Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 20

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 24 lut 2005, 7:17

kto tu mowi o Aston Villa fakt ze jestem ich fanem i chcialbym zeby kiedys zagrali LM ale np. Middlesbrough, Everton FC,

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 lut 2005, 14:59

w00jtas pisze:kto tu mowi o Aston Villa fakt ze jestem ich fanem i chcialbym zeby kiedys zagrali LM ale np. Middlesbrough, Everton FC,
taa ale chyba najpierw żeby wejść do ligi mistrzów trzeba znaleźć się w gronie najlepszych zespołów europy. a najlepiej ocenia które zespoły są do tego najlepiej przygotowane LIGA w której dany klub gra.. więc żeby wejść do LM klub musi zapracoweać na to graniem dobrze w lidze i zajęciem miejsca promującego gre w LM (w tym przypadku do 4) a więc jeśli jakiś zespół nie ejst na tyle dobry żeby znaleźć się w 4 w lidze to co on ma szukać w LM ??

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 15:05

olek j pisze:
Niech wywalą Arsenal i dadzą Aston Ville nie?
nie no nie moge....10 w tabeli Aston Villa ma zastąpić drużyne która wylała spora ilość potu w walce o LM. Trzeba sobie zapracować na puchary, z samym Vasselem,Rangelem no i moze jeszcze z dziadkiem Solano nic nie da sie zrobic.
Widze Olek, że nie inteligencją nie grzeszysz. Przeczytaj sobie moje zdanie jeszcze raz i zauważ, że to była głupia odpowiedź na glupi post w00jtasa. Chyba oszalałeś jeżeli myślisz, że wolałbym Aston Ville czy też Middlesborough od Arsenalu. Czasami trzeba myśleć logicznie!

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 lut 2005, 15:17

Tomusmc pisze:Przeczytaj sobie moje zdanie jeszcze raz i zauważ, że to była głupia odpowiedź na glupi post w00jtasa.
wiesz troszke sie zirytowałem po przeczytaniu tego posta, i bez zastanowienia skontratakowalem, szczrze przepraszam jezeli w jkais sposób Cię urazilem.
Widze Olek, że nie inteligencją nie grzeszysz
dzięki :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 15:20

Z tą nie inteligencją to nie chodziło mi o cały czas tylko o to, że nie zrozumiałeś i odrazu jechałeś po mnie, ale spoko zdarza sie :) Pozdro!!

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 lut 2005, 15:31

Tomusmc pisze: Pozdro!!
dla ciebie rownierz

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lut 2005, 16:43

Tomusmc pisze:Widze Olek, że nie inteligencją nie grzeszysz.
hmmmm. nie grzeszy nie inteligencja?? jeszcze nieinteligencja pisane osobno!! jezeli ktos nie grzeszy nieinteligencja, to grzeszy inteligencja, wiec jest inteligentny!!
chyba ktos tu nie grzeszy inteligencja.
to nie byla pomylka, czy tez literowka, patrz nastepny post
Tomusmc pisze:Z tą nie inteligencją to nie chodziło mi [...]
:D :D
pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 16:50

Ja się grzeszy inteligencją to jest dobrze? widze, że chcesz tu hojraka zgrywac, ze Ty taki inteligentny jesteś. Co do pisania "nie" z innymi wyrazami to odaawana mam z tym problem i dla Ciebie nie będę ze słownikiem biegał.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lut 2005, 18:20

Tomusmc pisze:Ja się grzeszy inteligencją to jest dobrze? widze, że chcesz tu hojraka zgrywac, ze Ty taki inteligentny jesteś. Co do pisania "nie" z innymi wyrazami to odaawana mam z tym problem i dla Ciebie nie będę ze słownikiem biegał.
jak sie grzeszy inteligencja to chyba dobrze, tak mi sie przynajmniej wydaje. dobrze jezeli uznamy bycie inteligentnym za cos pozytywnego, jezeli odwrotnie to niedobrze. z "nie" nie ma wiekszej filozofi, chetnie pomoge. podstawa to: z czasownikami osobno, a z przymiotnikami i rzeczownikami razem (inteligencja to rzeczownik).

a chojraka zgrywam. bym nie zgrywal gdybys sie nie przysapal o podobna rzecz do olka, ale sapiesz a sam nie lepszy. przyganial kociol garnkowi.

i znowu okazalo sie ze arsenal jest w europie bezuzyteczny, na awans sa nikle szanse. bayern w korbie. londynczycy nie maja charakteru, mentalnosci zwyciezcow. zreszta w meczach z mu tez nie zachowywali sie jak profesjonalisci

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lut 2005, 20:03

zawdi pisze:a chojraka zgrywam. bym nie zgrywal gdybys sie nie przysapal o podobna rzecz do olka, ale sapiesz a sam nie lepszy. przyganial kociol garnkowi.
Z tym "hojrakiem" to pomyłka bo mi "c" nie wskoczyło. Wierz lub nie, ale nie mam problemów z ortografią. Nie przyczepiłem się do Olka tylko odpowiedziałem mu na jego niesprawiedliwe zarzuty. Chciałem tylko uświadomić w00jtasa, że w LM grają drużyny najlepsze, a nie Aston Villa czy Everton. Jak się postarają i zajmą dobre miejsce w lidze jak Arsenal to nie będę miał nic przeciwko ich grze w Lidze Mistrzów. Pamiętaj nie naskakiwałem na Olka bo go lubię.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 lut 2005, 21:32

dobra,dobra.To jet temat przeznaczony do dyskusji na temat Arsenalu,proponuje stworzyć tematy typu:"Kłótnie" lub "Polemika", aby tam wyrażać opinie o chojaraku czy nieinteligencji...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 26 lut 2005, 21:54

ale wiocha arsenal tylko remis 1:1 :x teraz szanse na mistrza wynoszą 0 :( :(

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 26 lut 2005, 23:31

znowu sie zawiodlem.......Ale AresNaL i tak na zawsze będzie w oim sercu, choćby wystepował w Division3...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lut 2005, 0:04

No Arsenal się dzisiaj nie popisał. Mogli wykorzystać przewage zwodnika po czerwonej kartce dla niejakiego Prutona, ale van Persie dorównał przeciwnikowi i składy były równe. Dzieki van Persiemu Southampton wyrównał...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 lut 2005, 0:16

Arsenal zawiodł mnie kolejnym remisem w lidze :!: :!: liczylem ze łatwo pokonają rywala , a oni chyba jeszce sie nie pozbierali po porażce z beyernem!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”