Ja widzę jedną i chyba zasadniczą.Cris7 pisze:Nie widzę specjalnej różnicy między nie zapłaceniem za pracę komuś kto żyje i komuś kto nie żyje.
W pierwszym przypadku część kasy trafia do autora i twórcy w drugim zaś nie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 gru 2008, 1:37
Ja widzę jedną i chyba zasadniczą.Cris7 pisze:Nie widzę specjalnej różnicy między nie zapłaceniem za pracę komuś kto żyje i komuś kto nie żyje.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 gru 2008, 3:21
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 gru 2008, 9:32
No tak skoro nie żyje, to jego żonie, dzieciom, wnukom nic się nie należy i można brać za darmo. Po co się w ogóle pieprzyć, lepiej wejść do domu i wynieść wartościowy sprzęt, biżuterię itd. Poczytaj trochę o prawach autorskich zanim jeszcze raz zabłyśniesz.kaczy pisze:twórcy w drugim zaś nie.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 gru 2008, 15:34
Podsumujmy - jeżeli nie zapłacisz (wyboldowany fragment) komuś kto żyje to część kasy trafia do autora i twórcy? Dobrze rozumiem czy Twoje rozkminy znowu mnie przerosły?kaczy pisze:Ja widzę jedną i chyba zasadniczą.Cris7 pisze:Nie widzę specjalnej różnicy między nie zapłaceniem za pracę komuś kto żyje i komuś kto nie żyje.
W pierwszym przypadku część kasy trafia do autora i twórcy w drugim zaś nie.
Mentor
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 gru 2008, 16:05
Ladny gest. Fura z klasa i z historia.11 stycznia 2009 roku odbędzie się XVII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Po wielu konsultacjach, dyskusjach i spotkaniach, Fundacja Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy ustaliła temat kolejnego, XVII Finału. Tematem tym jest profilaktyka w dziedzinie wczesnego rozpoznania chorób nowotworowych u dzieci. Temat brzmi: WCZESNE WYKRYWANIE NOWOTWORÓW U DZIECI.
W tym roku Wielkie Joł przyłącza się do akcji naprawdę na grubo: Tede przekazuje swoje białe BMW do licytacji. Już niebawem pojawi się ono na aukcji w serwisie Allegro.pl.
Ponadto 11 stycznia Tede i Smagalaz zagrają na finale WOŚP na warszawskim Bemowie. Zapraszamy!
Więcej informacji na temat XVII Finału WOŚP na stronie www.wosp.org.pl
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 gru 2008, 16:09
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 lut 2009, 14:22
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lut 2009, 17:10
jestem w szoku ze chlopaki zgodzili sie na ta impreze. Mam nadzieje ze zagraja klimatyczne kawalki bo w innym przypadku straca bardzo duzoZakończenie karnawału w Łodzi zapowiada się hucznie, romantycznie i w prawdziwie gwiazdorskim stylu. W tym roku po raz pierwszy tę okazję uświetni koncert „HollyŁódzkie Love Story”, transmitowany na żywo przez telewizję Polsat i Radio Eska. W sobotę, 21 lutego w Pasażu Rubinsteina przy Piotrkowskiej stanie scena, na której już o 19:00 zacznie się prawdziwe karnawałowe szaleństwo. Muzycznym i miłosnym szlagierom nie będzie końca. Zarówno prowadzący koncert, jak i występujący to znani i lubiani artyści. Swój udział potwierdzili: Krzysztof Krawczyk, Feel, Iwona Węgrowska, Sami, Danzel, London Beat, Alicja Węgorzewska, Blue Cafe, Video, Anna Wyszkoni, Video, Sokół & Pono, Artur Chamski, Stachursky, IRA, Kowalski, Kate Ryan. Imprezę poprowadzą: Misiek Koterski, Ania Mucha, Joanna Liszowska i Krzysztof Ibisz.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 19 lut 2009, 16:05
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lut 2009, 19:58
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 mar 2009, 18:03
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 mar 2009, 18:11
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 mar 2009, 18:47
kazdy lubi co innegoNa temat OSTR sie nie wypowiem bo nie słucham
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 02 mar 2009, 20:45
Mam odwrotniecoco pisze:co sadzicie o nowej plycie O.S.T.R ?? teksty miażdżą ale dla mnie bit slaby ;/
Premo
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio