Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 sty 2009, 21:57
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 24 sty 2009, 22:38
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2009, 0:36
Tak jest, tylko ze Ruch nie płaci za bilety tylko 15pln. Oni placą także 20pln i 30pln, mają rózne ceny. Tak, jak pisze, 5% po cenie, jaką gwarantuje regulamin - a reszta, jak się podoba.Mates pisze:cloner a czy ten przepis nie mówi, że ceny (wszystkich) biletów dla kibiców gości nie mogą być droższe od cen biletów na adekwatne miejsca dla kibiców gospodarzy?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 25 sty 2009, 12:03
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2009, 14:18
Na które derbyMates pisze:P.S. Cloner gdzieś wyczytałem, że kibice Polonii dostali na Daerby 5000 biletów. Prawda to?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 25 sty 2009, 17:48
Fakt, niezbyt jasno się wyraziłem. Wyczytałem gdzieś, że na Ruch-Górnik dostaliście 5000 biletów. Nigdzie nie znalazłem potwierdzenia tej informacji, a Ty na pewno będziesz miał informacje z pierwszej rękicloner pisze:Na które derby
Nie wiem jak mam to jaśniej napisać? Czytam na forum albo na jakimś portalu, że kibice Ruchu zaproponowali kibicom Polonii Bytom (chyba temu klubowi kibicujesz?) 5000 biletów na mecz Ruch-Górnik. Nigdzie nie znalazłem potwierdzenia tej, bądź co bądź dziwnej informacji, ale uznałem, że nie zaszkodzi spytać o to kibica Polonii. Jaśniej już chyba się nie dacloner pisze:Nie udzielaj się już lepiej w dziale "Polska", bo ja inny klub reprezentuje.
dzięki za odpowiedź.cloner pisze:po pierwsze, j#bac śmierdzieli
po drugie, jakby ktoś chcial, to sam sobie moze kupic bilet przed stadionem slaskim i obejrzec mecz
po trzecie, nie czytaj tak glupich portali![]()
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sty 2009, 17:50
Mates pisze:Wyczytałem gdzieś, że na Ruch-Górnik dostaliście 5000 biletów.
Teraz to mnie rozbawiłeś niesamowicieCzytam na forum albo na jakimś portalu, że kibice Ruchu zaproponowali kibicom Polonii Bytom (chyba temu klubowi kibicujesz?) 5000 biletów na mecz Ruch-Górnik. Nigdzie nie znalazłem potwierdzenia tej, bądź co bądź dziwnej informacji, ale uznałem, że nie zaszkodzi spytać o to kibica Polonii.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 25 sty 2009, 20:27
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sty 2009, 0:03
Co ty za bzdury tu wpisujesz? Gdzie ja coś napisalem złego o Was? o Waszym zarządzie? I o liczbie biletów, którą dostalismy i dostaniemykrako pisze:A i jeszcze jedno.U Nas nigdy nie było problemów na bilety dla kibiców gości. Dostaliście ostatnio o ile się nie mylę coś 2tys. a to jest ok 15 %..
także nie pisz takich głupot.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 26 sty 2009, 10:22
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sty 2009, 11:34
Zapytaj kolegów z Torcidy, co mają do powiedzenia nt. meczu PE Polonia-Górnik, a później się udzielaj.krako pisze:My nie wyznajemy zasady kibiców zza miedzy by psuć święto pilkarskie
Ale tu nikt z Ruchu sie nie wypowiada.krako pisze:o Was tylko o chorzowskich i ich zarządzie
Wytłumacz mi, jakie ja głupoty napisałem. Jedynie mogę się mylic w sprawie cen biletow na stadionie slaskim, bo to w koncu Ruch je ustala, a nie ja.krako pisze:Dostaliście ostatnio o ile się nie mylę coś 2tys. a to jest ok 15 %..
także nie pisz takich głupot.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 26 sty 2009, 11:43
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 26 sty 2009, 13:56
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sty 2009, 16:42
Wiem, że ironizujesz, ale ... to naprawdę nie była dobra oprawa, ultrasi o tym dobrze wiedzą. Jak na razie najlepszą zaprezentowalismy w meczu z Legią. Zapewne wiesz, jak wygląda.RzuR pisze:ile lat świetlnych dzieli waszą wspaniałą oprawę
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marrecki14 » 20 kwie 2009, 17:55
marrecki14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio