@Babel mam nadzieje, ze nie robisz gruntu przed mozliwym pojedynkiem Barcelony z Interem.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 gru 2008, 16:33
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 gru 2008, 16:40
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 gru 2008, 16:43
ostatnio gralismy na Sb pomimo braku podstawowych zawodnikow, pomimo zenujacej formy naszych crackow, pomimo swietnie(wg rm) dysponowanego Realu swoja pilke. Dostalismy 4 ale gralismy a nie murowalismy.RealFan pisze:
wiemy, ze barcelona bez xaviego, messiego, eto'o, alvesa, puyola, toure i z wracajacym po kontuzji iniesta bedac w nienajwyzszej formie, po zmianie trenera oraz ze strata 9 pkt przyjechalaby na santiago bernabeu grac przeciwko swietnie dysponowanemu realowi i narzucalaby swoj styl gry. .
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 gru 2008, 16:55
W konfrontacji z Barceloną prawie wszyscy grają defensywnie a mimo to nie o wszystkich można pisać, że upokorzyli się swoją grą.liam pisze:Tylko jak mieliśmy grać? Mieliśmy grać otwartą piłkę i dać sobie wbić łatwo 3 bramki żeby Barcelona mogła sobie poklepać piłkę i pobawić się z nami, nie tracąc przy tym zbytnio sił? Każdy wiedział, że nie mamy takich piłkarzy aby grać z wami otwartą piłkę i jedyną słuszną taktyką była gra defensywna i szybkie kontry. Dlatego dziwią mnie te teksty w stylu "Real się upokorzył bo murował bramkę".
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 14 gru 2008, 16:56
tylko z tego co pamiętam mieliście wtedy taką przewagę, że mogliście sobie pozwolić na tą porażkę, bo i tak mieliście miejsce gwarantujące grę w pucharach (chociaż mogę się mylić bo wtedy nie miałem zbytnio czasu na dokładne śledzenie wyników, tabel itpBienias pisze:ostatnio gralismy na Sb pomimo braku podstawowych zawodnikow, pomimo zenujacej formy naszych crackow, pomimo swietnie(wg rm) dysponowanego Realu swoja pilke. Dostalismy 4 ale gralismy a nie murowalismy.RealFan pisze:
wiemy, ze barcelona bez xaviego, messiego, eto'o, alvesa, puyola, toure i z wracajacym po kontuzji iniesta bedac w nienajwyzszej formie, po zmianie trenera oraz ze strata 9 pkt przyjechalaby na santiago bernabeu grac przeciwko swietnie dysponowanemu realowi i narzucalaby swoj styl gry. .
hmm ciekaw jestem czy gdyby inny zespół grał z wami w lidze mistrzów tak jak my wczoraj, kibice Barcelony pisali by, że drużyna przeciwników upokorzyła się swoją grą...Mentor pisze:W konfrontacji z Barceloną prawie wszyscy grają defensywnie a mimo to nie o wszystkich można pisać, że upokorzyli się swoją grą.
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 gru 2008, 16:57
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 gru 2008, 17:00
Sama nazwa wskazuje priva, ehhh te dzieci.rkoeman pisze:napisal mi cloner na priw
Tylko, ze ja sie nie napinalem, a takze nic nie pisałem o obrazaniu Messiego, tym bardziej o probach złamania nogi. Już nie mowiac o tym, ze nie jestem kibicem Realu.rkoeman pisze:ogolnie bawi mnie jak wiele dzieciakow sie napnie bo dorosly kibic realu obrazal pol meczu messiego za to ze ktos chcial my zlamac noge
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 gru 2008, 17:02
Chciałbym mieć jakikolwiek wpływ na grę Interu. Pewne jest tylko to, że w razie przyjazdu na Camp Nou Inter raczej będzie się murował i kilka razy wg waszych kryteriów ktoś "powinien wylecieć". Zarówno mnie jak i zawodników w razie uzyskania korzystnego wyniku nie będzie interesowało czy i ile Bienias będzie pamiętał nasz "antyfutbol"mistyk pisze:@Babel mam nadzieje, ze nie robisz gruntu przed możliwym pojedynkiem Barcelony z Interem.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 gru 2008, 17:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 gru 2008, 17:10
Real dostaje tylko galaktyczny wpier....RealFan pisze: a real slaby bo dostal wielki wpier...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 gru 2008, 17:14
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 gru 2008, 17:19
I tu jestes w bledzie. Dla Barcelony styl jest tak samo wazny jak wynikCorinthians pisze: W takich meczach liczy się tylko wynik, nic więcej.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 gru 2008, 17:24
Zlatan na boisku biega tylko wtedy gdy ma piłkę przy nodze i to nie zawszeBienias pisze:a Zlatan bedzie biegal za Messim
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 gru 2008, 17:27
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 gru 2008, 17:34
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio