FMy - Strona 34

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Enrico
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 22 lut 2005, 11:24

dehamo pisze:Dzienks :D A teraz jeszcze jedno pytanie. Znasz jakiś dobrych lewych i prawych pomocnikow??
Kaka, Francesco Ferdinando Vito, Sneijder, Seedorf,Longoni... są dość drodzy, ale jak ciebie nie stać to daj Sneijdera, bo jest dość tani(ok. 10mln euro :wink: )-tani zależy jak dla kogo.

dehamo pisze:
Enrico pisze:
dehamo pisze:Cześć.Powiedzcie mi jakimi drużynami i z jakimi drużynami gracie sparingi.Ja w grze Gram Realem Madryt i tylko 1 Barcelona chciała zemną Sparing rozegrać , ale musiałem im dać 1 mln złotych. :x Powiedzcie z kim i czym wy gracie.
Dziwne... :? Ja mogę grać sparing prawie z każdym, wręcz pchają się do mnie drzwiami i oknami(gram Milanem). Ale sparingi trzeba ustalać dość wcześnie, bo potem wszyscy mają już zajęte terminy i możesz grać chyba tylko z amatorami. Ja zawsze z nimi gram 1 meczyk, aby moi gracze się rozstrzelali. :wink:
Uciebie też jest tak ,że jak mi jeszcze zostało kilka (10) meczy do końca sezonu to niemoge ustawić sparingu na wakacje... ?? Niepowinno być tak żeby można było ustawiać wcześniej??
Chłopie, w tym czasie co ty mówisz to jeszcze nie myśli się nawet o sparingach. :P

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 lut 2005, 12:37

dehamo pisze:Dzienks :D A teraz jeszcze jedno pytanie. Znasz jakiś dobrych lewych i prawych pomocnikow??
Sneijder wg mnie najlepszy mlody pilkarz w tej grze na tych pozycjach jest uniwersalny na dodatek mlody i po sezonie jak ci dobrze bedzie gral to sprzedasz go za minimum 20 mln euro jak gralem ajaxem to sprzedaolem go do barcelony za 32mln euro najwiekszy talent na ta pozycje w FM goraco polecam

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 lut 2005, 12:40

Kto gra holenderska liga ??? Ja gram i co sciagne pilkarza nie moze sie zaaklimatyzwac i jest nieszczesliwy co wy robicie w takiej sytuacji ???

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 22 lut 2005, 12:50

Kto gra holenderska liga ??? Ja gram i co sciagne pilkarza nie moze sie zaaklimatyzwac i jest nieszczesliwy co wy robicie w takiej sytuacji ???
Jak gralem Eredivisie to kupywalem zawodnikow z owej ligi polecam Cristiano z NAC Bredy lub z Rody JC niepamietam dokladnie w ktorej gra :D
Ostatnio zmieniony 22 lut 2005, 12:52 przez w00jtas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 lut 2005, 12:51

Po kilku miesiącach się aklimatyzuje :)

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 22 lut 2005, 12:55

No nie zawsze sie aklimatyzuja kupilem do NEC Zvonimira Vukica z Szachtaru i po sezonie i troche jeszcze sie nie zaaklimatyzowal i musialem go sprzedac i tak niezle na nim zarobilem :D

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 lut 2005, 13:38

wazi15 pisze:Kto gra holenderska liga ??? Ja gram i co sciagne pilkarza nie moze sie zaaklimatyzwac i jest nieszczesliwy co wy robicie w takiej sytuacji ???
Daj im to co w Holandii najlepsze - marihuanę :lol:

Ja też grałem. 80% transferów zagranicznych graczy jest niewypałem. Zaledwie kilku się aklimatyzuje - u mnie byli to na przykład Anglicy: Watson i Richardson, ale już Steele'owi się nie podobało. Charisteas, Andersson, Lopez, Rocco i kilku innych też się nie zaaklimatyzowało.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 22 lut 2005, 14:33

Wymieniam bramkarza Sorensena na Cudiciniego czy to dobra transakcja? Sorensena sprzedaje do Leverkusen za €5 mln. a Cudiciniego kupuje za €7 mln. (€2.7 mln. + reszta raty na 12 miesiecy)
Sorensen gra przecietnie a jak Cudicini?

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 22 lut 2005, 14:47

Cudcini jest slaby. Kup sobie lepiej Freya.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 22 lut 2005, 14:47

Cudcini jest slaby. Kup sobie lepiej Freya.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 22 lut 2005, 15:01

Zapozno juz go zakontrakrowalem mam nadzieje ze bedzie lepiej gral niz Sorensen :) ale dzieki za ostrzezenie wrazie czegos mam Postme :)

Awatar użytkownika
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 lut 2005, 16:21

Kotek pisze:
wazi15 pisze:Kto gra holenderska liga ??? Ja gram i co sciagne pilkarza nie moze sie zaaklimatyzwac i jest nieszczesliwy co wy robicie w takiej sytuacji ???

Ja też grałem. 80% transferów zagranicznych graczy jest niewypałem. Zaledwie kilku się aklimatyzuje - u mnie byli to na przykład Anglicy: Watson i Richardson, ale już Steele'owi się nie podobało. Charisteas, Andersson, Lopez, Rocco i kilku innych też się nie zaaklimatyzowało.
Dobry pomysl z ta maryśka moze jest taka opcja, a teraz na serio u mnie czterech zawodnikow z zagranicy sie zaaklimatyzowalo sa nimi robinho jakulovski, mascherano podolski a ci co sie niezaaklimatyzowali to guerrero, zidan, downing, diego ale ma ich dalej w skladzie. Mam 40 mln euro kasy a moja makszmalna pensja jaka moge wzstawic to 70 tys euro nie wiecie jak mozna ja podwyzszyc wiem ze jest prozba do zarzadu ale nie chce prosze o rade

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 lut 2005, 16:29

wazi15 pisze:
Kotek pisze:

Dobry pomysl z ta maryśka moze jest taka opcja, a teraz na serio u mnie czterech zawodnikow z zagranicy sie zaaklimatyzowalo sa nimi robinho jakulovski, mascherano podolski a ci co sie niezaaklimatyzowali to guerrero, zidan, downing, diego ale ma ich dalej w skladzie. Mam 40 mln euro kasy a moja makszmalna pensja jaka moge wzstawic to 70 tys euro nie wiecie jak mozna ja podwyzszyc wiem ze jest prozba do zarzadu ale nie chce prosze o rade
Wygrywać, wygrywać i czekać ;)

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 22 lut 2005, 17:01

kema pisze:wlasnie. ja tez ustawiam te zadania dla mojego asystenta i musze sie pochwalic, ze przez caly sezon zawodnicy nie maja czerwonych strzalek. mam tylko zielone no i czasami zolte, czy tam pomaranczowe.
a do tego zeby nie mieli czerwonych staram sie wszystkich wykorzystywac do grania i wtedy nie mam zadnych problemow.
tak to sie kreci. :D
Dzieki za rade aha i mam jeszcze jedno pytanie: czy moze istniec jakas zaleznosc pomiedzy ilosciua zawodnikow w klubie a wydajnoscia trenerów i przyrostami parametrów zawodników?? Jesli mam bardzo szeroką kadrę to czy to odbija się na jakości treningów?? Ilu trenerów jest najlepiej wziąć do każdego treningu???
Pozdro dla wszystkich
PS. Dzis wydarzenie Krzynek kontra Dudzio. Jaki wynik typujecie ludziska?? Ja 3:1 dla Krzynka i jego 1 brama.
Krzynek pany.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 22 lut 2005, 17:26

Jestem wkurzony ze zawsze Krzynowek grzeje lawe w Leverkusen a Marko Babic gra :evil: (chodzi o gre FM) a jest naprawde o klase lepszy od Babica

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”