Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 12 sty 2009, 13:19
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 12 sty 2009, 14:15
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 12 sty 2009, 14:55
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 12 sty 2009, 17:52
Ćwiczenia leksykalne mogły zagiąć. Ale to jest 5 punktów, więc mogą mi ciąć jak chcą. Wypracowanie dosyć, chociaż też pod względem słownictwa to raczej ubogo. Ale 250 słów to rzeczywiście trochę mało, szczególnie, że dali dużo więcej papieru. Ja bym jeszcze zmieścił drugie wypracowanie ;d Ja wykręciłem 247 słów, ale z otarciem czoła, bo się bałem, że będę musiał coś wykreślać. Oczywiście również pisałem temat nr 1.Cris7 pisze:Angielski rozszerzony też bez szaleństw. Moim zdaniem limit słów powinien być do 250-300, bo naprawdę ciężko sensownie ująć problem w 250 słowach. Dzisiaj długo siedziałem nad pracą i wykreślałem całe zdania. Przez to praca sporo straciła na jakości. A wybrałem pierwszy temat, o tych społeczeństwach wielokulturowych.
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 12 sty 2009, 19:04
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 sty 2009, 23:17
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 12 sty 2009, 23:59
Nie mam pojęcia w takim razie, może po prostu za dużo rozwijasz, a przecież nie o to chodzi, a o podawanie argumentów i krótkie uzasadnienie. No, ale to Twój problem, Twojego anglisty i znajomych, z tego co napisałeś. Ja takich problemów np. nie mam, może dlatego, że nie lubię pisać w języku innym niż polski i jakoś nie czuję ani weny ani chęci do zbytniego rozpisywania się.Cris7 pisze:Miałem po 2 argumenty ' za i przeciw' i jakoś nie mogłem się zmieścić w limicie. A od razu mówię, że mam raczej dość zorganizowany styl pisania. Zresztą większość moich znajomych, którzy są na podobnym poziomie znajomości angielskiego mieli podobne problemy.
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 13 sty 2009, 21:48
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 13 sty 2009, 22:08
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 sty 2009, 17:24
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 sty 2009, 2:40
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 30 sty 2009, 12:31
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sty 2009, 13:02
Rzetelna moja odpowiedz na pewno nie będzie, bo miałem podobny problem jakiś czas temu i nie pamiętam konkretnie. Jednak wydaje mi się, ze był konkretny punkt i osoby poprawiające nie muszą oddawać wstępnej deklaracjikama_reda pisze:Na dobrą sprawę nie znalazłem jasno sprecyzowanego punktu, który rozwiałby wszelkie moje wątpliwości. Jest ktoś bardziej zorientowany ode mnie w tych całych przepisach, procedurach i może udzielić rzetelnej odpowiedzi? Z góry dziękuję, pozdrawiam.
Bez nauki też się daAngelo18 pisze:A tak ogólnie to nie ma się czym stresować. Kto chociaż trochę czasu poświęcił na naukę przedmiotów maturalnych to zda:P zobaczycie
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 lut 2009, 18:16
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lut 2009, 0:10
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio