Ciekawe, czy van der Vaart zmieni teraz nick, czy też zacznie kibicować Realowi
Swoja drogą, szanse na osiągnięcie czegoś przez HSV w tym sezonie mocno zmalały.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 sie 2008, 10:36
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 sie 2008, 12:38
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 04 sie 2008, 12:42
jest na oficjalnej piłkarza list w którym żegna on sie z HSVolson pisze:Na oficjalnej stronie HSV oraz wiarygodnych portalach niemieckich jeszcze o przeprowadzeniu transakcji nic nie ma.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 sie 2008, 12:48
Moment, a Kicker to niby niewiarygodny jest?olson pisze:wiarygodnych portalach niemieckich jeszcze o przeprowadzeniu transakcji nic nie ma.
Jasne, że tak - w Hamburgu przecież odnalazł swoją dawną formę i odbił się od dna.olson pisze:jednak on też sporo im zawdzięcza.
Ale nie mają w tym momencie lidera. I w zasadzie kandydata na lidera też nie (chyba, że takim okaże się ktoś z dwójki de Jong - Kompany, innych kandydatów nie widzę. No może jeszcze Jarolim). Poza tym:olson pisze:Czy szanse HSV na sukcesy w tym sezonie zmalały? Mają zajebiście zdolną młodzież.
Poza Schweinsteigerem nie znam bardziej przereklamowanego reprezentanta Niemiec. A i tak z dwojga złego bralbym Bastianaolson pisze: Trochowski
A moim zdaniem (choć rzecz jasna mogę się mylićolson pisze:Inna, ale według mnie wcale nie gorsza.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sie 2008, 12:51
Od kilku godzin chociażby na kicker.deolson pisze:Na oficjalnej stronie HSV oraz wiarygodnych portalach niemieckich jeszcze o przeprowadzeniu transakcji nic nie ma.
Heh a moim zdaniem niczego to nie zmieni, nawet jeśli nikogo w jego miejsce nie sprowadzą. Na Emirates Cup linia pomocy pracowała wyśmienicie, Trochowski, Jarolim, Pitroipa bez VdV wydawało się, że gra lepiej funkcjonowała.Michał M pisze:Swoja drogą, szanse na osiągnięcie czegoś przez HSV w tym sezonie mocno zmalały.
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 sie 2008, 12:59
Hm, nie znalazłem nic takiego, ale wierzę na słowo.jest na oficjalnej piłkarza list w którym żegna on sie z HSV
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 04 sie 2008, 14:06
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 sty 2009, 13:01
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2009, 13:06
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 21 sty 2009, 15:25
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 sty 2009, 15:39
Był w kadrze na Euro 2008 (wszedł w 2 pierwszych spotkaniach Francji w 2 połowie), więc raczej nie jest złyrebuzz pisze:a wracajac jeszcze do watku HSV, podobno interesuja sie napastnikiem Bafetimbi Gomisem z Saint-Etienne ( dziure po Olicu trzeba zalatac ). Kwota transferu 8-9 mln euro... Wie ktos cos wiecej o tym napastniku oprocz youtube i opinii krazacych w necie ze jest "dobry" i "swietny" ? Bo ja sie przyznaje bez bicia ze Francuskiej ligi nie sledze i goscia nie znam, stad tez sie dziwie za co takie pieniadze.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2009, 15:49
wg transfemarkt Reyes trafił do Arsenalu za 35 mln, a w rzeczywistości kosztował ok 13-15rebuzz pisze:Idac tokiem myslenia Arabskich wlascicieli MC, to hmm moze by tak im Kube sprzedac ? Narazie jest wyceniany na 8 mln euro ( przez transfermarkt.de - wiec to wiarygodna kwota )
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 21 sty 2009, 16:06
No ja wlasnie dzis wyczytalem na stronie polskiej HSV o zainteresowaniu z ich strony. Pierwsza reakcja i kwota to sie usmiechnalem, ale pozniej poczytalem troszke o nim, zobaczylem co tam robi na youtube + dosc pozytywna reakcja fanow HSV, no i teraz jeszcze Wy mnie przekonujecie ze cos tam z niego jest. Ciekawy transfer moze byc, choc brak Olica moze i tak sie odbic.fieldy pisze:
Gomis miał okres gdzie strzelał jak szalony i wtedy powołali go do kadry, choć jak wchodził podczas Euro na boisko to nie bardzo wiedział co tam ma robićtakie przynajmniej wrażenie odniosłem.
Teraz już chyba tak nie błyszczy, moze uraz jakiś mu się przytrafił ?
Niby prawda, ale Zorc juz nie jednym nas uraczył ...fieldy pisze: A próba sprzedania Kuby do Man City dobra imo. Chyba tylko oni są w stanie dać tyle, żeby zadowolić Borussię, która ponoć [z tego co czytałem] chce ok 15-18 mln. Prawda to ?
No przeciez rozmawiamy o Gomisie, a Kuba to parozdaniowy watek poboczny dodawany tylko do wlasciwego postafieldy pisze: skończyć te OT// fieldy
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 21 sty 2009, 16:28
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 mar 2009, 19:50
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio