Wilmore jaki komentarz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2009, 22:49
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 lut 2009, 22:56
A co tu dużo mówić? Wynik dwumeczu był oczywisty tak samo przed pierwszym meczem, jak i po nim, tak samo wiadomo było, że Udine awansuje dziś rano, jak i teraz. Brawo dla Lecha za podjęcie walki, bo mogli cwaniaczków wyeliminować z UEFA - naprawdę mieli szansę, tylko pytanie, co by Udinese zrobiło, gdyby Lech zdobył zasłużonego, drugiego gola. Bo chyba każdy widział, że oni grali na 0:0, a później 1:1, zamiast - jak Lech tydzień temu - zaatakować i walczyć o wysokie zwycięstwo.Yukasz pisze:Wilmore jaki komentarzPewnie się nie wyspał
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lut 2009, 23:01
W sumie ciekaw jestem co za idioci pracują w zakładach bukmacherskich, że w ogóle były przyjmowane zakłady na awans Udinese. Mam nadzieję, że przynajmniej nie dostają za swoją pracę pieniędzy. Żeby zarabiać na wiedzy o piłce trzeba ją najpierw posiadać o czym świadczy przykład Wilmore'a.Wilmore pisze:Wynik dwumeczu był oczywisty tak samo przed pierwszym meczem, jak i po nim, tak samo wiadomo było, że Udine awansuje dziś rano, jak i teraz.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 lut 2009, 23:22
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2009, 12:07
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 lut 2009, 13:01
W takim razie pochwal się ile zarobiłeś?Mentor pisze:W sumie ciekaw jestem co za idioci pracują w zakładach bukmacherskich, że w ogóle były przyjmowane zakłady na awans Udinese. Mam nadzieję, że przynajmniej nie dostają za swoją pracę pieniędzy. Żeby zarabiać na wiedzy o piłce trzeba ją najpierw posiadać o czym świadczy przykład Wilmore'a.Wilmore pisze:Wynik dwumeczu był oczywisty tak samo przed pierwszym meczem, jak i po nim, tak samo wiadomo było, że Udine awansuje dziś rano, jak i teraz.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 lut 2009, 13:24
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 lut 2009, 13:40
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 lut 2009, 13:43
Zabawne jest jednak to, że w marnej jakości ironii masz sporo racji - dlatego też (poza oczywiście etyką zawodową) nie wolno trenerom grać u buków, bo w większości przypadków, kiedy nie odezwie się szczęście u drugiej drużyny, Skorża, Urban czy Smuda byliby bardzo bogaci dzięki trafnie typowanym wynikom, a nie dzięki pracy trenerskiej.Mentor pisze:To miał być raczej przytyk do naszego forumowego lorda-znawcy. Ironia.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2009, 13:50
Bo nikomu się nie chce gadać jak do ściany, pomyślałeś o tym ?Ale i tak zabawniejsze jest to, że kiedyś tu było tyle osób, które coś tam pisały o tym, że nie mam racji, aż tu nagle... Cisza.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2009, 13:55
Bredzisz jak poje... Niesamowity mecz to moze rozegrał Lech w Krakowie z Wisła, nie z Uidnese. Brakowało i kreatywnosci Stilicia i Murawskiego, kotrzy jak dla mnie sa dalecy od swojej formy mimo wszystko, czy Peszki. Moze takze ze 2 kolejek ogrania. Niesamowity jestes.Wilmore pisze: bez formy Udinese potrafiło pokonać nawet grający niesamowity i świetny mecz Lecha.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 lut 2009, 13:59
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Radekkkk » 27 lut 2009, 14:08
To rześ pocisnął. Akurat sprzeczałbym się kto ma większą wiedzę.Ale Gdyby Lech z niewiadomych przyczyn nie zgasł w 2 połowie to te lepsze Udinese nie miałoby nic do powiedzenia.W 1 meczu także szczęście było po stronie włochów. Lech już ma fajną ekipę i mam nadzieję że zatrzyma graczy po sezonie który wierzę że wygrają bo w LM Wisła nigdy niczego nie osiągnie z prezesem Ciupiałem na tym szczeblu rozgryweka. Trzeciak w Legi też odwala kawał świetnej roboty nie przekonywującej mnie do osiągnięcia większych sukcesówWilmore pisze:Nie, wystarczy się znać na piłce trochę lepiej od przeciętnego polskiego kibica Arsenalu.
Radekkkk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2009, 14:10
Wilmore pisze:złudzenia, jakoby stać ich było na równą walkę z Udinese są tak samo wiarygodne, jak hasła o wyjściu z grupy na ME i walce o półfinał.
Czy ja tu twierdzę, że stać ich na równą walkę, czy że mają szansę [małą, ale mają] ??fieldy pisze:Szanse są małe [żebyś znów mi nie wmawiał, że ślepo wierze w awans Lecha], ale jakieś tam są.
W który miejscu napisałem, ze Lech ma tak samo dobrych graczy jak Udine, albo że mają takie same szanse jak Włosi na awans, możesz mi wskazać taką wypowiedź ?Wilmore pisze:Nie róbmy z nich Górnika Zabrze z końca lat 60, a z poszczególnych piłkarzy zawodników klasę lepszych, od tych z rzeczywistości.Ale trochę jeszcze chyba czasu upłynie, aż Polacy dojrzeją do świadomości tego, jak obecnie wygląda polska piłka. Bo nadal widzę, że wielu kibiców podchodzi do tego hurraoptymistycznie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lut 2009, 14:19
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio