Tak czy inaczej, aby zweryfikować taką wycenę należałoby ją porównać z wycenami innych piłkarzy przeprowadzonych przez PN. Inaczej to bez sensu raczej.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 gru 2008, 23:58
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 gru 2008, 0:03
Ja też nie kupuję.przembal pisze:dobra dobra "10" nie kupuje tej gazetki. Jesli mozesz rzuc kwote itd to sie posmiejemy
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 10 gru 2008, 0:42
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 gru 2008, 14:45
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 gru 2008, 15:09
Dodaj, że lewonożny piłkarz.Michał M pisze:Wiadomość dnia:
wyceniany jak widzę przez fachowych dziennikarzy na 23 mln EUROpiłkarz
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 gru 2008, 15:21
Tak, byłbym zapomniał10 pisze:Dodaj, że lewonożny piłkarz
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 gru 2008, 14:27
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 gru 2008, 10:07
Było bliskoGomez pisze:jeszcze tylko w sobote odprawiamy szwabow z kwitkiem, liczymy na swiateczny prezent od smerfow, i wszystko wroci na wlasciwy TOR![]()
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 gru 2008, 10:23
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 gru 2008, 10:38
Raz lepiej raz gorzej. Czasem są praktycznie idealne, czasem kompletnie do kitu. Przeciętny transfer jak dotądRezus pisze:Mam takie pytanie o Oddo, jak tam z jego dośrodkowaniamiWidziałem troszeczkę skrótu z "wieśniakami" i nie wyglądało to źle.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 15 gru 2008, 14:53
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 gru 2008, 15:03
Ja aż tak radością nie tryskam. Im bliżej było przedłużenia, tym gorzej grał Schweinsteiger. Jedyne co mnie pociesza, to powrót Hamita - może posadzi na jakiś czas Bastiana na ławę w 2 rundzie (po tym jak już skończy się kara Oddo)olson pisze:Kontrakt Schweinsteigera potwierdzony na oficjalnej, yes, yes, yes.
Ja bym go nawet wypożyczył na półtora roku. Kroosa zresztą teżolson pisze:Wszystko ma zostać ustalone po powrocie Sosy z urlopu. I dobrze, niech odejdzie na pół roku i trochę pogra.
Marin tak, ale najlepiej w 2010 r. - będzie do wzięcia za darmo, poza tym liczę, że wtedy nastąpi zmiana naszego systemu na 4-3-3 - Marin byłby chyba lepszy w roli skrzydłowego aniżeli teraz w bocznej pomocy. Co do Baumjohanna, to chyba tylko fakt wzięcia go za darmo jest ok - przecież koles nie ma nawet podstawowego miejsca w składzie Gladbacholson pisze:Hoeness potwierdził zainteresowanie Marinem (yes, yes, yes) oraz jego kolegą klubowym, Baumjohannem. Bardzo nieźle. Niech dogadają Marina w zimie, a na wiosnę niech jeszcze pogra w Moenchegladbach.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 15 gru 2008, 20:43
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 gru 2008, 8:16
A ja bym czekał. Wystarczyłoby z nim się dogadać za plecami Borussii (co tam, że niezgodne z przepisamiolson pisze: Na darmowego Marina nie czekałbym. Wiadomo, zapewne kontraktu z Borussią nie przedłuży (chociaż może?), a za darmochę będzie to bardzo łakomy kąsek i jakaś Chelsea czy inny Arsenal może nam go sprzątnąć, bo w ciągu półtora sezonu rozwój chłopaka może pójść hen-hen naprzód.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 16 gru 2008, 9:53
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio