to co MessiMentor pisze:Co musi zagrać Hleb, aby nie zawodził?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lut 2009, 22:36
to co MessiMentor pisze:Co musi zagrać Hleb, aby nie zawodził?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lut 2009, 22:41
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 lut 2009, 22:47
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lut 2009, 23:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lut 2009, 23:32
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lut 2009, 23:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lut 2009, 23:43
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 06 lut 2009, 9:58
Bez przesady. Nie wiem po co Messi i Eto'o mieliby się męczyć w takim spotkaniu ? Przecież ten skład to i tak jest o dwie klasy lepszy od składu Mallorcii która ostatnia gra fatalnie (po za jednym spotkaniem). Niby mecz ważny, ale patrząc na przeciwnika łatwy. Zresztą jeżeli Messi i Eto'o to jedni z najważniejszych zawodników Barcelony to w takich spotkaniach nie powinno narażać się ich na kontuzję. W finale mogą sobie zagrać z obojętnie z jakim przeciwnikiem, bo wiadomo że finał to finał, a to równa się prestiż, a po drugie jest tylko jedno spotkanie.Mentor pisze:Fajny skład aczkolwiek szczerze mówiąc liczyłem na jeszcze lepszyPinto, Alves, Piqué, Márquez, Sylvinho, Touré Yaya, Gudjohnsen, Iniesta, Henry, Hleb, BojanTak czy inaczej fajnie, że Gudi ma swój jubileusz. Widać, że Pep konsekwentnie trzyma się swojej strategii rotacji a jednocześnie ufa wszystkim zawodnikom. Mecz bardzo ważny a mimo to Eto'o i Messi zaczynają z ławki.
Z jakiej paki będzie mógł zagrać ? Cofnęli mu żółtą kartkę (choć zdaje się że żółtych się nie wycofuje). Hmmm może to i lepiej. Niech żółtą kartkę obejrzy za 3 kolejki to wówczas nie będzie mógł zagrać z AtleticoBienias pisze:Dani Alves będzie mógł zagrać w najbliższą niedzielę w spotkaniu ligowym ze Sportingiem na Camp Nou (godz. 19.00). W ubiegłej kolejce (z Racingiem) Brazylijczyk zobaczył piątą żółtą kartkę i został zawieszony na jeden mecz przez Komitet Rozgrywek RFEF.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 06 lut 2009, 10:06
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lut 2009, 13:39
Jak widać Messi i tak pograł sporo. Eto'o wszedł na ostatnie 5 minutAsteniu pisze:Bez przesady. Nie wiem po co Messi i Eto'o mieliby się męczyć w takim spotkaniu ?
Asteniu pisze:Z jakiej paki będzie mógł zagrać ? Cofnęli mu żółtą kartkę (choć zdaje się że żółtych się nie wycofuje).
Trudno oczekiwać od nich dobrej współpracy skoro bardzo rzadko mają okazję ze sobą grać.Berik pisze:Co do Hleba...nie wspolpracowal z Alvesem
Będę musiał Cię zmartwić - to cały HlebBerik pisze:reszta dzialan ofensywnych to proste klepanie pileczki - ja do Ciebie, Ty do mnie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 06 lut 2009, 13:57
Mimo to w takim składzie, bez Messiego i Eto'o powinni sobie bez problemu poradzić i w sumie sobie poradzili (chociaż jak wspomniałeś obaj pojawili się na boisku).Mentor pisze:Jak widać Messi i tak pograł sporo. Eto'o wszedł na ostatnie 5 minutAsteniu pisze:Bez przesady. Nie wiem po co Messi i Eto'o mieliby się męczyć w takim spotkaniu ?![]()
Miałem na myśli to, że uda się strzelić ze dwie bramki do przerwy grając mocnym składzie a potem dopiero wprowadzić zmienników i grać spokojnie do końca.
Nie wiem, coś mi się kiedyś o uszy obiło, jeszcze za czasów gry Torres'a w Atletico, jednak było to dawno i już nie pamiętam dokładnie czy o to tam chodziło. Sprawa dotyczyła jego żółtej kartki za nic w spotkaniu z Valencią. Było to jakoś tak : Torres dostał drugą żółtą ( i w konsekwencji czerwoną) za to że przeszkadzał wybić piłkę Canizaresowi, choć sędzia stał plecami i nie widział czy Torres przeszkadzał czy nie to i tak pokazał mu żółtą. A powtórki wyraźnie pokazały że Torres takiego czegoś nie zrobił. I Atletico odwołało się od czerwonej kartki, nie od żółtej, no bo właśnie nie mogli. I wyszło tak że anulowali mu czerwoną i mógł grać w następnym spotkaniu, ale na jego koncie pojawiły się dwie dodatkowe żółte kartki. Nie wiem czy czegoś nie pomyliłem, bo to dawno było, ale coś takiego miało miejsce.Mentor pisze:Asteniu pisze:Z jakiej paki będzie mógł zagrać ? Cofnęli mu żółtą kartkę (choć zdaje się że żółtych się nie wycofuje).
A co to za różnica czy kartka była żółta czy czerwona?Klub ma prawo odwołać się od każdej nieprawidłowej (w jego opinii) kartki i tak właśnie zrobiła Barcelona bo powtórki video wyraźnie wskazują na to, że Alves nie symulował a właśnie za to dostał kartkę. Prosta sprawa.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2009, 14:01
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 06 lut 2009, 15:33
Być możeRealFan pisze:cos ci sie pomieszalo
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lut 2009, 16:03
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gunjah » 06 lut 2009, 21:31
gunjah
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl