Zapewne City lub Chelsea o ile sami zawodnicy zgodzą się na ten kierunek.Sammyy pisze:Sprzedaż Villi i Silvy to zapewne kwestia czasu. Pytanie ile za nich wyciągniemy i kto się zgłosi. Bo podobno do klubów z La Liga nikt ich nie odda.
Najbardziej dziwi mnie to że nasze problemy zaczęły się po odejściu Ayali gdy para Marchena - Albiol po jakimś czasie zaczeła być etatowymi stoperami reprezentacji. Tak troche zbaczając z tematu: Wie ktoś może co się dzieje z Lombanem?!lisek_chz pisze:Cóż, obrona do wymiany. CAŁA. Nie ma żadnego dobrego punktu, każdy obrońca gra fatalnie. Marchena, fatalne błędy, Raul 'Samobój' Albiol strzela piękne bramki, szkoda tylko, że Renanowi.
Trudno żeby nie były skoro na prawej obronie grywa lewonożny defesywny pomocnik a na lewej wieczny rekonwalescent lub nieopierzony młokos.lisek_chz pisze: Nie wspominająć o bokach defensywy, które są dziurawe jak ser szwajcarski.
Przykażdym rzucie rożnym czy wolnym w okolicach naszego pola karnego pikawa od razu wali na wyzszych obrotach. Do tego dochodzi gra do końca,nie wiem czy zauwazyliście ale Valencia bardzo często traci bramki włśnie po stałych fragmentach lub w końcówkach.
To już by było samobójstwo. Na samym początku trzeba się pozbyć właśnie Albeldy, Baraji i nnych emerytów a dopiero później myśleć o sprzedaży gwiazd i ewentualnych wzmocnieniach. A skoro już przy tym temacie jesteśmy to ja chętnie zobaczyłbym w koszulce VCF zawodnika Getafe - Albina. Ma podobny styl gry do Villi, mógły być wzmocnieniem.bartbuks pisze:Ja sądzę, że nastąpi totalna wyprzedaż zaczynając od Raula Albiola, po Matę, Silvę, Villę, nawet Moretti, Joaquin oraz mówi się, że nawet Marchena pewnie opuści Mestalla. Zespół oparty zostanie na emerytach pokroju Albelda, Baraja, Angulo plus juniorzy oraz zawodnicy z wypożyczenia.