Re: HSV (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: HSV (zbiorczy)

Post autor: rebuzz » 21 sty 2009, 15:25

No prosze, a tak zalowalem jak DE JONG wybral HSV zamiast BVB, jednak teraz z perspektywy czasu ocenial to jako dobry krok.

Idac tokiem myslenia Arabskich wlascicieli MC, to hmm moze by tak im Kube sprzedac ? Narazie jest wyceniany na 8 mln euro ( przez transfermarkt.de - wiec to wiarygodna kwota ) dodajac do tego fakt ze wlodarze BVB pewnie jeszcze by kwote podniesli... mmmm :mrgreen: :mrgreen: Mowicie ze MC przeplaca 10 razy wiecej ? no to min. 80 mln :D pieknie.. ( ale 50 tez moze byc :twisted: )

ps. szkoda wielka ze pieniadze niszcza w jakis sposob autorytet i powazanie takich klubow jak Manchester City, bo to bardzo ciekawy klub z przeszloscia. Podczas mojego ostatniego pobytu w Hiszpanii dorwałem ksiazke autorstwa Colina Shindlera " Fathers, Sons and Football" opowiadajaca wlasnie o losach Manchesteru City. Polecam !! niemniej jednak troche tej "swojskosci" po przejeciu klubu przez wiadomo kogo stracil ...

ps2. Polecam takze "Manchester United Ruined My Life" rowniez autorstwa Shindlera, obie pozycje sa dostepne w polsce ale chyba tylko po angielsku.

a wracajac jeszcze do watku HSV, podobno interesuja sie napastnikiem Bafetimbi Gomisem z Saint-Etienne ( dziure po Olicu trzeba zalatac ). Kwota transferu 8-9 mln euro :boje się: ... Wie ktos cos wiecej o tym napastniku oprocz youtube i opinii krazacych w necie ze jest "dobry" i "swietny" ? Bo ja sie przyznaje bez bicia ze Francuskiej ligi nie sledze i goscia nie znam, stad tez sie dziwie za co takie pieniadze.

Wróć do „Niemcy”