[']R.A.B. pisze: Co z tego że biega jak mało co z tego wychodzi? a swoją drogą Rio ma więcej bramek niż wasz Tarzan Więc daruj sobie te marne prowokacje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 sty 2009, 23:43
[']R.A.B. pisze: Co z tego że biega jak mało co z tego wychodzi? a swoją drogą Rio ma więcej bramek niż wasz Tarzan Więc daruj sobie te marne prowokacje
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sty 2009, 23:44
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 17 sty 2009, 23:48
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sty 2009, 23:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 sty 2009, 23:56
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2009, 0:02
Jak widac byl bo user Rab mial inne zdanieMentor pisze:Dajmy sobie spokój. Tekst Bieniasa jak dla mnie zupełnie niepotrzebny.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sty 2009, 1:17
Nie wiem czy synku wiesz, ale żeby odnieść sukcesy to trzeba mieć kapitalnych graczy, więc jeśli ktoś piszę, że Ronaldo to naj grajek globu to czy przesadza, skoro zostaje wybrany w każdym plebiscycie?nna sprawa ze niektorym kibicom MU sie w d... poprzewracalo od tych sukcesow i mysla ze maja najlepszych zawodnikow na swiecie na kazdej pozycji.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2009, 1:26
Na prawej obronieKamil232 pisze:Na jakiej pozycji gra Alves? Bo dla mnie to jest jak w mordę strzelił Skrzydłowy. Boczny obrońca nie gra aż tak ofensywnie, zaraz wkleje screeny jak się on zachowuje 30 metrów od bramki.![]()
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 sty 2009, 10:39
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 sty 2009, 11:10
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 18 sty 2009, 11:12
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 sty 2009, 11:19
Dla mnie jest to po prostu przejaw wielkiej ambicji, determinacji i woli walki Puyola. Pewnie, ze rozliczany powinien byc glownie z bronienia, ale tego typu zachowania dodatkowo podwyzszaja mu ocene.Powiedzmy sobie szczerze - malo, ktory stoper przy stanie 4:0 tak by sie zachowal. I za to tez miedzy innymi kocham ta druzyne.Cris7 pisze:Jednego chyba nie skumam. Czy to, że Puyol leci przy wyniku 4:0 w pole karne to jakaś jego zaleta, tak powinien zachowywać się najlepszy środkowy obrońca? Nie widzę takiej konieczności. Rio i Vidic to dla mnie najlepsza para stoperów na świecie, mimo że Ferdinand nie strzela dużo bramek. Bo po prostu jest od bronienia. Puyola również powinno się rozliczać moim zdaniem z bronienia, a nie latania w pole karne.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2009, 11:21
Ok. Niech bedzie a juz mialem mu odpowiedziec niczym Tede NowatorowiMentor pisze:
Raz jeszcze apeluję o spokój przy prowadzeniu dyskusji. Bez przewracania w dupach, luzowania zwieraczy i synków.
Inna filozofia gry. U nas wygrana i wymeczona wygrana jak wasza ostatnio nie daje nam satysfakcji takiej jak wam. poza wynikiem liczy sie jeszcze styl, styl ofensywny dziei ktoremu jestesmy rozpoznawalni na calym swiecie. I np taki Puyol poszedl za akcja do przodu chcociaz nie musial i pokazal cos czego np brakuje srodkowym MU. Nie przecze ze w defensywie wasi stoperze to klasa swiatowa ale czasem bronienie to za malo i od obroncow mozna wymagac takiego wlasnie bonusaCris7 pisze:Jednego chyba nie skumam. Czy to, że Puyol leci przy wyniku 4:0 w pole karne to jakaś jego zaleta, tak powinien zachowywać się najlepszy środkowy obrońca? Nie widzę takiej konieczności. Rio i Vidic to dla mnie najlepsza para stoperów na świecie, mimo że Ferdinand nie strzela dużo bramek. Bo po prostu jest od bronienia. Puyola również powinno się rozliczać moim zdaniem z bronienia, a nie latania w pole karne.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 sty 2009, 11:26
Dla ciebie to plus dla innych nonszalancja, moim zdaniem środkowym MU niczego nie brakuje. A różnica polega na tym, że warto biec jeśli jest 0-0 albo goni się wynik a przy 4-0 no cóż, może pozazdrościł strzelcomBienias pisze: I np taki Puyol poszedl za akcja do przodu chcociaz nie musial i pokazal cos czego np brakuje srodkowym MU. Nie przecze ze w defensywie wasi stoperze to klasa swiatowa ale czasem bronienie to za malo i od obroncow mozna wymagac takiego wlasnie bonusa
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2009, 11:28
Te cechy to praktycznie wizytówka Carlesa więc nie musi tego nikomu udowadniaćmistyk pisze:Dla mnie jest to po prostu przejaw wielkiej ambicji, determinacji i woli walki Puyola.
Oczywiście, że masz rację, ale zadaj sobie pytanie dlaczego? Zresztą czy to naprawdę taka wielka sztuka pozwolić sobie na szaleńczy rajd kiedy Twoja drużyna prowadzi 4:0 a przeciwnik nie istniejemistyk pisze:Powiedzmy sobie szczerze - malo, ktory stoper przy stanie 4:0 tak by sie zachowal.
Jeżeli wymagasz od obrońców takiego właśnie bonusa to cóż. Liczę na to, że będziesz bacznie zwracał uwagę na takie wejścia Puyola w kolejnych spotkaniach. Mam nadzieję, że kapitan sprosta wymaganiomBienias pisze:od obroncow mozna wymagac takiego wlasnie bonusa
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio