Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 07 sty 2009, 13:32

Ja myślałem, że Bayern ma znakomitego bramkarza, który czekał na swoją szansę długo i teraz ma grać. Z tego co wyczytałem na pewnym forum piłkarskim :smile2: kibice Bayernu murem stali za swoim bramkarzem. Twierdzili, że gra z meczu na mecz coraz lepiej, etc :P

Adler jest młody. Spurs póki co dopiero zbierają ekipę, Harry jest trenerem, który prędzej czy później porządek tam zaprowadzi. O ile go wcześniej nie zwolnią oczywiście. Na chwilę obecną rzeczywiście Leverkusen daje szansę przynajmniej na puchary, Spurs niekoniecznie. Choć jak wygrają z United w finale CC to w UEFA zagrają.
Może więc dopiero latem go wyciągną :D

Inna sprawa - nie wiem czy Spurs szukają nowego bramkarza. Gomes po słabym początku chyba się już otrząsnął - nie oglądam ich wszystkich meczów, ale z relacji wiem ze radzi sobie coraz lepiej. W końcu słabym bramkarzem nie jest, o czym przekonał już w PSV.
W Anglii nie staje się ot tak między słupkami...
z tego co wiem Białkowski, choć był dużo młodszy i mniej doświadczony, do czasu kontuzji grywał regularnie i zbierał świetne noty. Inna sprawa, ze kontuzja przyszła dość szybko i tych meczów było zaledwie kilka, ale jednak z początku grał.

Wróć do „Anglia”