Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 mar 2009, 21:27
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2009, 21:40
W Belgii strzela takze Janczyk, na 1-1 z Kortrijk. Lokeren prowadzi 2-1(L)oczkerson pisze:Wasilewski na 2:0 dla Anderlechtu
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 mar 2009, 22:03
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 mar 2009, 23:58
Janczyk wszedł na boisko w 62. minucie za Ouwo Moussę Maazou. Dokładnie 10 minut później wpisał się na listę strzelców.majer13 pisze:Janczyk wyszedł w podstawie
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 08 mar 2009, 9:40
Angelo18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 08 mar 2009, 18:11
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 mar 2009, 21:26
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 mar 2009, 21:31
Mam nadzieję, że ktoś to doceni, bo szczerze to fenomenem jest, że zawodnicy którzy grają, strzelają w tak silnych ligach jak ang, niem i francuska są niepowoływani do kadry... Może Zahorski kiedyś załaduje taką bramkę jak Rasiak w weekend... Ironia co ?? Kilka lat temu śmiała się z niego cała futbolowa Polska, a dziś koleś pokazuje, że ma papiery na grę...majer13 pisze:Grzesiu Rasiak strzelił gola na 1:0 w meczu Watford - Nottingham
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 mar 2009, 21:45
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 mar 2009, 21:49
To ile wolnego potrzebuje Zahorski, aby trafić wreszcie w lidze ??cloner pisze:Dodam, że Rasiak strzelił też w sobotę, a co to oznacza? ano tyle, że napastnicy z naszej ligi potrzebowaliby jeszcze 3 dni wolnego
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 mar 2009, 22:01
I tu jest pies pogrzebany.. kilka lat temu smiali sie z Rasiaka a teraz z Zahorskiego ... why? bo ktos wyrzadzil im krzywde! kto? selekcjonerzy za powolania graczy nie bedacych w formie, w ogole nieprzygotowanych do gry... no ale pupilek wiec trzeba wyslac a z tego tylko syf sie robibartbuks pisze:Kilka lat temu śmiała się z niego cała futbolowa Polska, a dziś koleś pokazuje, że ma papiery na grę...
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 mar 2009, 22:10
nie chcę, aby ktoś mnie zrozumiał źle... lekki sarkazm z mojej strony... Oczywiście dla nas i dla naszego futbolu lepiej byłoby, gdyby Zahorski za 4 - 5 lat prezentował się jak Rasiak dziś. ale nic nie zdarza się 2 razy...czeher pisze:I tu jest pies pogrzebany.. kilka lat temu smiali sie z Rasiaka a teraz z Zahorskiego
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 mar 2009, 22:59
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 mar 2009, 18:02
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 mar 2009, 21:50
emdżej
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio