I po co ta ironia, która śmieszy chyba tylko Ciebie?Kamil232 pisze:To gdzie ta konkurencja Pique? Skoro miałby mniejsze szansę na grę...gdzie Ci wymiatacze?
Odszedł dla hajsu, a te jego gadki o miłosci można o kant dupy rozbić i tyle w tym temacie. Wybaczcie, że śmiałem poszydzić z tych jego gadek, bo wiadomo, że w Barcie grają tylko tacy co ją kochają nie sprzedali by się nigdy(czego najlepszym przykładem był Figo) a no i wyjątkowi, no bo przecież jaki inny obrońca przy stanie 4-0 by poszedł tak w pole karne jak Puyol? no jaki no przecież że zaden on jest tylko taki zajebisty
A tak odbiegając (choć nie do końca) od tematu Pique, to zgłosił się Milan i Liverpool po naszych młodych grajków: Alcantare i Deulofeu. Alcantare widziałem jak gra i nie można go puścić, bo to jest nasza przeszłość IMHO a drugi jeszcze może sobie równie dobrze spieprzyć karierę jak i pociągnąć ją jak nasi najlepsi wychowankowie, ma dopiero 14 lat i nic jeszcze nie można przesądzić poza tym że ma chłopak talent. Ogólnie ja też jestem za tym żeby przepisy były ujednolicone, tylko ciekawe kiedy do tego dojdzie, bo mówi się o tym już od jakiegoś czasu, a jednak efektów nie widać.