"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 3

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lut 2005, 16:46

Jasne ze kazdy mecz jest inny i moze byc roznie ale moim zdaniem nie mozna powiedziec ze statystyki nie maja znaczenia.Wszystko ma znaczenie.Wojna psychologiczna w prasie to ze Seedorf kiedys sypial z zona pilkarza Interu.Doslownie wszystko :lol:
Odnosnie chwalenie to jestem daleki od chwalenia Milanu.Jesli ich chwalilem w lutym to chyba tylko za zwyciestwa (wymeczona ale jednak) ale na pewno nie za styl gry.Tak jak nie powiem ze brzydka dziewczyna jest ladna (no chyba zeby nie zrobic jej przykrosci :lol: ) tak samo nie powiem ze Milan gra dobrze bo gra slabo.
Mnie nie do konca satysfakconuja takie zwyciestwa Milanu.Oczywiscie ciesze sie z nich ale jakby to powiedziec nie jestem spelniony.
Mam nadzieje ze jutro kolo 23 bede usatysfakcjonowany spelniony i pijany z radosci :lol:
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 lut 2005, 17:49

Nie no chłopaczek, ale zakozaczyłeś......Seedorf sypiał z żoną ROnaldo a on już od dawna nie gra w Interze, więc wątpię by akurat ten czynnik mial jakiekolwiek znaczenie :P . W ogóle to bawią mnie argumenty Zazy ja rozumiem zagorzały kibic Milanu, ale bez przesady......Hasła typu 'jak Milan zdobędzie pierwszy bramkę, to Inter nie wyrówna tylko straci drugą' są trochę śmieszne. Zaza chcesz aby fani Interu podali Ci argumenty na to, ze to Nerazzuri beda górą, wiec Ty podaj nam argumrenty na to, że Inter nie trafi do siatki Milanu.....Co bylo a nie jest nie pisze się w rejestr. Kazdy mecz jest inny. Boisko pokaże kto jest lepszy.........

Poza tym pozdrowionka Zaza ;)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lut 2005, 17:55

Jak z nia sypial to Ronaldo byl pilkarzem Interu i teraz pilkarze Interu dadza Seedorfowi zalatac z dwie bramy zeby ze zlosci nie dobral sie do ktorejs z ich dziewczyn zon narzeczonych łotewer :lol: Wszystko ma znaczenia Aga wszystko :lol:
Oczywiscie jaja sobie robie.Mam nadzieje ze nie bedzie jak pol roku temu.Mnostwo spekulacji wielkie oczekiwania zapowiedzi typowania a widowisko mierne.
Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2005, 17:56

TOMUSMC ALE CHYBA SIE NIE ZROZUMIELISMY .........

NAPISAŁEM DO KOLEGI INTER 1908 :::
Inter 1908 zaczeliśmy spekulacja jak prawdziwi kibice to ten post jest szczególnie do Ciebie (ale nie tylko )

Inter 1908 wyjaśnijmy sobie jedna podstawową rzecz Ty jesteś za Interem Mediolan ! A Ja za AC Milanem - mieszkamy w Polsce a to są Derby miasta mody - Mediolanu ! Dla nich to jest Swięta Wojna i w takich meczach nawet Brocchi czy Matrix moga wznieś sie na wyzyny ! Aaaa i tak **Czas i Boisko pokaże wszystko** ......... I TU ZAKOŃCZYŁEM

I to tylko o to chodziło :D Bo Inter1908 zaczą wymieniac zawodników który cos moga zdziałać ! a Ja go i inny prosiłem o Uzasadnienie czemu twierdzisz że wygra jeden drugi klub czy bedzie remis !!?.......... i to SĄ SPEKULACJA I JAKIES INFORMACJA A JA KOCHAM STATYSTYKI I SPEKULACJE :d Ty bardzie takie :D Derbowe hehehe

A co do meczu to jedno jest pewne że to bedzie mecz Walki i moje zdanie jest takie że to Inter bedzie musial ryzykowac bo to dla Inter jest mecz o "życie" z całym szacunkiem dla Inter ale jak padnie remis to bedzie zachowanie 11 do Milan i chyba juz brak realnych szans na scudetto a 17 remis to juz moze ich przybic ....... Choc ten sezon jest tak dziwny że sam juz nie wiem co myslec sam wiesz że nie jeden skraćlił Milan Inter też skreślili po 10 remisie a nadal jakas szansa u nich jest wiec ....... ! Mam madzieje że Milan podtrzyma passa w derbowym meczach ...... a jak bedzie ..??

Chłopaczek :D Ja licze ze ten mecz zagra Milan w stylu swoim jak z MU nie dadza im grać za dużo a sami bedą grali długo kombinacyjnie i szybko !!!!

A jutro 20:30 zaczne spokojnie blancik, piweczko :twisted: i daj Boże 3 pkt. Ostatnie derby nie piłem i był remis 0:0 popszednie az za duzo i wygralismy 3;2 :D to jutro około 23 Milan wygra to ja zapije tak że hohoh !!!!!

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

**FORZA MILAN** **GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALA**

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 lut 2005, 18:13

Chłopaczek jak Seedorf sypiał z Millene to i Ronaldo i Seedorf byli zawodnikami Interu ;) to takie małe wyjaśnienie :P może skończmy te spekulacje. Niech wygra lepszy..........

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 26 lut 2005, 22:42

KOCHAM INTER !!! i tylko to sie liczy !!! nawet jsak by przegrali to i tak bede ich kochal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2005, 23:25

No własnie to serca Ci podpowieda że wygraja twoi :!: :!: Miłosc do barw i to jest w 100% normalne !!! bo takich argumentów to mozna wypisac z 10 kto jest faworytem a i tak ......... a wiec -- Niech wygra lepszy ten mecz i niech bedzie to wydowisko jak na Derby Mediolanu przystało **CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYTKO*** pozdro

**FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lut 2005, 20:22

TO TEN CZAS !! I już i wychodza z tunel aktorzy dzisiejszego widowiska ................ !!!!!

INTER : MILAN --- 259 DERBY MEDIOLANU NA GIUSEPPE MEAZZA SAN SIRO CZAS ROZPOCZĄĆ !!! NIGDZIE NIE MA TAKICH DERBÓW !!!!

OFICJALNE SKŁADY :!: :!:

MILAN: Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Kaladze, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Rui Costa, Kakà, Crespo.

INTER: Toldo, Zanetti, Mihajlovic, Cordoba, Favalli, Stankovic, Cambiasso, Zanetti, Veron, Vieri, Martins

Milan bez Jon Dahla i Serginho w pierwszy a Inter bez Adriano I Emre :!:

BOŻE DAJ 3 PKT. !!!W TYM MECZU MILANOWI !:D ........ A JAK BEDZIE ?? **CZAS I BOISKO POKAZE WSZYSTKO**

POGOGAMY PO MECZU !! JAK BEDE W STANIE !!!!

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 27 lut 2005, 21:30

bedzie 1:1 ale wolal bym ze by wygrał Milan !
wiec FORZA MILAN :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 27 lut 2005, 22:58

FORZA MILAN :D :D :D :D :D kolejny zwycięstwo

Milan ukochane dziecko Mediolanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 27 lut 2005, 23:04

Powiem jedno...Milan nie zasluzyl nawet na remis...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lut 2005, 23:23

Boli Maju porażka !! i tyle Milan zagrał słabo ale zagrał tak jak pownii Sampdori i np. Parmie i tego brakowało :D Teraz mimo sympati do Ciebie mógl sie by Inter nie popadł w kryzys jak Kanonierzy bo co prawda Arsenal szybko wyszedł z dołka ale zawsze !

**FORZA MILAN** GRANDE MILAN** 100 ZWYSIESTWO W DERBACH I ZNÓW CURVA SUD RZADZI !: D

Milan ponowanie liderem i daj Boze by to sie juz nie zmieniło !!!!

Gratuluje Interowi passy bo była ona szczęśliwa ale wzbudzajaca szacunek !! Pozdro

Jeszcze raz GRANDE :!: GRANDE :!: GRANDE :!: MILAN :!: MILAN :!: MILAN :!:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 28 lut 2005, 7:24

jak już pisałem Milan wygrał ten nudny mecz po jakimś fuksiarskim golu, oni mają aż za dużo tego szczęścia

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 lut 2005, 7:26

fakt co za duzo to nie zdrowo z MU tez strzelili z fuksiarskiego gola...

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 28 lut 2005, 10:55

Szczęście zawsze komuś sprzyja. Od jakiegoś czasu stoi ono po stronie Milanu, ale taka jest piłka. Nie zawsze sprawiedliwa. Rossoneri zagrali słabe spotkanie, Inter był stroną przeważającą, ale to czerwoni zrobili to co liczy się w piłce. Oni strzelili bramkę i szczęśliwie wygrali.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”