FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 831

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 01 mar 2009, 21:03

myhalek_acm pisze:
Gorzej.Etto odejdz synu..Aguero powitamy Cię z otwartymi ramionami
Brawo ,dla ciebie ,chcesz wyrzucac ,najlepszego strzelca ligi , po 1-2 nieudanych meczach , gratulacje ,inteligencji .
Jeżeli nie robiło Ci se nerwowo w żołądku na widok przestrzelanych setek to stawiam Ci samogona.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 mar 2009, 21:04

czy ja wiem czy taki dramat? za tydzien derby Madrytu, oba zespoły powinny się oszczędzać ale jakoś w to wątpię. mecz z Atleti ważniejszy niż LM. macie beznadziejną obronę na dzień dzisiejszy

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 01 mar 2009, 21:07

myhalek_acm pisze:
Gorzej.Etto odejdz synu..Aguero powitamy Cię z otwartymi ramionami
Brawo ,dla ciebie ,chcesz wyrzucac ,najlepszego strzelca ligi , po 1-2 nieudanych meczach , gratulacje ,inteligencji .

Niby wszsystko bylo pozamiatane ,a tu nagle 4 pkt irobi sie goraco :P
Szkoda ze nie wyrzucał Messiego przed dzisiejszym meczem bo on sie ostatnio też nie popisywał :P
Nie pierwszy to mecz na Vicente Calderon kiedy obrony obu drużyn nie wiedza co ze soba zrobić... Prawde mówiąc powinno być jeszcze gorzej bo gol Heitingi strzelony prawidłowo.
Nie chce czepiać sie Valdesa bo on ostatnio sie prezentuje jak ryba pozostawiona na słoncu przez pol dnia, ale kolejny mecz w ktorym 2 razy zapomnial zareagowac przy strzałach ( Forlan i Aguero na 4-3 ) przy tym drugim golu byl chyba przekonany o spalonym. Na plus jedna interwencja po strzale Kuna głową w koncowce meczu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 mar 2009, 21:07

sedzia choc bardzo sie dzis staral nie wypaczyl wyniku punktowego.

swietny w ofensywie mecz atletico i bardzo slaba gra barcelony, ktora i tak potrafila sobie stworzyc kilka bardzo dobrych okazji. to jednak nic przy tym ile bramek mogli dzis strzelic kun z forlanem.

barcelona gra slabo i traci bramki. to bardzo cieszy, bo dystans zmniejszyl sie juz do 4 punktow. mecz z atletico moze byc dla realu trudny, w koncu to derby, ale na pewno tez nie pozwolimy rywalowi na to, na co pozwalala dzis barcelona prezentujaca parodie gry defensywnej. atleti w tym wzgledzie nie lepiej i tu na pewno jest nasza teoretyczna przewaga.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2009, 21:09 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 01 mar 2009, 21:09

po tym meczu można postawic [*] taka padake że poprostu szkoda gadac... dokładnie wracaja stare czasy Rijkarda niestety nie te najlepsze tylko te za które został zwolniony.
ja pier... ale jestem wsciekły . W ogóle nie było pomysłu na gre podanie do przodu i moze cos wymysla. Zero współpracy Messi-Alves. Przegralismy zasłużenie bo już na początku Atletico powinno prowadzic po bramce Heitinigi ale sedzia dopatrzył sie chyba spalonego. Mamy akcje na podwyższenie prowadzenia to kombinuja jak kon pod góre a potem Atletico idzie z akcja i bramka :|
Eidur w pierwszej połowie zmarnował świętna sytuacje, Eto w drugiej połowei to samo, no i Messi jak on tego nie strzelił. Dziś Messi strasznie samolubnie zamiast podac to ciagle sam a co on kur... jest
Może dac szanse Pinto niech sobie pogra bo gorzej już byc nie może już AŻ 4 punkty przewagi . A za tydzien Atletico dostanie lanie od Realu ;]

Awatar użytkownika
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 01 mar 2009, 21:11

Parodia gry defensywnej to naprawdę małe piwo.To jest trzęsienie portami przy każdej akcji zaczepnej Atle.Strach mnie ogarniał jak widziałem te szalone ruchy obrony Barcelony.Puyol rzucający się głową na wysokości butów piłkarzy Atletico.Co ja widziałem tego nikt mi nie zabierze :wink: Nie jeden horror chętniej oglądałem niż dzisiejszą padaczkę for Barcelona
Ostatnio zmieniony 01 mar 2009, 21:14 przez Marcin87, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 mar 2009, 21:12

Barcelona nie ma Pepe i Lassa i mówię to bez zadnej złośliwości.szkoda ,że Pepe nie zagra w sobotę ale znając życie Lass i Gago pokażą jak się neutralizuje przeciwnika w środku pola. Coraz lepiej się zapowiada końcówka sezonu. Jeśli Barca nie wygra La Liga to większego frajerstwa szybko nie zobaczymy. z 12 pkt na 4 w ciągu 3 kolejek?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 mar 2009, 21:13

Organizacja gry obronnej w tym meczu to wielki dramat, dawno nie widzialem takich żartów.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 mar 2009, 21:14

Dzisiaj nie ma co zwalać winy na ofensywe(Eto'o, Messi, Henry), przeciez strzelamy tyle co trzeba. Fakt, nie wykorzystujemy setek(Eidur, Eto', Messi...) ale tak było zawsze, ze duzo stwarzamy i zawsze cos sie spier...
Defensywa, to co robiło Atletico na skrzydłach z Alvesem czy w mniejszym stopniu z Sylvinho to była katastrofa w ywkonaniu zaowdnikow Blaugrany. Teraz wiem, ze z dwojki Pique- Rafa, grac powinien ten pierwszy, znowu po Nowym Roku Marquez jest daleki od formy. Ceizko bedzie cos uciagnac z taka defensywa, mowiłem, ze bez Abidala bedzie jeszcze gorzej, bo teraz gramy 2 oboencow i gosciem, ktoremu powoli kazdy wali Topowe bramki.
Zagubił sie Xavi, o Eidurze duzo nie ma co pisac, zawalił setke, wykorzystał świetne podanie i asystował, ale jego straty raziły jak nikogo dzisiaj. Podania do najblizszego partnera to nie jest poziom Barcy.
Pep musi cos zrobić, zeby druzyna wrocila na odpowiednie tory- Martin na lewej stronie. :) Hleb w środku pomocy, nie mozna dawac ciagle tego samego, bo od 3 tygodni sie poprostu to nie sprawdza.
Teraz Mallorca, Athletic i Lyon- 3 wazne spotkania, ktore moga zawazyc na całym sezonie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 mar 2009, 21:14

Pelart pisze: Jeśli Barca nie wygra La Liga to większego frajerstwa szybko nie zobaczymy. z 12 pkt na 4 w ciągu 3 kolejek?
Jak nie wygra to licze ze paru frajerow pozegna sie z klubem w tym 2 wychowankow.

Awatar użytkownika
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 01 mar 2009, 21:15

Pelart pisze: Jeśli Barca nie wygra La Liga to większego frajerstwa szybko nie zobaczymy. z 12 pkt na 4 w ciągu 3 kolejek?
To racja.Jeżeli rzeczywiście taki obrót sprawy nastąpi będą się z nas śmiali bardziej niż z Polskiego prezydenta w niemczech

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 mar 2009, 21:16

Po tym meczu musze cafnac slowa o rownosci VdS z VV. Jednak kibice MU mieli racje.
:smoke:

Mówiłem również, żeby za wcześnie nie koronować pary Puyol-Marquez 8)

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 01 mar 2009, 21:17

Bienias kogo o kim myślisz Valdes i ?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 mar 2009, 21:18

Bienias pisze:
Jak nie wygra to licze ze paru frajerow pozegna sie z klubem w tym 2 wychowankow.
Sprecyzujesz?

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 mar 2009, 21:21

Jarzinho pisze:Teraz Mallorca, Athletic i Lyon- 3 wazne spotkania, ktore moga zawazyc na całym sezonie.
Dokładnie... Barca może przegrać w tych meczach wszystko (CdR, liga, LM), wszystko na co pracowała tak długo... :(
"Chodź na wódkę"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”