Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 22 lut 2005, 15:06
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 22 lut 2005, 17:56
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 15:38
no ale musisz przyznac ze Edbi duzo wniósl do zepolurebuzz pisze:nie no ludzie bez przesady .... wiem ze w polsce jest nagonka na ebiego .. ale gra zespolu zmienila sie nie przez jednego zawodnika .. przeciez wiele osob wrocilo po kontuzji ..... trener zmienil sklad co do pierwszej jedenastki ... Ebi jest dobrym zawodnkiem i strasznie sie stara , ale napewno nie jest podpora druzyny.
a co do wszystkich tematow zwiazanych z bvb i ich problemami piszcie w temacie o bvb to postaram sie odpowiedziec
pozdrawiam
szlachcic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 mar 2005, 16:13
wniosl duzo woli walki i swiezosci wedlug mnie przynajmniejszlachcic pisze:no ale musisz przyznac ze Edbi duzo wniósl do zepolurebuzz pisze:nie no ludzie bez przesady .... wiem ze w polsce jest nagonka na ebiego .. ale gra zespolu zmienila sie nie przez jednego zawodnika .. przeciez wiele osob wrocilo po kontuzji ..... trener zmienil sklad co do pierwszej jedenastki ... Ebi jest dobrym zawodnkiem i strasznie sie stara , ale napewno nie jest podpora druzyny.
a co do wszystkich tematow zwiazanych z bvb i ich problemami piszcie w temacie o bvb to postaram sie odpowiedziec
pozdrawiam
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 24 mar 2005, 9:48
player

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 24 mar 2005, 10:36
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 mar 2005, 12:27
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 25 mar 2005, 13:14
rebuzz
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2005, 13:45
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 25 mar 2005, 19:12
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 mar 2005, 19:25
Tylko, że on nie wyglada mi na typowiego skrzydlowego. Owszem ma drybling, alee nie ma dobrych wrzutek... Wedlug mnie mogliby go sprawdzic za napastnikami .... Moze by sie sprawdzil a moze nie. Odczego sa spraingi ??mathiasek12 pisze:mysle ze ebi wyjdzie w pierwszej 11 i pokaze na co go stac
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2005, 20:28
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 26 mar 2005, 18:47
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 mar 2005, 18:51
Ciekawe, pozdrów ode mnie Euzebiusza...Ebi pisze:Powiem tylko, że Euzebiusz Smolarek to moja rodzinka. Nawet wołąja na mnie Ebi.
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio