Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 mar 2009, 21:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 01 mar 2009, 21:38
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 01 mar 2009, 21:40
nic dodać, nic ująć.mistyk pisze:
Po dzisiejszych postach widzimy kto jest prawdziwym kibicem, a kto sezonowcem.
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 01 mar 2009, 21:40
Jeżeli uważasz Bracie że jestem sezonowiec to niestety się mylisz.Kibicem jestem juz od 2002 roku,fakt niewielki to staż ale troszki pojęcia mam.I mam dość upokorzeń.Kapiszi?mistyk pisze:. Po dzisiejszych postach widzimy kto jest prawdziwym kibicem, a kto sezonowcem.
Caly czas jestesmy w grze. Niczego jeszcze nie przegralismy.
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 01 mar 2009, 21:41
Koń jaki jest każdy widzi... Do konca sezonu Barcelona jest skazana na Valdesa, ktory nie ma zmiennika. Po sezonie pewnie dalej go Txiki nie znajdzieDominoWalcz pisze:Odpocząć też by sie Tobie przydało, bo wyrzucać z klubu Eto'o po dwóch słabszych meczach - mega kpina. Co do VV, no to myślę, że tu nie trzeba specjalnych argumentów używać aby nazwanie go ''oszolomem'' bylo uzasadnione, ale z drugiej strony Barca nie ma zmiennika dla niego.
OD kiedy to napastnik ma obowiązek wszystko strzelać ? Jeszcze w Japonii nie wymyślili robota ze skutecznoscia 100%. Jak juz wspomnialo sporo osob powyzej to jeden z niewielku slabych meczow Etoo w tym sezonie wiec stop z frustracja. Nie przez Eto Barca dzisiaj przegrała choc oczywiscie mogł skorygować wynikMarcin87 pisze:Ale zauważmy że Etoo marnuję nie jedną zajebistą sytuację w meczu.Gdy była skuteczność nie kuło by to tak w oczy.Ale gdy jest tak jak teraz gdzie każda sytuacja się liczy to jest marazm.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 mar 2009, 21:42
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 01 mar 2009, 21:51
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 mar 2009, 22:22
A ile setek mial Eto'o dzisiaj. Nie przesadzajmy. Zeby marnować trzeba miec jeszcze co.Marcin87 pisze:Ale zauważmy że Etoo marnuję nie jedną zajebistą sytuację w meczu.Gdy była skuteczność nie kuło by to tak w oczy.Ale gdy jest tak jak teraz gdzie każda sytuacja się liczy to jest marazm.
Potrzebujemy kogos bardziej uniwersalnego.ycu pisze:kiedyś ktoś mówił że nie potrzebujemy fabregasa?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2009, 22:27
Denilson może grać w środku pomocy i na obu skrzydłach, za Yaye oddamyJarzinho pisze:Potrzebujemy kogos bardziej uniwersalnego.ycu pisze:kiedyś ktoś mówił że nie potrzebujemy fabregasa?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 mar 2009, 22:28
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 01 mar 2009, 22:34
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 01 mar 2009, 22:35
Nigdy w życiu. Ewentualnie za Songafieldy pisze: Denilson może grać w środku pomocy i na obu skrzydłach, za Yaye oddamy![]()
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 mar 2009, 22:59
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 mar 2009, 23:05
I to chłopakow po plecach jak beda schodzić po zakonczeniu spotkania.mistyk pisze:Nicklas to moze co najwyzej w Barcie B poklepac.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 02 mar 2009, 13:33
To była tragedia w jego wykonaniu. Zwijał się na murawie jakby mu nogę urwało, a Simao go lekko dotknął. Za taką kpine powinni dawać czerwone kartki. Zresztą Alves w tym spotkaniu cieniutko, Eto'o jeszcze gorzej. Mało widoczny Messi, dopiero po jakiś 15-20 minutach zauważyłem że jest na boisku. Co prawda bramka świetna, następnie akcja bliźniacza tyle że przestrzelona, a po za tym nic Messi nie grał. Henry mimo dwóch bramek też nie za wiele pokazał, ale w sumie to w ofensywie był zdecydowanie najlepszy. Xavi słabo, defensywni słabo. Widać że Barcelona jest w kryzysie, nawet po tym iż miała tylko lekką przewagę w posiadaniu piłki, a rok temu jak na VC przegrywali 4-2 to mieli bodajże 61-39.Pelart pisze: i Alves za kotuzję, zniesiony na noszach i nagle wyzdrowiał, kpina
Asteniu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio