Za Adlera trzeba wyłożyć 20 mln euro - taką ma klauzule odstępnego w aktualnym kontrakcie obowiązującym do 2012 r.bartbuks pisze: Adlera
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 sty 2009, 12:39
Za Adlera trzeba wyłożyć 20 mln euro - taką ma klauzule odstępnego w aktualnym kontrakcie obowiązującym do 2012 r.bartbuks pisze: Adlera
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2009, 13:10
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 sty 2009, 13:17
Też go nie znam, więc trudno powiedzieć czy by poleciał na kasę czy niefieldy pisze:Zawsze piłkarz może się zbuntować. W Spurs pewnie by mu sporo kasy dali, także dużo zależy od charakteru piłkarza. Adlera charakteru nie znam, wiec uwierzę na słowo, że na kase nie poleci
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sty 2009, 13:25
Rzuciłem tak nazwiskiem, kierując się umiejętnościami, a nie klauzurami. Adler ma talent, więc postanowiłem wciągnąć go do mojej wyliczanki.Michał M pisze:Za Adlera trzeba wyłożyć 20 mln euro - taką ma klauzule odstępnego w aktualnym kontrakcie obowiązującym do 2012 r.
To już bardziej prawdopodobne, bo nie wierzę, że grałby nawet w WBA czy innym słabym zespole PL.Bankowo z pół roku musiał grzać i trenować. W Anglii nie staje się ot tak między słupkami...fieldy pisze:Może nawet na zaplecze PL, do klubu który ma aspiracje, by awansować.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2009, 13:32
z tego co wiem Białkowski, choć był dużo młodszy i mniej doświadczony, do czasu kontuzji grywał regularnie i zbierał świetne noty. Inna sprawa, ze kontuzja przyszła dość szybko i tych meczów było zaledwie kilka, ale jednak z początku grał.W Anglii nie staje się ot tak między słupkami...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 sty 2009, 13:43
Nie, no spokobartbuks pisze:Rzuciłem tak nazwiskiem, kierując się umiejętnościami, a nie klauzurami. Adler ma talent, więc postanowiłem wciągnąć go do mojej wyliczanki.
Kibice Bayernu nadal stoją murem za swoim bramkarzemfieldy pisze:Ja myślałem, że Bayern ma znakomitego bramkarza, który czekał na swoją szansę długo i teraz ma grać. Z tego co wyczytałem na pewnym forum piłkarskimkibice Bayernu murem stali za swoim bramkarzem. Twierdzili, że gra z meczu na mecz coraz lepiej, etc
No tak, kuchenne drzwi to zawsze jest szansa, bo sądząc z tabeli, to większa szansa dla Spurs na drugą ligę niz udział w pucharachfieldy pisze: Na chwilę obecną rzeczywiście Leverkusen daje szansę przynajmniej na puchary, Spurs niekoniecznie. Choć jak wygrają z United w finale CC to w UEFA zagrają.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sty 2009, 13:45
Są wyjątki od reguły. Pamiętaj, że Bartek grając w Southampton nie czuł się samotnie - Tomek "Szlug" Hajto, Kamil "D&G" Kosowski.. Inna sprawa, że Białkowskiego konkurent grał tragedię, a Białek miał wejście smoka - mistrzowskie interwencji i nawet bodajże karnego w jednym z pierwszych meczów wyjął. Do momentu kontuzji grał świetnie nawet w pucharach z elitą. Kto wie czy gdyby nie kontuzje dziś chłopak nie łapałby w jakimś Birmingham czy Fulham...fieldy pisze:tego co wiem Białkowski, choć był dużo młodszy i mniej doświadczony, do czasu kontuzji grywał regularnie i zbierał świetne noty. Inna sprawa, ze kontuzja przyszła dość szybko i tych meczów było zaledwie kilka, ale jednak z początku grał.
fieldy nie wiem jak CIebie, ale mnie wkurza jak piszą, że Harry pewnie i tak posiedzi pół roku, ponapina się, stanie na głowie, aby tam pozamiatać, a i tak go zwolnią... Facet ma łeb na karku i nie przypadkowo w Portsmouth zrobił coś czego pewnie wielu by nie dokonało. Myślę, że należy dać mu sezon - dwa i Tottenham zatrybi...fieldy pisze:Spurs póki co dopiero zbierają ekipę, Harry jest trenerem, który prędzej czy później porządek tam zaprowadzi. O ile go wcześniej nie zwolnią oczywiście.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 sty 2009, 14:08
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 sty 2009, 15:15
Już go kupiliDiamen23 pisze:A tak przy okazji to podobno Tottenham chce kupić Defoe za 15 mln funtów... a rok wcześniej oddano go za 7,5 . Głupota, wiedziałem że złą decyzją jest oddawanie tego napastnika za tak małe pieniądze, ale żeby teraz go jeszcze odkupywać za 2 razy tyle
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2009, 15:21
połamał się do tego wszystkiego Diop, który nie zagra chyba ze 3, czy 4 miesiące. Ale mają zatrzymać Johnsona [który też już był łączony z Tottenhamem].Duch pisze:btw, Portsmouth chyba wyprzedaż w zimie zrobi. Najpierw Diarra, teraz Defoe. W Anglii łączy się Kranjcara z Arsenalem. Czyżby kryzys aż tak mocno ich dotknął
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 07 sty 2009, 16:28
A nie wziąłeś pod uwagę, że Przyrowski ma być w Londynie tylko i wyłącznie solidnym rezerwowym?Duch pisze: I jeszcze kwestia Przyrowskiego. Jak dla mnie to plotka, no bo niby po co Kogutom taki bramkarz? Gomes broni o niebo lepiej niż na początku sezonu i wątpie żeby Harry w zimie chciał go zmieniać. A jeśli już to bankowo szukałby wśród bramkarzy z wyższej półki niż Przyrowski ... patrz jakiś Boruc czy Given.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 sty 2009, 17:31
kup mu 0.5 l to mu się humor poprawiSzkoda Tony'ego tylko
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sty 2009, 10:58
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2009, 11:47
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lut 2009, 23:22
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl