Osobiście to wolę jak gra Djourou- Toure niż Toure- Gallas. Oceniam ich dotychczasową współprace, chociaż nie wiem jak ostatnio grał. Nie widziałem żadnego meczu w naszym wykonaniu już od grudnia, kiedy to graliśmy z AV. Nie miałem jak po prostuKamil232 pisze:a zdarzył się kiedykolwiek mecz, żeby on słabo nie zagrał?
Martwi mnie strasznie nasza sytuacja. Nawet nie wiem czy nie lepsze by było niezakwalifikowanie się do LM w przyszłym sezonie. To co wyprawia Wenger w ostatnich latach jest kpina. Nie powiem, poprzedni sezon był IMO udany, chociaż nic nie wygraliśmy. Jednak nie zostały wyciągnięte żadne wnioski. Mieliśmy się jeszcze wzmocnić, a tymczasem się osłabiliśmy. W tym sezonie żadna drużyna tak naprawdę nie jest w gazie. Chelsea, LFC, czy MU tak jakoś grają w kratkę. Chociaż Diabły się ostatnio obudziły. My zamiast wykorzystać to [mieliśmy już niezłą ekipę, ale zamiast się wzmocnić to osłabiliśmy się] gramy wielkie gówno. Ale co tu oczekiwać jak w środku drużyny z "ambicjami" gra Denilson[*], Diaby[*], Song[*] czy Eboue [*]. W ogóle nasza defensywa jest strasznie słaba.
Potrzebne są zmiany. Tak naprawdę nie wiemy co się dokładnie dzieje w klubie. IMO nie obwiniałbym samego Wengera. Klub ma kibiców, którzy przychodzą oglądać mecze. Zysk jest? jest. To po co wydawać pieniądze na nowych zawodników. Lepiej prowadzić taką politykę jaka jest obecnie. Wenger nie powie przecież że nie ma pieniędzy bo zarząd mu nie daję środków na transfery. Dlatego to wszystko tak wygląda...