietę czy Huntelaar przeszedł do nas za więcej czy mniej niż 40mln. :/

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 gru 2008, 21:27

W kazdym razie nawet jesli kwota bedzie mniejsza niz 40 mln, to i tak watpie, zeby Ajax byl stratny :D

Przynajmniej w LM bedzie mogl grac.

Nikt nic nie wspomina o kontuzji Pepe. Cos podupadl temat ostatnimi czasy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2008, 22:09

Transfer Huntera na pewno ucieszy wielu kibiców... Barcelony :] Ja tam już się powoli zaczynam cieszyć a ewentualna kwota jeszcze bardziej mi poprawi humor o ile nie będzie to mniej niż 30 mln euro. Wystarczy nawet te 30 mln. Ładna liczba.

Jak dla mnie transfer takiego zawodnika jak Huntelaar to nie jest rozwiązanie problemów Realu nawet na krótką metę. Rozumiem, że ktoś ma zastąpić Ruuda, ale Klaas jest piłkarzem dużo gorszym, dużo bardziej uzależnionym od partnerów a zwłaszcza od skrzydłowych, którzy powinni dorzucać mu piłki. W Realu skrzydłowych brak a więc nie wiem co Holender (kolejny - szósty już?) będzie robił w napadzie. Jakieś bramki na pewno będzie strzelał bo w końcu w tym się specjalizuje (statystyki w Eredivisie ma wprost powalające), ale to za mało.

Oczywiście nie twierdzę, że Hunter jest zawodnikiem słabym a wręcz przeciwnie. Nie mniej jednak nie takiego grajka potrzebuje IMO Real. Zresztą problemów macie tak dużo, że nawet jeden czy dwa transfery ich nie rozwiążą. Cieszę się jednak bo ewentualny (jeszcze nie potwierdzony oficjalnie, ale bardzo prawdopodobny) transfer Klaasa powinien zamknąć drogę dla innych, lepszych zawodników.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 02 gru 2008, 0:09

świetny rozwiązanie :oops: kolejny 'statyczny' napastnik spod znaku 'stoimy i czekamy na piłke' :roll:
cena mnie nie zdziwi o tej porze sezonu ZAWSZE sie przepłaca, a jak sie jest Realem Madryt to przepłaca sie podwójnie

czekam na parke Hunelaar i dzieciak z brazyli - bo to gwarancja że będzie rozrywkowo w Madrycie :| niedługo zapewne zmienimy trenera...

jest zle. w dodatku i Calderon to wie, bo skoro motywuje po 1/3 sezonu zawodników dodatkowa premia za to ze wygraja 5 meczów to świadczy o tym tylko że ich nastawienie jest złe. a jak złe jest nastawienie - to w Realu Madryt nigdy nie dzieje sie dobrze :roll:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 gru 2008, 11:24

Uwielbiam budzic sie i czytac doniesienia na temat transferów Realu, god damn it. Od dawna mowie ze Huntelaar nam nie potrzebny. Nie zdiwie sie, kiedy zaklepiemy Holendra, zaplacimy z gorka, prezes zwolni Schustera. Aj zle sie dzieje, a taki chaos do niczego dobrego nie prowadzi.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 gru 2008, 20:05

Huntelaar jest nasz !! :wink:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 gru 2008, 20:13

maciek_88 pisze:Mam dziwne wrażenie, że powróci temat Huntelaara.
Ale myślałem, że będzie jakaś fajna saga o jego przyjściu w mediach. A tutaj wychodzi, że szybko, łatwo i przyjemnie poszło.

Ile za niego daliście?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 gru 2008, 20:34

ok 20 baniek. Szkoda bo myslalem ze wiecej przeplaca. Kolonia tulipanow sie powieksza :boruta:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2008, 20:40

Uważajcie, jak Leo jeszcze do nich dołączy :D choć kto wie, kasy pewnie by tyle nie dostał ile u nas wyciąga :lol:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 gru 2008, 20:40

Od kibica Ajaxu:
zrodla holenderskie mowia o 27 milionach + 7 kolejnych w zaleznosci od wystepow
:)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 gru 2008, 20:42

Nie wiem czy 20 baniek można nazwać pzepłaceniem za gościa który ma takie statystyki i jest stosunkowo młody. JA mam nadzieję na jednego a najlepiej dwóch dobrych skrzydłowych bo jak już wcześniej napisał bodajże Mentor sam Huntelaar zbawieniem nie jest. Na pewno się przyda ale musimy mieć kogoś na skrzydła. NIe podoba mi się też tak dużo Holendrów i z chęcią bym się ze dwóch pozbył w lecie.

R.A.B.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 02 gru 2008, 20:44

brylancik pisze: NIe podoba mi się też tak dużo Holendrów i z chęcią bym się ze dwóch pozbył w lecie.
Sneidera i Robbena bym chętnie widział w JUve :P Sorki za Offtop

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 gru 2008, 21:05

R.A.B. pisze:Sneidera i Robbena bym chętnie widział w JUve :P Sorki za Offtop
Robbena najwięcej oglądaliby pracownicy włoskich klinik i szpitali :wink: Jest tak porcelanowy, że mimo naprawdę wielkich umiejętności polecałbym go tylko wrogom a co za tym idzie nie życzę sobie, aby odchodził z Realu :P

Ciekaw jestem ile będzie kosztował Klaas. Rozbieżność między doniesieniami prasy hiszpańskiej a holenderskiej są dość duże. Jeżeli bliżej 20 mln to plus dla Realu. Jeżeli bliżej 30 mln to plus dla Ajaxu.

A może już ktoś wie ile kosztował :> Prosiłbym tylko o jakieś konkretne, w miarę wiarygodne źródło. Nieoficjalne doniesienia hiszpańskiej prasy (takiej źródło ceny podaje fioletowa stronka) to trochę za mało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”