ale do tematu.
Sky ma prawa do relaji z meczów ligi angielskiej i dla mnie artykuły zamieszczane na SkySports wyły zawsze wiarygodne - poza tym dobrze się to czyta, być może Wenger udzielił dwóch wywiadów - ja czytałem ten:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 93,00.html
Zakładam, że jeśli Sky daje cytat to jest to prawdziwy cytat dlatego wypowiedź:
The Frenchman told Sky Sports: "I believe that staying with 11 men we would have won this game. I was sure that in the final 30 minutes we would win the game.
już trochę bardziej pasuje do tego co napisałem - tak poza tym zawsze uważałem redaktorów z LFC.pl za rzetelnych i w moim mniemaniu, mimo subiektywnego - co nie powinno dziwić - punktu widzenia, starają się w sposób uczciwy tłumaczyć, czy komentować różne wypowiedzi, czy nnotki prasowe.
Co do wojego pytania - ja bym Ade nie wyrzucił, chociaż przyznam Ci szczerze, że w drugiej sytuacji katkę bym wlepił(żółtą) - niebezpieczny atak na nogi - nie trafiony, ale atak i łokciowanie.
Co do przewagi - jest jeszcze coś takiego - podczas meczów piłkarskich co ciężko opisać słowami, ja nazwałbym to "ogólną zdolnością do zapanowania nad poczynaniami boiskowymi i wyczuwalna"groźność" ataków - często się mówi że coś wisi w powietrzu" (ale skleciłem
Po zejściu Ade skończyła się wyraźna dominacja, którejkolwiek drużyny.
Tyle
A co do dyskusji o LM to na pewno wrocę do tematu
Liczę, że może mi ktoś napisze, że jemu/jej Opera wymiata i będę wtedy wiedział, że u mnie jest NOK, chociaż do dzisiaj nie było żadnych problemów, a może są jakieś "remonty na stronie"
Pozdro i dobranoc - wiem, że zawile ale spać mi się chce
Aha, Liverpool nadal liderem !!!!