Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lut 2009, 0:05
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lut 2009, 2:55
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gunjah » 07 lut 2009, 10:40
Aha, czyli Messi oddajacy trzy strzaly w bramkarza (2 celne i jeden po ktorym pilka nie leciala w swiatlo bramki) to jest totalne gówno, a Hleb który nie oddał strzału rozegrał bardzo dobry mecz.rkoeman pisze:tyle ze hleb nie gral na pozycji messiego dluzej niz 20 minut w meczu - zaliczyl w tym czasie 4 podania kluczowe
messi natomiast zagral totalne gowno poza jednym strzalem w noge bramkarza
tyle ze hleb w tym czasie od wielu minut gral na pozycji xaviego co oczywiscie wiele osob przeoczylo bo chinczycy na justin.tv pewnie pokazali zla plansze a jak wiadomo tylko wtedy mozna zrozumiec kto gdzie gral...
gunjah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2009, 10:47
jako, że znam trochę Hleba to czuje, że mogę coś wnieść do dyskusji.gunjah pisze:Messi oddajacy trzy strzaly w bramkarza (2 celne i jeden po ktorym pilka nie leciala w swiatlo bramki) to jest totalne gówno, a Hleb który nie oddał strzału rozegrał bardzo dobry mecz.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lut 2009, 11:48
I to jest calkowita prawda. Widac to na boisku chociaz wydaje mi sie ze Hleb unika dryblingow. Wiadomo ze obroncy w La Liga sa ogolnie lepsi od tych z PL ale ich tez sie da przejsc.fieldy pisze:
Hleb ani nie zdobywa goli, ani jakiejś wielkiej liczby asyst [choć tu jest zdecydowanie lepiej] Jego największym atutem jest umiejętność prowadzenia piłki, dryblingu oraz gry z tzw. klepki. Podejrzewam, ze Barca wiedziała kogo kupuje
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 lut 2009, 12:31
w hokeja?Wiadomo ze obroncy w La Liga sa ogolnie lepsi od tych z PL ale ich tez sie da przejsc
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lut 2009, 13:38
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 lut 2009, 14:13
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 lut 2009, 14:36
Akurat ja nie jestem do końca przekonany o wyższości obrońców w PD nad PL, ale taka próba uświadomienia że Torres jest słaby bo z Rio nie wygrał pojedynku to troche śmieszne podejście do sprawy. Hiszpan jest czołowym napastnikiem czołowego zespołu Anglii i Europy i można sądzić, że jego słowa mają jakąś wagę jeśli chodzi o piłkę nożną. Czy może lepiej wiedzą to kibice z Polski? Jak dla mnie w tym pojedynku wygrywa Torres.red85 pisze:Torres prawdę ci zawsze powie. Zapytaj się go czy doszedł już do siebie po spotkaniu z Rio.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2009, 14:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lut 2009, 14:50
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 lut 2009, 15:15
Jeśli nie widzisz różnicy między tym czy menadżer swojego zespołu wie na jakiej pozycji gra JEGO gracz w JEGO taktyce, a opinią jedną napastnika, to gratuluje nie napiszę czego bo mi bana daszJak Ferguson coś mówi, to musi to być prawda i kibice się nie znają, bo nie są tak blisko zespołu jak Ferguson
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 lut 2009, 15:23
Cóż za mądre porównanie. Jeśli Fergie mówi o pozycji na jakiej ustawia swoich zawodników to oczywiste jest to, że ma rację. Przecież on ich ustawia na boisku. Zupełnie inaczej rzecz się ma z niezwykle subiektywnymi ocenami klasy danych zawodników. Jak nie widać różnicy to nic nie poradzę.Jak Ferguson coś mówi, to musi to być prawda i kibice się nie znają, bo nie są tak blisko zespołu jak Ferguson, ale jak Torres coś mówi, choć grał w obu ligach, to się nie zna, a lepiej wiedzą kibice ?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 lut 2009, 15:31
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2009, 15:46
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio