Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów) - Strona 12

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

kto awansuje do 1/4 finału ?

Inter
12
44%
Manchester
15
56%
TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 12 mar 2009, 18:53

nie nie ja ci z checia przelicze

na san siro: 3 glowki ronaldo, sns giggsa, kilka wolnych, giggs w cordobe to MU ; inter: adriano ponad poprzeczka, cambiasso po roznym, adriano w sytuacji gdzie byl rzekomo faulowany przez rio (zabraklo paru cm)

mecz z wczoraj: 2 bramki MU oraz te 2 setki ewentualnie jakies strzaly z dystansu; inter: ibra, ibra,ibra, adriano, 2x stankvovic, balotelli, cuchu z dystansu

masz cos jeszcze do powiedzenia? ja nie smieje sie ze swojej glupoty bo takowej nie posiadam smieje sie z indolencji myslowej ktora umiesciles w tamtym poscie

a co do najlepszej druzyny na swiecie to z barcelona gral lyon

jak o jakichs wydarzeniach zapomnialem to przypomnij, wykaz ze w swoich obliczeniach pomyliles sie tylko minimalnie (bo ze sie pomyliles wiem juz teraz) a zwroce ci honor

arek nie :P chodzi o mecz kiedy wygrali u siebie 2-0 a u ans bylo 1-1 ale wyniki sa znow mylace bo inter tez wtedy mial wielka szanse na awans. ewentualnie pomylil sie w datach byc moze o to ci chodzilo

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 mar 2009, 19:01

Z poprzednikiem nawet nie warto dyskutować. Jeśli ktoś twierdzi, że Inter miał wczoraj przewagę to chyba oczywiste, że dalsze dyskusje sensu nie mają.
Ciekawostka do meczu. Giggs przebiegł wczoraj więcej niż Cristiano Ronaldo. Miał też najwięcej udanych dryblingów i stworzył najwięcej okazji bramkowych.
Stary człowiek i może
Nic w tym dziwnego. Ryan jest jeśli nie naszym najlepszym zawodnikiem tego sezonu, to na pewno jednym z dwóch naj.

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 12 mar 2009, 19:02

red85 pisze:Z poprzednikiem nawet nie warto dyskutować. Jeśli ktoś twierdzi, że Inter miał wczoraj przewagę to chyba oczywiste, że dalsze dyskusje sensu nie mają.
.
szczegolnie jak sie nie ma nic do powiedzenia. i taka mala ciekawostka dla ludzi nie umiejacych czytac ze zrozumieniem. przewage zauwazalem owszem ale niewielka a reasumujac dwumecz zunaje go za wyrownany. jest juz jasno?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 mar 2009, 19:06

Pierwszy mecz:
Trzy groźne strzały Ronaldo z wolnych, dwie główki Ronaldo- najpierw broni kapitalnie Cesar, potem w świetnej okazji Portugalczyk strzela obok, Sam na sam Giggs+do tego jedna okazja gdzie nie zorientował się gdzie jest piłka i okazja gdzie w ostatniej chwili piłkę zablokował Cordoba, Dwie okazje Berbatova, i jeszcze jedna wrzutka Ronaldo gdzie nikt jej nie przeciął.
Inter: Adriano puduje z kilku metrów+ kilka niezłych wrzutek Cambiasso po ziemi i po zamieszaniu po rzucie rożnym fatalnie zachowanie Cambiasso.

Wczorajszy mecz:
2 gole, Setka O'Shea i Berbatova, Inter: głowka Ibry poprzeczka, Adriano słupek, Strzał Stankovica i jeszcze jedno uderzenie nie pamietam kogo co Van Der Sar wybił przed siebie.
W pierwszym meczu przygniatająca przewaga nasza, wczorajszy wyrównany, ale to my pokazaliśmy że jesteśmy bardziej wyrachowaną, pewną siebie drużyną. Inter zagrał jeden z najlepszych meczów w ostatnich latach w fazie pucharowej my zagraliśmy bardzo przeciętnie jak na nas. To chyba świadczy o wszystkim.
a co do najlepszej druzyny na swiecie to z barcelona gral lyon
:boruta: Przynajmniej do maja ten tytuł będziemy my nosić. Może Cię to boleć...ale cóż jak to się mówi musi boleć :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2009, 19:08 przez Kamil232, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 mar 2009, 19:08

:boruta: Przynajmniej do maja ten tytuł będziemy my nosić. Może Cię to boleć...ale cóż jak to się mówi musi boleć :mrgreen:
do grudnia

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 mar 2009, 19:11

Ty w ogóle widzisz co piszesz ? Sam potwierdziłeś to, co napisałem, a prawisz jakieś farmazony o czytaniu ze zrozumieniem. Do powiedzenia w dyskusji z takimi ignorantami jak ty faktycznie nie mam nic szczególnego. Nie raz po prostu nie warto.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 mar 2009, 19:52

Piękna manipulacja faktami, takim czymś sobie możesz zbajerować kolege w klasie gimnazjalnej a nie ludzi na tym forum.
Inter na SS- Adriano 2,Esteban - całe 3 akcje.

MU na SS- 2 głowki Ronaldo,3 akcje Giggsa( sam na sam, bo sie zaplątał Rivas i z 2 połowy).Berba 2okazje, Park z podania Ronaldo,3 bardzo grozne wolne- cale 11 akcji.

Inter na OT- Poprzeczka słupek, strzał zlatana po długim,przypadkowa głowka zlatana z 2 połowy, 1 niezly strzal stankovica, cos tam tamił baloteli i jeszcze jeden- 7 akcji

MU- 2 gole, oshea,berbatov,2 reki w 1 akcji,2 strzały rooneya,wolny ronaldo, akcja ronaldo z prawej strony- 9 akcji

sumując 20-10.

rozumiem że matematyka zakończona jedynie na poziomie pedałowki a znajomośc piłki jeszcze niższa?

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 mar 2009, 20:05

MGiggs pisze: MU na SS- 2 głowki Ronaldo,3 akcje Giggsa( sam na sam, bo sie zaplątał Rivas i z 2 połowy).Berba 2okazje, Park z podania Ronaldo,3 bardzo grozne wolne- cale 11 akcji.
A bramek ile? :D Dla podpowiedzi dodam, że to aktualni Mistrzowie Świata :P

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 12 mar 2009, 22:23

MGiggs pisze:Piękna manipulacja faktami, takim czymś sobie możesz zbajerować kolege w klasie gimnazjalnej a nie ludzi na tym forum.
czyli mam rozumiec ze poziom w podstawowce strasznie sie podniosl i nie dasz sie zbajerowac? kurde przegralem :oops:

chlopcze ja tutaj nie placze sfrustrowany ze wygrala druzyna ktorej sie to nie nalezalo bo tak nie uwazam ale naciaganie faktow takie jak ty zademonstrowales to jakas farsa. moze jeszcze dodaj strzal ronaldo z 14m w trybuny :lol:. MU na pewno nie mialo 2x wiecej okazji niz my choc nie mowie ze nie mialo ich wiecej. ale jesli nawet ( i chodzi mi tu o naprawde klarowne sytuacje) to moze ze 2. bo pisanie mi tu o jakichs rekach i to zupelnie przypadkowych a nie zauwazanie nie siegniecia przez adriego pilki jest dla mnie troche niobiektywne. ja rownie dobrze moge dodac nieodgwizdany faul na ibrze kiedy wchodzil miedzy 2 zawodnikow MU wczoraj oraz strzal stanko z 1-szego meczu. bez odbioru.

aha no i oczywiscie gratulacje dla zespolu czerwonych diablow (w tym co teraz napisalem nie ma nawet ksztyny jadu)

co do najlepszej druzyny swiata. nie zapomnialem ze macie ten tytul formalnie ale jesli chodzi o forme co wg mnie jest lepszym wyznacznikiem poziomu druzyn aktualnie najlepsi sa katalonczycy. wybacz ze nie zgodze sie z toba i twoim diabolicznym smiechem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2009, 0:07

Stary, uciekłeś od argumentów jak diabłem od koscioła :mrgreen:
Podaj z sytuacji które wymieniłem te nie klarowne- będę wdziewczny.Wymień je opisz dlaczego klarownymi nie były- będę wdzieczny a zasłanianie sie strzałem Ronaldo z 14 prawdy nie ukryjesz. Faul na Zlatanie mogłeś chyba tylko Ty widzieć, no chyba że żartujesz.Jeśli nie to wybacz żeby odgwizdywać faul jak facet nie widział co ma z piłka zrobić wpada na obrońce :mrgreen: .

Jeśtesmy KMS, liderami najlepszej obecnie ligi którą mamy szanse wygrać 3 raz z rzędu, akutalnymi mistrzami LM, drużyną która chyba od 24 meczy w LM nie przegrała. Barcelona w ostatnich 3 latach nie wygrała nic, szanuje ją to wielka ekipa ale jak pokazały puchary klepanie leszczy z Betisu czy Gijon warte nic nie jest.
No chyba że dla Ciebie kryterium naj jest ogranie gijonu numacji w stosunku 4-0, tutaj zwracam honor.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2009, 1:00

MGiggs pisze:Barcelona w ostatnich 3 latach nie wygrała nic
Znaczy się aktualny rok jest już stracony czy może Mistrz Hiszpanii sezonu 2005/2006 się nie liczy?
MGiggs pisze:jak pokazały puchary klepanie leszczy z Betisu czy Gijon warte nic nie jest
Polemizowałbym. Z Ligi Mistrzów odpadasz tracąc jednego gola a żeby wygrać ligę (bez względu na to czy mówimy o hiszpańskiej, angielskiej, włoskiej czy innej) trzeba grać dobrze albo bardzo dobrze przez cały sezon z krótkimi tylko okresami na zwolnionym tempie.

Liga Mistrzów jest super, ale nie deprecjonowałbym rozgrywek ligowych.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 mar 2009, 1:16

MGiggs pisze: drużyną która chyba od 24 meczy w LM nie przegrała.
Chyba od 21 spotkan tak mi sie zdaje.
Galliani wykorzystal dobre wyniki MU dla wlasnych celow przypominajac ze ostatnio w LM przegraliscie z Milanem i ze ostatni raz u siebie w tych rozgrywkach przegraliscie tez z Milanem.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2009, 8:02

Polemizowałbym. Z Ligi Mistrzów odpadasz tracąc jednego gola a żeby wygrać ligę (bez względu na to czy mówimy o hiszpańskiej, angielskiej, włoskiej czy innej) trzeba grać dobrze albo bardzo dobrze przez cały sezon z krótkimi tylko okresami na zwolnionym tempie.

Liga Mistrzów jest super, ale nie deprecjonowałbym rozgrywek ligowych.
Zgadzam się w 100%. Osobiście wolę nawet gdy moja drużyna prezentuje co tydzień dobry futbol i walczy o Mistrzostwo niż od święta zagra świetny mecz w LM.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 13 mar 2009, 8:54

arek_ahig pisze:
Morrow pisze:Trochę szkoda, bo Inter to jedyna włoska drużyna, którą lubię i dalej pamiętam jak w '99 ich wyeliminowaliśmy po fantastycznym i dramatycznym dwumeczu ale z taką grą i bez jakichś większych argumentów w pomocy prędko nie siegną po ten 3 Puchar Europy.
Na pewno chodzi tobie o Inter, a nie przypadkiem Juventus, gdzie w polfinale przegrywaliscie juz na Stadio Delle Alpi 2:0 po bramkach Pipo? ;)
Trudno pomylić ówczesny Inter z jakąkolwiek ekipą. Graliśmy piękny, ofensywny futbol, niestety drużynie brakowało równowagi - obrona była przeciętna.
Liczyłem, że zobaczę podobną rywalizację jak przed laty jednak tym razem mecze pomiędzy naszymi ekipami były nieporównywalnie słabsze. Pamiętam tą bramkę Scholesa, która tak nas pognębiła, gdy byliśmy tak blisko 2-0, piękna rywalizacja to była bez dwóch zdań i ten wiecznie kontuzjowany Ronaldo, którego nam wówczas zabrakło jak dobrze pamiętam :roll:

W każdym razie chociaż drużynę posiadamy zupełnie inną, problem jest podobny- brak równowagi - tym razem jednak nie dotyczy on defensywa.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 mar 2009, 11:58

MU to w tej chwili najlepsza ekipa na świecie,a Inter gdyby nie pomoc sędziów (gdzieś się tu pałętała wirtualna tabela sporządzona przez jakiś niezależny ośrodek) nie byłby nawet w pierwszej trójce Serie A...Jak zwykle od blisko połowy półwiecza zero w najważniejszych rozgrywkach z teoretycznie jednym z najlepszych szkoleniowców na ławce i teoretycznie bardzo silnym składem...a najgorsze,że mnie jako kibica ACM taki stan rzeczy autentycznie martwi biorąc pod uwagę perspektywę utraty 4 miejsca w LM przez Serie A...paranoja :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”