Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 03 sty 2009, 17:46
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 03 sty 2009, 17:48
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 sty 2009, 12:53
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2009, 13:37
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sty 2009, 13:52
A ja zawsze wyklinałem każdego selekcjonera, że nie potrafi się przekonać do piłkarza, który gra regularnie i jest doceniany. Wiem, że za Engela grywał, za Janas zakończył przygodę z kadrą, ale ja nie kumam jakim cudem nikt z PZPN nie pofatygował się pogadać, obejrzeć, zaproponować. Nie mamy aż tylu piłkarzy z takim doświadczeniem - no chyba, że w Ekstraklasie jest więcej juniorów prezentujących International Level...cloner pisze:I brawoZawsze kibicowałem temu piłkarzowi, ma wyrobioną markę w bundeslidze
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 07 sty 2009, 13:57
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 sty 2009, 14:00
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 sty 2009, 14:57
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2009, 14:59
Nie, z Wisly przeszedl do Energie Cottbus, a pozniej do Bayeru.Rezus pisze:A Kałużny nie przechodził do Leverkusen z Wisły ?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 07 sty 2009, 15:00
Przeszedł z Energie Cottbus. I chyba też w przerwie zimowejRezus pisze:A Kałużny nie przechodził do Leverkusen z Wisły ?
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 sty 2009, 19:52
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 11 sty 2009, 16:29
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2009, 18:32
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 21 sty 2009, 15:30
Maciejowi Żurawskiemu puściły nerwy. W meczu Larissy ze Skodą Xanthi były kapitan polskiej reprezentacji nie wytrzymał brutalnych ataków rywali i w końcu jednemu z nich przywalił.
Rozgrywki ligi greckiej nie stoją na oszałamiającym poziomie, ale nie brakuje w nich brutalnych fauli i ostrych starć między piłkarzami. Tak też było w spotkaniu ostatniej kolejki między Skodą Xanthi, a Larissą - czytamy w "Fakcie".
Żurawski długo cierpliwie znosił niebezpieczne ataki pilnującego go obrońcy rywali Giannisa Papadimitriou. Ale gdy Grek chamsko kopnął go bez piłki, a sędzia przymknął oko na te skandaliczne zachowanie, "Żuraw" nie wytrzymał i postanowił pokazać Papadimitriou, że też potrafi faulować.
W kolejnym starciu z obrońcą Skody odpłacił mu pięknym za nadobne. Atakujący Polak najpierw brutalnie odepchnął atakującego go bez pardonu rywala, a potem walnął go łokciem. Greccy arbitrzy chyba przywykli do takich sytuacji na boisku, bo polski napastnik nie został ukarany nawet ustnym upomnieniem.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sty 2009, 17:43
cloner
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio