Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2009, 20:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 sty 2009, 20:10
to popatrz na poczatki watku o zmianie buka... znaczy od postu Akarinacloner pisze:Ponoć tylko ja sie sprzeciwialem BAH
a kto pisze, ze nie ma byc? zadalem pytanie czy nie lepiej ale zmiany jasna rzecz po zakonczeniu aktualnych rozgrywek znaczy miesiaca - nie ma zmian w trakcie trwania grycloner pisze:to ma ku.rwa byc do konca miesiaca,
bez [rzesadycloner pisze:bez żadnych zmian w środku rozgrywek
na stale... jest tam bogata oferta bowiem sa tam usrednione, podstawowe kursy z ofert wsyztskich bukow. Tak wiec jak u kogos czegos nie ma a i inynych w ofercie sie znajduje na betexplorer jest...fieldy pisze:już na stałe, czy tylko do tego czego brakuje w bah ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sty 2009, 20:12
Powiedział 25-latek, który nie ma życia towarzyskiego i 90% dnia spędza na forum.fieldy pisze:Dorośnij w końcu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 02 sty 2009, 22:18
wichniar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2009, 22:20
takMogę podać typ który jest już podany?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 sty 2009, 23:25
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2009, 0:07
żeśmyczeher pisze:ale rzescie poplatali z tymi 2typami na dzien
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sty 2009, 3:11
dobra dobra polonistofieldy pisze:żeśmy
Jakie naginanie ... wszytsko zgodnie z zasadami 2minuty nastepnego dnia... a pewniaczek przedni - Raptors rozgniata rakiety - szkoda ze nie oznaczylem tego mianem pewniaczkafieldy pisze:Nie ma naginania zasad, nawet nie ratuje cię twój rekord, którego nikt nie pobije![]()
przepis w praktyce do dupy... bo z jednej strony zwiekszyliscie liczbe typow na miesiac a z drugiej ograniczyles typy oddawane w danym dniu.. troche to takie poplatane, zbyt duzo tych regulacji, teraz najwiecej spotkan bedzie w weekend grane wiec trzeba bedzie w tygodniu stopniowo je puszczac...fieldy pisze:max to 2 typy dziennie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2009, 10:26
- ilość meczów została powiększona, wiec imho pole manewru się nie zmniejszyło, a wręcz odwrotnie.czeher pisze:nie trzeba bedzie zbytnio kombinowac i wyczekiwac, aczkolwiek jak juz pisalem takie konkursy to tez taktyka a te regulacje lekko zawezaja pole manerwu
a właśnie, a kto nie, musi kombinować. Ty już wygrałeś, wiec po co kombinujeszKto jest dobry tak czy owak wygra
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sty 2009, 15:40
a jak np chce zagrac 3typy z NBAfieldy pisze:- jak dla mnie ograniczenie, że można oddać tylko 2 typy na dzień nie ma wpływu na taktykę. Jakby był 1, to może bym się zgodził
nie kombinuje ja po prostu lubie miec swoje zdaniefieldy pisze:wiec po co kombinujesz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 03 sty 2009, 16:21
gieksa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 03 sty 2009, 17:56
gieksa pisze:A mianowicie chodzi mi tutaj o ujemne punkty jeżeli typ siada to rozlicza się go normalnie jak te 10 ale jak nie siada to analogicznie lecą punkty ujemne:D
fieldy pisze:nie będziemy wprowadzać żadnych ujemnych punktów, mam dosyć na głowie [od 1.1.09 jeszcze więcej], a pomagać podliczać nikt nie chce
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 03 sty 2009, 18:12
gieksa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 03 sty 2009, 20:03
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sty 2009, 20:07
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio