Ta i czego ktoś nie chce widzieć.Babel pisze:Co, kogo raduje...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 06 mar 2009, 18:47
Ta i czego ktoś nie chce widzieć.Babel pisze:Co, kogo raduje...
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 mar 2009, 19:13
Zakładam, że chodzi o pozycje Milanu i tabele, nazwijmy ją dla niepoznaki, tabelą rzeczywista.Ta i czego ktoś nie chce widzieć.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 06 mar 2009, 19:23
Sram na tą tabelę, to tylko ciekawostka nic nie znacząca. Prawda jest taka, że Milan na miejsce wyżej jak 3 na razie nie zasługuje. A chodzi mi o to, że ty jako kibic Interu ciągle bagatelizujesz błędy sędziowskie na korzyść twojego klubu, szczególnie mecz z Romą to pokazuje.Babel pisze:Zakładam, że chodzi o pozycje Milanu i tabele, nazwijmy ją dla niepoznaki, tabelą rzeczywista.Ta i czego ktoś nie chce widzieć.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 mar 2009, 19:33
Coś dzwoni, ale nie bardzo wiesz w którym kościele. Nie bardzo wiesz na jakiej płaszczyznie toczy się dyskusja a chcesz rozdawać w niej karty.Rezus pisze:A chodzi mi o to, że ty jako kibic Interu ciągle bagatelizujesz błędy sędziowskie na korzyść twojego klubu, szczególnie mecz z Romą to pokazuje.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 06 mar 2009, 19:46
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 mar 2009, 19:46
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 mar 2009, 20:20
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 mar 2009, 20:45
Sytulacja niejednoznaczna. Pilka zostaje wybieta w bok a Stankovic nawet nie protestowal. Moze ze wstydu ze nie trafil w takiej sutuacji? Ciesze sie ze po pieciu powtorkach w tym jednej z kamery pod bardzo dziwnym katem mozemy otworzyc dyskusje na temat czy Ambrosini w tej sytuacji faulowal.Babel pisze:http://www.youtube.com/watch?v=VQpQ_f15 ... re=related
Stankovic zbyt długo zwlekał, ale nie usprawiedliwia to faktu że Ambrosini spowodował jego upadek i nie dotknał futbolówki (chyba ze potrafi dotykac piłki przez nogi rywala - szacun).
Ciebie mam akurat za rozsadnego chlopaka. Ty jako jeden z nielicznych kibicow Interu mozesz wypiac piers i przyjac prawde na klate. Bez zbednego kluczenia.Babel pisze:Chlopaczek powiem szczerze nie rozumiem Cie zupełnie. Piszesz coś o komentarzach, o wynisołości czy bucie kibiców Interu a rozmawiasz ze mna, osoba, która notabene jest z drugiej strony barykady. Nie rozumiem zabiegu.
Przyznaj sie jestes fanboyem Mourinho?Babel pisze:Rozumiem i popieram reakcje Mourinho, ja tez bym nie pozwalił aby ktoś jechał po mnie, moich zawodnikach, mojej pracy jak po łysej kobyle. Zatrważajace jest robienie z Mourinho wroga publicznego nr 1. Ancelotti przed sezonem pozwolił sobie na kiepski żart - Mourinho madrze się odgryzł i tak winny jest Mourinho. Co by nie zronił i tak bedzie winny.
Z Bugiem (nie obrazam niczyich uczuc religijnych - to taka rzeka).Babel pisze:pzdr
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 mar 2009, 20:58
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 mar 2009, 17:51
Pięknie. Nie mamy w kadrze żadnego z ofensywnych pomocników - Viudez jest zagadką, mam nadzieję, że jutro wejdzie jednak.Abbiati, Dida, Perucchini, Antonini, Bonera, Darmian, Jankulovski, Maldini, Mattioni, Senderos, Zambrotta, Beckham, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo, Inzaghi, Pato, Szewczenko, Viudez.
Fajnie by było, ale... Nie wierzę w to, że do klubu przyjdzie gwiazdor z głośnym nazwiskiem na pozycję bramkarza, więc koncepcja redaktorów jest dość mało prawdopodobna. Jednak za rok, dwa mógłby do pierwszej drużyny dołączyć - lata całe nie mieliśmy (poza Offredim, o którym słuch zaginął) bramkarza z primavery poważnie branego pod uwagę pod kątem pierwszego składu, choćby jako regularny trzeci bramkarz.Ma dopiero 19 lat, a już zachwycają się nim w AC Milan. Latem tego roku Michał Miśkiewicz może zadebiutować nawet w pierwszej drużynie słynnego klubu z Mediolanu - donosi "Fakt".
Półtora roku temu Miśkiewicz trafił do Milanu z Kmity Zabierzów. Zaczął występować w drużynie Primavera i spisywał się w niej tak dobrze, że trener Carlo Ancelotti w nagrodę umożliwił mu treningi z pierwszą drużyną.
- Kiedy któryś z bramkarzy pierwszego składu ma kontuzję lub odpoczywa, ja go zastępuję. Radzę sobie przyzwoicie, zdarzyło mi się odbić kilka groźnych strzałów Kaki czy Ronaldinho - zdradza "Faktowi" Miśkiewicz.
Młody Polak trenował z pierwszą drużyną Milanu dwadzieścia razy. Wystarczyło to, by trener bramkarzy "Rossonerich" stwierdził, że przed nim świetlana przyszłość. Pochwalił go też Christian Abbiati.
Po sezonie Miśkiewicz może na stałe dołączyć do pierwszej drużyny. Najprawdopodobniej odejdą Dida i Zeljko Kalac, a ich miejsce zajmą gwiazdor z wielkim nazwiskiem i utalentowany junior - czyli właśnie Polak.
Jeśli w młodzieżowej lidze Miśkiewicz będzie grał tak, jak w ostatnich dwóch spotkaniach, w których obronił dwa rzuty karne, w Milanie nie powinni mieć wątpliwości, że 19-latek o doskonałych warunkach fizycznych (194 cm, 92 kg) zasługuje na miejsce w szatni obok Kaki, Ronaldinho czy Davida Beckhama. Byłby on pierwszym Polakiem w wielkim mediolańskim klubie. Tak naprawdę już nim jest, ale zespoły młodzieżowe to jeszcze nie to samo. Czekamy na debiut w pierwszej drużynie!
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 mar 2009, 18:16
na konferencji Carlo powiedzial ze atak Pato i Pippo jest idelany..Szkoda, że Carlo wyjdzie 4-4-2 tylko dlatego, że jest zmuszony do tego przez ilość i charakterystykę pomocników, a nie dlatego, że to dla Milanu najlepsze wyjście
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 07 mar 2009, 18:46
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 mar 2009, 18:48
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 07 mar 2009, 18:58
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 07 mar 2009, 19:03
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin