Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 28 lut 2009, 14:47

Podobno wobec słabszej dyspozycji Valdesa na bramce w najbliższym spotkaniu z Atletico stanąć ma Daniel Alves, który jak wiadomo wymiata wszędzie. Skoro może grać jak obrońca, pomocnik a czasem nawet niczym napastnik to czemu miałby nie spisać się między słupkami?

Obrazek

:lol:

[EDIT]
Tak bardziej na poważnie to znamy już listę powołanych. Jest trochę zmian bo jedni są zawieszeni za kartki (Pique oraz Keita) a drudzy kontuzjowani lub nie w pełni zdrowi (Abidal, Milito i Iniesta). Do składu w takiej sytuacji powracają Pedro i Víctor Sánchez. Mnie jak zwykle cieszy obecność zwłaszcza tego pierwszego aczkolwiek zdaję sobie sprawę z tego, że na 99% nie zagra :P Dawno już go nie widziałem w akcji i tak sobie myślę, że mógłby pograć z rewanżu z Majorką :>

Iniesta jest już praktycznie zdrowy, ale co nagle to po diable. W najbliższych meczach będzie już do dyspozycji trenera.

Oto pełna lista powołanych:

Kod: Zaznacz cały

Valdés, Pinto, Alves, Sylvinho, Puyol, Márquez, Cáceres, Xavi, Sergio Busquets, Gudjohnsen, Touré Yaya, Víctor Sánchez, Pedro, Messi, Hleb, Henry, Bojan, Eto'o

Wróć do „Hiszpania”