Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 57

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 gru 2008, 23:32

Od meczu Lecha z Grasshoppersem Zurich u siebie ( 6-0 ) regularnie czytam forum WL, na youtube dodałem do subskrycji 3 kanały ( LechTV, Bulgarska, KKSKolejorz) i generalnie na bieżąco jestem ze wszystkimi kibicowskimi akcjami Lecha, jak np. te Januszowanie w Gdańsku. Bez wątpienia jest to najlepsza ekipa w Polsce pozostawiająca za sobą wszystkich daleko w tyle.
Jest ona taką ekipą także dzięki osobom postawionym w stowarzyszeniu - litarą, dyniolom itd.
Tworzą oni prawdziwą "Wiarę" ludzi którzy będą na dobre i na złe. Taki Małyszowiec jest z drużyną tylko wtedy kiedy jest dobrze i kiedy zwycięża. Uważa się za wielkiego kibica, a gdy przychodzą niepowodzenia zwija wrota i nie ma go.
Dla 'Polonusów' również nie ma wstępu na sektor, jak sama nazwa mówi jest to sektor kibiców Lecha Poznań, więc jakim prawem ma tam zasiadać człowiek który kibicuje wszystkim Polskim drużyną, i gdyby zamiast Kolejorza grała tam Legia czy Wisła, również chciałby się wbić na sektor.
Jedyne do czego ewentualnie można się doczepić, to forma poinformowania takiego 'fana dobrej piłki' że nie jest mile widziany odrobinę grzeczniej aniżeli "Wypier*** na Małysza"
Sprzedaż biletów jest prowadzona w najlepszy sposób jaki może być w tej sytuacji robiona. Może od razu robić wolną sprzedaż i losowanie jak na mecze repry w EURO czy Mundialu.

A teraz wyobraźcie sobie jak inaczej by wyglądały trybuny Lecha gdyby wejściówki były w wolnej sprzedaży i kicał tam każdy kto popadnie - a nie wyselekcjonowani ludzie jak jest do tej pory (może nie chodzi konkretnie o te filmiki ale kto chce to na pewno wie o co mi chodzi)

AUSTRIA WIEDEN

POLONIA BYTOM ostatnio

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 gru 2008, 23:33

Jesli rzeczywiscie jest tak jak mowicie, to ok. Chociaz czytajac jego wypowiedz na forum to nie chce mi sie za bardzo wierzyc w to, ze to tak wlasnie funkcjonuje. Zreszta co ja tam wiem. Prawda pewnie lezy gdzies po srodku. Jesli chodzi o atmosfere na meczach Lecha to rzeczywiscie jest bardzo dobra. Czytajac teraz artykul, ktory dal Mentor to wychodzi na to, ze stolica po prostu koloryzuje.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 gru 2008, 0:32

Kamil232 pisze:Wywiad z prezesem wyjebisty, marzyłoby się żeby każdy prezes tak podchodził do kibiców.
Racja, Kasprzak dobrze rozumie Nas kibiców i chwała mu za to :!:
Niech pan napisze, że Lech chce mieć takich kibiców, jakich ma i jest z nimi bardzo szczęśliwy. Ci ludzie dopingują Lecha i pojadą za nim na koniec świata.
mistyk pisze:Chociaz czytajac jego wypowiedz na forum to nie chce mi sie za bardzo wierzyc w to, ze to tak wlasnie funkcjonuje.
Mistyk, ale o czym my tu mówimy :?: W srodę w Rotterdamie gra Lech Poznań, dostliśmy 3 tyś biletów, przypominam DOSTALIŚMY. Są to bilety kibiców Lecha a nie fanatyków Feyenoordu czy Pucharu UEFA. Hierarchia jest i być musi. Każdy kibic Lecha, który chodzi na Bułgarską na pewno będzie mógł pojechać (są wolne miejsca, ale na włąsny transport). W pierwszej kolejności dostawali ci co są na wyjazdach (zawsze/czasami/albo w Bytomiu czy Gdańsku). Te osob mogły zakupić vouchery jeszcze dla innyc osób, których znają (np kolega). Bo WL wychodzi z załozenia, ze lepiej aby bilety trafiły do pewniejszych rąk niż od samego początku rozsiać je bez ładu i składu, tym co chcą :!: Tak jest od lat a GW się dziwi :lol:

Ten koleś co napisał do GW to zapewne 'Holender' z forum Lecha. Zarejestrował się po to aby sptytać się czy dostanie bilet na Feyenoord. Zaznaczył przy tym, ze NIE jest kibicem Lecha, mieszka w Holandii i chce tylko pooglądać mecz. Ok poogladaj sobi ale nie w sektorze gości :!: Jak tak bardzo mu zależy to niech kupi na miejscu i usiądzie z ekipą gospodarzy (choć żalił się, ze ma z tym problemy). Takich zagubionych "fanatyków" Kolejorza za granicą jest bardzo dużo - nic dziwnego, ze od tylu tel litar nie wytrzymał :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 gru 2008, 0:34

Moj znajomy z P-n ktory ma karnet chcial pojechac na ten mecz ale dostal odmowe bo podobno bilety juz zostaly sprzedane lub zarezerwowane. Wszystko spoko lodzio miodzio tyle ze.... Jego kumpel ktory nie ma karnetu a jezdzi na wyjazdy owy bilet ma. WTF :lol:

Ogolnie GW robi zawsze tania sensacje....a jak pisala o demolowaniu stolicy po mistrzostwie dla Legii to ci sami ktorzy teraz ja opluwaja, opluwali warszawiakow znajac fakty z wyborczej :roll: Punkt widzenia zalezy od siedzenia.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 gru 2008, 1:00

Bienias pisze:Moj znajomy z P-n ktory ma karnet chcial pojechac na ten mecz ale dostal odmowe bo podobno bilety juz zostaly sprzedane lub zarezerwowane. Wszystko spoko lodzio miodzio tyle ze.... Jego kumpel ktory nie ma karnetu a jezdzi na wyjazdy owy bilet ma. WTF
Faktycznie chyba już nie ma biletów. Nie zmienia to faktu, że było aż 1500 w wolnej sprzedaży - jak się obijał to ma problem 8)

PS Jestem ciekaw czy 'kibice' Feyenoordu po straconej pierwszej bramce zaczną wyrywać siedzonka jak w La Coruni :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 gru 2008, 9:23

mistyk pisze:Czytajac teraz artykul, ktory dal Mentor to wychodzi na to, ze stolica po prostu koloryzuje.
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,60586 ... iczny.html

lekko koloryzują :] dali na info dnia jakiś tekst o jakimś działaczu, oczywiście nie widać tam żadnego nazwiska, jest tylko "wysoko postawiony działacz" :D

hala GW

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 gru 2008, 11:03

MENDEZ pisze: Faktycznie chyba już nie ma biletów. Nie zmienia to faktu, że było aż 1500 w wolnej sprzedaży - jak się obijał to ma problem 8)
:
W srode juz biletow nie bylo?

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 gru 2008, 13:08

Bienias pisze:Moj znajomy z P-n ktory ma karnet chcial pojechac na ten mecz ale dostal odmowe bo podobno bilety juz zostaly sprzedane lub zarezerwowane. Wszystko spoko lodzio miodzio tyle ze.... Jego kumpel ktory nie ma karnetu a jezdzi na wyjazdy owy bilet ma. WTF :lol:

Ogolnie GW robi zawsze tania sensacje....a jak pisala o demolowaniu stolicy po mistrzostwie dla Legii to ci sami ktorzy teraz ja opluwaja, opluwali warszawiakow znajac fakty z wyborczej :roll: Punkt widzenia zalezy od siedzenia.
Bienias "Wiara Lecha" ma swój system imienny, gdzie sprawdzają kto był na wyjeździe itd. Pierwszeństwo ma ekipa wyjazdowa, więc jak kolega rzadko jeździł na wyjazdy, to nie rozumiem jego zdziwienia. Jak znów jeździł, to po prostu nie zdążył się załapać i tyle. Wkurzające jest to, że media na siłę szukają uszczerbku w czymś, co idealnie funkcjonuje. Jeżeli chodzi o organizację, to Legia również ma bardzo dobrą (wewnętrzną) tylko nie widać tego na Łazienkowskiej.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 gru 2008, 13:32

Bienias pisze:W srode juz biletow nie bylo?
Sprawdziłem na forum i litar pisał, że do soboty (dzisiaj) można jeszcze zakupić bilet. Jeżeli Twój kumpel ma karnet, musi mieć też kartę Lecha i coś wierzyć mi się nie chce, że nie mógł dostać biletu :roll:
PS ja w tym sezonie byłem tylko w Łodzi. Mój brat jeździł dość często w poprzednim sezonie i to on zakupił jeszcze dla mnie (sprzedaż zamknięta). Jego kumpel (wyjazdowicz) mógł zrobić tak samo. Zresztą nie chce mi się wierzyć, że jak ma karnet, kartę Lecha nie dostał vouchera :|
3 tyś nie jedzie ale WL (i tu podpisuje się) woli jak pojedzie z 2200 osób niż dodatkowo 800 wynalazków. To oni biorą odpowiedzialność za tych co jadą i wolą wiedzieć kto jedzie i żeby byli to kibice Lecha a nie banda debili czy Małysze z trąbką (patrz: Camp Nou).

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 gru 2008, 13:47

Kolejny matoł po Szadkowskim...Sarzalo...ja się zastanawiam, jak to możliwe że w jednej redakcji znajduje się tylu kretynów? ba o czym ja w ogóle mówie, że 99% redakcji to idoci :shock:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2877

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 gru 2008, 15:43

Selekcja na wyjazdy to dobra rzecz, żeby nie było Januszów w większości :wink: . Co do wybiórczej, to mają określony sposób "postrzegania świata" więc są tam ludzie o tych samych przekonaniach, pisząc pierdoły swoją drogą.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 gru 2008, 16:13

MENDEZ pisze:Małysze z trąbką (patrz: Camp Nou).
Byles widziales a moze ktos ci opowiedzial? Zobacz dzis ile ludzi bedzie ogladac GD i zobacz kartoniade ktorej Lech nigdy nie bedzie mial wiekszej

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2877

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 gru 2008, 16:18

Bienias pisze:Zobacz dzis ile ludzi bedzie ogladac GD i zobacz kartoniade ktorej Lech nigdy nie bedzie mial wiekszej
A to, że wszyscy podniosą kartonik jest wyznacznikiem bycia zajebistym kibicem ?
Wiesz przypomniał mi się taki głupek ze studia TVP, nie pamiętam jak się nazywał ale kibic Barcy (mecz z Milanem), zachwalał jakich to ma Barcelona świetnych kibiców, najwierniejszych, najlepszych, najgłośniejszych a podczas meczu co chwilę słyszałem "Milan" oglądając mecz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8633
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2008, 16:20

Bienias pisze:Zobacz dzis ile ludzi bedzie ogladac GD i zobacz kartoniade ktorej Lech nigdy nie bedzie mial wiekszej
Dla mnie ważniesze jest, ilu z nich pojedzie na mecz pucharowy z 4 ligowcem. A z tego co wiem, były takie mecze w Pucharze Króla, więc trzeba tylko znaleźć liczbę i będzie mozna osadzic ich poziom. Zresztą grali w Krakowie, ale sie pokazali :lol:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 gru 2008, 16:32

Bienias pisze:Byles widziales a moze ktos ci opowiedzial?
Wystarczy, że oglądam w Canal+. Nie mówię, ze wszyscy mają trąbki :lol: ale co chwile słychać jej dźwięk! A na takim meczu jaki mamy dziś wieczorem ziomale będą w nie dmuchać z podwójną mocą :!: :mrgreen: Tak na marginesie z Hiszpanii to fajnie słychać Seville.
No większej nie (bo to zwyczajnie nie mozliwe) ale oprawy na polskich stadionach są o klasy lepsze niż na Camp Nou. Doping zresztą też (szczególnie ten na Lechu - to jest czołówka europejska)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”