Kaka, Francesco Ferdinando Vito, Sneijder, Seedorf,Longoni... są dość drodzy, ale jak ciebie nie stać to daj Sneijdera, bo jest dość tani(ok. 10mln eurodehamo pisze:DzienksA teraz jeszcze jedno pytanie. Znasz jakiś dobrych lewych i prawych pomocnikow??
Chłopie, w tym czasie co ty mówisz to jeszcze nie myśli się nawet o sparingach.dehamo pisze:Uciebie też jest tak ,że jak mi jeszcze zostało kilka (10) meczy do końca sezonu to niemoge ustawić sparingu na wakacje... ?? Niepowinno być tak żeby można było ustawiać wcześniej??Enrico pisze:Dziwne...dehamo pisze:Cześć.Powiedzcie mi jakimi drużynami i z jakimi drużynami gracie sparingi.Ja w grze Gram Realem Madryt i tylko 1 Barcelona chciała zemną Sparing rozegrać , ale musiałem im dać 1 mln złotych.Powiedzcie z kim i czym wy gracie.
Ja mogę grać sparing prawie z każdym, wręcz pchają się do mnie drzwiami i oknami(gram Milanem). Ale sparingi trzeba ustalać dość wcześnie, bo potem wszyscy mają już zajęte terminy i możesz grać chyba tylko z amatorami. Ja zawsze z nimi gram 1 meczyk, aby moi gracze się rozstrzelali.