Też się nad tym zastanawiam. Przed meczem nie ma sensu nic pisać, aż dziwnie jestem od tego wyalienowany, nie czuję jak na razie klimatu, może wieczorem.gilardino11 pisze:Nie wiem skąd ta pewność Interistów że tego meczu nie przegrają.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 lut 2009, 14:36
Też się nad tym zastanawiam. Przed meczem nie ma sensu nic pisać, aż dziwnie jestem od tego wyalienowany, nie czuję jak na razie klimatu, może wieczorem.gilardino11 pisze:Nie wiem skąd ta pewność Interistów że tego meczu nie przegrają.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 15 lut 2009, 14:55
Mi już trochę atmosfera spotkania się udziela ale tylko trochę.Oni są zawsze pewni , jak wygrają będzie hałas jak przekrają żadnego nie zobaczysz.Nie ma nad czym się zastanawiać.Rezus pisze:Też się nad tym zastanawiam. Przed meczem nie ma sensu nic pisać, aż dziwnie jestem od tego wyalienowany, nie czuję jak na razie klimatu, może wieczorem.gilardino11 pisze:Nie wiem skąd ta pewność Interistów że tego meczu nie przegrają.
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lut 2009, 15:07
Sprawdź czy Cię nie ma w innym temacie, najlepiej w temacie Interu i poczytaj sobie tych, których nie ma. Nawet nie odpowiadajcie na takie zaczepki, bo chłopak z "komentarzowa" inteligencja pewnie długo tu miejsca nie zagrzeje.R.A.B. pisze:jak wygrają będzie hałas jak przekrają żadnego nie zobaczysz.Nie ma nad czym się zastanawiać.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 15 lut 2009, 15:45
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 lut 2009, 15:46
Lepiej dla Was żeby Milan dziś z formą nie znalazł się na górze sinusoidyBabel pisze:no i sam Milan, którego forma przypomina sinusoidę
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lut 2009, 15:56
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 lut 2009, 19:19
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 lut 2009, 19:21
Oczywiście Babel masz racje bo tak jak Ty i Ja również mam dobre przeczucia bo po prostu w swoją drużyne wierze i znam ich wartość.Chodzi o to że nie którzy wyżej już spisują Milan na straty jak jeszcze nawet mecz sie nie zaczął a zawsze Derby to Derby i wynik jest sprawą otwartą.A kto wygraPisanie o dobrych przeczuciach to chyba jeszcze nie pewność czy butność, co nie?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 lut 2009, 19:35
Canal + sportBaSSu pisze:Na jakim kanale leci mecz?
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 lut 2009, 19:39
Obrażasz Gran Derbygilardino11 pisze:( odrazu mówie dla mnie Barca-Real to nie derby tylko dobre Show).
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lut 2009, 19:41
BladSero pisze:Canal + sport
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 15 lut 2009, 19:44
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 15 lut 2009, 21:03
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2009, 21:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lut 2009, 21:15
boczny tez ?fieldy pisze:choć arbiter nie mógł tego raczej widzieć.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio