Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Kamil232 » 14 gru 2008, 14:27

Antyfani Leo chcą niektórym wmówić, że zachowanie Argentyńczyka było gorsze od zachowania piłkarzy Realu Madryt.
:D Jestem chyba jedną z ostatnich osób o których można powiedziec antyfan Messiego, już w wieku 19 lat jak się nim zachwycałem niektórzy mi mówili, że w United masz nie gorszego gracza(Ronaldo) a na niego psioczysz, a jakimś tam Messim sie zachwycasz. Rożnica między fanami Barcy, a MU jest taka, że Ci przyznają, że Ronaldo wcześniej nurkował często, a teraz nadal mu się to zdarza. Natomiast fani Barcy udają, że nie widzą sytuacji ala Messi vs. D'Allesandro, Messi vs. Del Horno(tak tak faul był tak bardzo groźny, że Messi mało co nie umierał już jedną nogą był na tamtej stronie świata, już rozpoczynano reanimację- nic nie przynosiło skutków dopóki Boski Leo nie zobaczył prostokątnego kartonika o kolorze czerwonym wyciągniętego przez sędziego z kielni i pokazanego obrońcy Chelsea, nagle Argentyńczyk ożył i nawet lekarz nie był potrzebny :lol: ) itd. to dwa najsłynniejsze przykłady. No cóż od tak zapatrzonych w siebie i swoją drużynę fanów ciężko wymagać chodź szczypty obiektywizmu.

Wróć do „Hiszpania”