Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 lut 2009, 20:50
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 lut 2009, 23:34
Zapanowała nieuzasadniona moda to niemal wszyscy popłynęli z nurtem rzeki, nawet Kaczyński chciał być fajny i się podlizać społeczeństwu to odznaczył Zgredaczeher pisze:I wsyztsko, poza tym ze ja zauwazylem brak korony juz dawno i kilku innych rowniez
A Andrewa Leppera, Beger i wszystkie pokemony musielibyśmy szanowaćKamil232 pisze:Tak więc chciałem pokazać, że takie stawianie sprawy jest niedorzeczne, gdyż praktycznie takie forum jak to nie powinno istnieć, bo w 99% żaden z nas nie zagrałby lepiej w piłkę od omawianych tu zawodników i nie poprowadził lepiej drużyny od omawianych tu trenerów, w związku z tym idąc za tokiem myślenia Wilmore nie mamy prawa ich oceniać/krytykować/wyszydzać.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2009, 22:35
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lut 2009, 22:44
Kiedy to reprezentacja grał dobrzeWilmore pisze:Koncepcja koncepcją, trener ma prawo go nie powołać, tym bardziej kiedy zespół gra dobrze bez Wichniarka
Piłeś coś? Nie wiem czy wiesz, ale Smolarek od kilku miesięcy w piłkę gra od święta. Ciekawe więc, że stawiasz go na równi z jednym z najlepszych strzelców Bundesligi.Wilmore pisze:Wichniarek to świetny piłkarz, choć w kadrze nie widzę dla niego miejsca - tym bardziej przy Brożku, Lewandowski, Smolarku, Jeleniu czy innych - on po prostu do kadry nie pasuje profilem piłkarskim. Ale po tych deklaracjach... Ręce opadają.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2009, 22:56
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lut 2009, 23:07
Oglądasz czasami Bundesligę? Jak Ci się wydaje, skoro ta Arminia to taki słabiutki klub, to jaki system gry preferuje. No przecież, że nie prowadzi otwartej gry z rywalami pokroju Hamburg czy Bayern. Także grają kontrataki i jak widać po obecnym sezonie Artur całkiem nieźle spisuje się w takim systemie.Wilmore pisze:Stąd, jak długo Polska będzie skazana na pressing i kontrataki, tak długo miejsca dla snajpera Wichniarka nie będzie w kadrze - to po prostu nie taki zawodnik.
Wilmore pisze:Smolarek jest słaby, ale ma dużą szybkość i lepszą technikę od Artura = lepiej pasuje do koncepcji budowy zespołu. A ta, choćby milion Polaków bełkotało co innego, jest widoczna.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 20 lut 2009, 23:12
Sytuacja podobna do twierdzenia przez sztab reprezentacji, że mamy 2 równorzędnych bramkarzy.Duch pisze:Faktycznie Smolarek jest piłkarzem wyszkolonym lepiej technicznie, ale co to ma do rzeczy jeśli on od pół roku nie gra.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2009, 23:26
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2009, 23:51
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lut 2009, 23:57
Tak jak Leo nie jest wielki trenerem. Zresztą wcale nie chodzi o to żeby ktoś przed kimś się kajał tylko jak człowiek usiadł z nim przy kawie i porozmawiał jak widzi jego pozycję z reprezentacji. Skoro już ogłosił, że powołałby Wichniarka to dla mnie jest to zupełnie normalna sprawa, że z takim piłkarzem się rozmawia. Czapka mu z głowy spadnie jak poświęci kilka godzin na wyprawę do Niemiec i pogada z Polakiem.Wilmore pisze:żeby ktoś taki jak Leo kajał się przed kimś takim jak Wichniarek. Nie mamy aż takiej posuchy w ataku, Artur nie jest aż tak dobrym piłkarzem.
Czytałeś to co napisałem o grze Arminii, czy szkoda Ci męczyć wzrok o tej godzinieWilmore pisze:to nie taki typ piłkarza
Liczy się to co jest tu i teraz, a obecnie Wichniarek jest w dużej formie i strzela bramki. Jak na napastnika przystało to chyba całkiem nieźleWilmore pisze:długofalową inwestycją też nie
Wilmore pisze:Jest napastnikiem zbyt statycznym, powolnym, nie nadaje się do koncepcji Leo, którą mam w głowie
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lut 2009, 9:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 lut 2009, 10:30
Dla czystej przyjemności poprawienia sobie humoru.cloner pisze:Az strach czasem czytac wypowiedzi lorda, bo nigdy nie wiadomo, co za bzdury tym razem się nie przeczyta.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: VeriCris » 21 lut 2009, 14:54
VeriCris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2009, 9:08
I ciekawe czy Jeleń doczeka się powołaniaSelekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski, Leo Beenhakker, pojawił się na meczu Le Havre - Auxerre (1:2).
Holender zobaczył nie tylko Ireneusza Jelenia, ale także wracającego do składu Dariusza Dudkę.
- Powiem szczerze, byłem trochę usztywniony obecnością selekcjonera. Wiedziałem, że mam swoją szanse, którą muszę wykorzystać - powiedział Ireneusz Jeleń, który w tym meczu zaliczył asystę.
Beenhakker nie zobaczył jednak asysty Polaka, gdyż przed końcem spotkania wyszedł ze stadionu.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 25 lut 2009, 17:46
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio