Podał do wychowanka Barcelony, nie zwrócił uwagi na koszulke.Vianuch pisze: Różnica polega na tym, że powodem błędu Casillasa mogło być zbyt duze rozluźnienie, w przypadku VV nie wiem czym to było spowodowane.
Najlepszy w podawaniu pilki jest CP3.
Valdes robi świetna robote w tym sezonie. Zawalił bramke w meczu z Espanyolem tyle. Dalej mam nadzieje juz takiego czegos nie bedzie w jego wykonaniu. Dziwie sie tylko tej całej dyskusji, bo po pierwsze odnisłem wrażenie, że kibice Barcelony nie wywyższaja tu klase Valdesa, a jedynie bronili go w jakimś stopniu, ze przydarzył sie mu taki bład. Jednak sezon rozgrywa swietny. Nagle oczywiscie musialy wyskoczyć - klasa światowa, porównania, zestawienia i to niekoniecznie ze strony fanów Blaugrany. Tyle.
Zbliża się LM, Lyon. Jest troche nieciekawiej jak na poczatku sezonu. Tam takze w lidze Barca nie ruszyła tak jak kazdy chciał, ale w LM ogolnie problemów nie było. Wypadł Iniesta i to jest problem co pokazał ostatnie spotkanie. Gorsza dla mnie wiadomośc jednak to Abidal. Carles musi wrócić na środek, bo mimo wszystko Tarzan + Rafa/Pique wyglada zdecydaownie lepiej niz zestawienie Rafy z Pique. Fakt, Puyol nie zawodzi ogolnie na lewej stronie defensywy, ale czy nie bedzie za duzego ryzyka go tam wystawiać. Nie wiem co Pep szykuje w środku pomocy obok Xaviego i Toure, ja ostatnio jestem zwolennikiem gry Hleba, albo niech zacznie dostawac szanse i bedzie z nich rozliczany, albo pozegnajmy go jak van Bommela, choć Holender dostawał wiecej i lepiej chyba wypadał. Duzo zalezy od Messiego, ostatnio nie wygladał tak jak by wszyscy chcieli, tak naprawde Messi został we Francji podczas towarzyskiego spotkania, oby tam sie ponownie odnalazł i tym razem wrócił jako on do Barcelony. Kolejne 2 tygodnie beda odpowiedzia czy Barca jest w jakims dołku/ kryzysie czy była to tylko lekka zadyszka, przed kolejnymi świetnymi spotkaniami.