Ile razy ta dwójka mierzyła się ze sobą? Pytam bo wydaje mi się, że zbyt mało, aby wyciągać takie wnioski.Rezus pisze:Tak samo jak Nadalowi Murray
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lut 2009, 16:18
Ile razy ta dwójka mierzyła się ze sobą? Pytam bo wydaje mi się, że zbyt mało, aby wyciągać takie wnioski.Rezus pisze:Tak samo jak Nadalowi Murray
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WójtinhoFCJ » 01 lut 2009, 16:40
WójtinhoFCJ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 01 lut 2009, 16:43
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 lut 2009, 16:51
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 lut 2009, 19:34
Moim zdaniem Federer był podczas tego turnieju w swojej optymalnej formie. Od spotkania z Berdychem grał świetny tenis i nie można powiedzieć żeby dzisiaj odstawał od Nadala właśnie pod względem umiejętności. Mecz przegrał w głowie, na początku piątego seta. Było widać, że uszło już z niego powietrze, Rafa poczuł krew i już nie dał sobie wyrwać zwycięstwa ... za co zresztą wielkie brawa dla niego.Cris7 pisze: Federer wydawało mi się jakby ciągle grał na 3-4 biegu. Nie jest w swojej najlepszej formie i jedyne co mogło mu dzisiaj pomóc to było zmęczenie Nadala
Kasa misiu, kasaMentor pisze:Generalnie podział półfinałów ---> [']
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lut 2009, 20:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 lut 2009, 21:35
Cała nadzieja Federera w tym, że Nadal w następnych turniejach po drodze do finału trafi na lepszego od siebie (MurrayMentor pisze:Federer najpierw miał pobić rekord Bjoerna Borga, ale Nadal powstrzymał go w Wimbledonie. Teraz Szwajcar miał pobić rekord Samprasa i znowu na drodze staje Hiszpan. Rzeczywiście idzie się załamać.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 lut 2009, 9:06
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 lut 2009, 16:33
Nie wszyscy grają ze sobą po kilkanaście razy. Dzisiaj Murray znów pokonał Nadala, tym razem w Rotterdamie. Przyznam, że nie oglądałem ale zwycięzcę można było już przed meczem wytypować.Mentor pisze:Ile razy ta dwójka mierzyła się ze sobą? Pytam bo wydaje mi się, że zbyt mało, aby wyciągać takie wnioski.Rezus pisze:Tak samo jak Nadalowi Murray
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 15 lut 2009, 16:40
wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 lut 2009, 16:53
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 lut 2009, 10:32
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 lut 2009, 10:41
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 lut 2009, 10:49
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 lut 2009, 11:15
Niespodzianka tak, ale już ciężko nazwać ten wynik sensacyjnym. Radwańska od początku sezonu jest pod formą i to widać w każdy kolejnym turnieju. Poza tym czytałem ostatnio, że stale zmaga się z urazem uda (ponoć dość stara, ale odnawiająca się kontuzja). Siostra, z którą notabena gra od groma sparingów pewnie o tym wszystkim wiedziała, a na korcie nie ma sentymentów.Rezus pisze:Rozstawiona z 9 zawodniczka przegrywa ze 140 to nie jest niespodzianka
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio