I spowodowanych narkotykami też znajdziesz przypadki. Zmęczeniem, gapiostwem, złą pogodą itd także.Mentor pisze: A w programach informacyjnych regularnie podają przypadki wypadków śmiertelnych spowodowanych alkoholem. I co?
ciekawe co on brał, ale jak dobrze dostrzegam to kibic Arsenalu więc może tylko mecz oglądał a później musiał jakoś odreagowywać stres
'zdecydowana większość'Cris7 pisze:Sam palę zioło i jakoś do głowy mi nigdy nie przyszło, żeby sięgnąć po heroinę. I zdecydowana większość osób, które znam ma tak samo.
Poza tym o czym to niby ma świadczyć? Bo ja znam osoby takie jak Ty i Twoi koledzy a także takie które niewinnie zaczynały a teraz ukrywają się bo mają długi. Inne wyłudzały od rodziny pieniądze. Znam też przypadki że kogoś już nie ma na świecie.
Ale także że ktoś zabił się przez alkohol mimo że inni piją a żyją i nie wpadli w nałóg. Jednemu mniej potrzeba a innemu więcej by się uzależnić.
Poza tym we wklejanym tutaj artykule do którego głównej tezy się nie będę odnosił jest jedno takie głupie zdanie że co 10 osoba się uzależnia jak dobrze pamiętam. To powiedzcie mi ile osób spożywających alkohol się uzależnia. Jedna na 100, mniej? Bo ja znam wiele spożywających i nie są oni uzależnieni.
Zresztą te wszystkie cyferki można rozwalić o kant stołu bo nikt tak naprawdę nie jest w stanie podać dokładnych danych.