Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 916

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 14 mar 2009, 12:57

El_Bi_Dżej pisze:Powiedzial kibic Barcy ;)
Czy to coś zmienia? Athletic mimo przegranej z Barcą w ostatniej kolejce, jest u siebie zawsze groźny. Przy okazji nie ma Cannavaro, co jest dużym osłabieniem obrony. Do tego nie można powiedzieć, że Real ostatnio gra dobrze, więc to czy kibicuje Barcelonie czy komukolwiek innemu nie ma znaczenia, bo Athletic w tym meczy ma teoretyczne szanse na sprawienie niespodzianki, na co zresztą liczę :P nie powiem że nie.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 14 mar 2009, 13:05

El_Bi_Dżej pisze:Powiedzial kibic Barcy ;)
Rozumiem ze bedziesz wnioskowal za calkowitym zakazem odwiedzania tego tematu przez kibiców Barcelony. STOP z niekompetencja !
Jak dla mnie tez Baskowie sa dzisiaj w bardzo dobrej sytuacji. Graja u siebie, sa wypoczęci bo zadnych pucharow w srodku tygodnia nie mieli, a ich morale napewno sa wyższe od zawodników Realu, który kultywuje swoje tradycje zwiazane z Liga Mistrzów.
Baskowie wygraja lub ewentualnie zremisuja ot moje zdanie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2009, 15:40

nie ma canny i pewnie zagra metzelder. moze to dobra koncepcja. lepsza niz heinze na srodku i marcelo lub torres z boku obrony. duzo bardziej niz brak cannavaro martwi mnie brak gago.

nie bedzie tez gutiego, ale to wzmocnienie :P

generalnie zostala nam tylko liga i ten mecz bedzie niezwykle wazny z punktu widzenia calego sezonu. to, ze gramy na wyjezdzie mi nie przeszkadza, bo ostatnio san mames to dobry dla nas teren. kolejnym argumentem za nasza wygrana niech bedzie to, ze przy calym ryzyku skusilem sie na bardzo ladny na nas kursik (bez ktorego pewnie bym tego meczu nie zagral) :P wiec nie ma innej opcji, musi byc zwyciestwo.

edit:

dzis mamy dowod na to, ze mecz z liverpolem nie do konca moze byc wyznacznikiem naszej formy :shock:

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 14 mar 2009, 18:04

właśnie, Liverpool trafił z formą. mnie najbardziej ciekawi ,jak zaprezentuje się Sneijder i jak będzie wyglądała nasza ofensywna 4. Robben na ławce?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2009, 18:32

nie sadze.

mysle, ze marca tym razem nie spodluje ze skladem (przynajmniej w ofensywie).

robben, raul, janek, pipita.

juande pewnie wyciagnal wnioski i arjen dzisiaj z lewej, zeby nie irytowal jednym pomyslem na rozegranie akcji - zejscie do srodka i strzal z lewej nogi. to jest tak czytelne, ze nie moge wyjsc z wrazenia, jak wciaz moga sie znajdowac ludzie, ktorzy sie na to nabieraja.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 14 mar 2009, 19:15

trochę szkoda Marcelo, który ma papiery na niezłego skrzydłowego. cóż, jeśli Arjen znów będzie w irytujący sposób psuł akcje pewnie brazylijczyk pojawi się na boisku, Raul i Pipita też potrzebują wytchnienia. ciekawe, czy Krzysiu zagra w obronie. teren gorący, my zbici jak psy , na szczęście bez Marysi. Mecz o przywrócenie nadziei. oby zwycięski

Awatar użytkownika
El_Bi_Dżej
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El_Bi_Dżej » 14 mar 2009, 21:49

MeToYou pisze:Rozumiem ze bedziesz wnioskowal za calkowitym zakazem odwiedzania tego tematu przez kibiców Barcelony. STOP z niekompetencja !
Jak dla mnie tez Baskowie sa dzisiaj w bardzo dobrej sytuacji. Graja u siebie, sa wypoczęci bo zadnych pucharow w srodku tygodnia nie mieli, a ich morale napewno sa wyższe od zawodników Realu, który kultywuje swoje tradycje zwiazane z Liga Mistrzów.
Baskowie wygraja lub ewentualnie zremisuja ot moje zdanie.

Czy ja mówię że kibice Barcy nie mogą się wypowiadać na temat Realu . Wręcz przeciw nie :) Chodzi mi to o że jako kibic Realu patrze bardziej optymistycznie .
W ostatnich kolejkach Athletic radził sobie raczej kiepsko. Tydzień temu przegrał na wyjeździe z Barceloną ,a wcześniej u siebie z Sevillą i w sumie nie wygrał już w pięciu meczach z rzędu. To tyle ...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 mar 2009, 21:55

El_Bi_Dżej pisze:W ostatnich kolejkach Athletic radził sobie raczej kiepsko. Tydzień temu przegrał na wyjeździe z Barceloną ,a wcześniej u siebie z Sevillą i w sumie nie wygrał już w pięciu meczach z rzędu. To tyle ...
Pozwolę sobie dokończyć bo chyba coś Ci ucięło :)

...tyle, że wszystko było podporządkowane pucharowej potyczce z Sevillą, którą zresztą wygrali w imponującym stylu. To był priorytet więc rozgrywki ligowe siłą rzeczy musiały być lekko odpuszczone. Teraz mogą wrócić do 'normalnej' gry o ligowe punkty.

Awatar użytkownika
El_Bi_Dżej
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El_Bi_Dżej » 14 mar 2009, 22:02

Real musi pokazać , że nie załamał się tą Ligą Mistrzów . Mimo , że na wyjeździe to wygrają :)

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 14 mar 2009, 22:33

Sneijder się w końcu obudził

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 mar 2009, 22:46

Na druga połowe zawodnicy musza z szatni zabrać bejsbole, metalowe pręty, kastety i wszystko czym można okaleczyc rywala.

Robben w piłce nożnej jednoosobowej byłby mistrzem świata. W ogole zajałby całe podium. Heinze jak prawdziwy napastnik :P

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 14 mar 2009, 22:51

2 gole stracone z dupy, mecz walki a takie lubię najbardziej. gramy w rzewadze i grzechem byłoby tego nie wykorzystać, zwłaszcza ,że Athletic będzie atakował

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 mar 2009, 22:52

jestem ciekaw co wkurzylo Yeste :?:

Awatar użytkownika
El_Bi_Dżej
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El_Bi_Dżej » 14 mar 2009, 22:52

No i co .? połowa minęła .Athletic 2:2 Real . Yeste czerwona kartka , więc mam nadzieje że po przerwie Real przydusi :) Kurde jestem zły bo prowadzili 0:2,a potem szybko dwie bramki i znowu remis .

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2009, 22:53

robben to jest masakra. ten gosc jak gra z prawej strony traci w slowniku slowo podanie. a spokojnie mogl miec jeszcze asyste.

jak tylko znalazl sie po lewej stronie zaczal podawac. ale ile to trwalo.

ogolnie troche frajerstwo bo prowadzilismy juz 2:0. iker sam chyba nie wie jak ta pilka na remis mu weszla.

mecz jest ostry, a sedzia sie nie pierdzieli. na tym jednym czerwie moze sie nie skonczyc. yeste pokazal jak byc debilem.

mamy przewage jednego gracza i nalezy to wykorzystac. niezle jak na ten sezon gra sneijder, ale to ile traci pilek jest bardzo niedobre. za to swietnie lass. nie przypominam sobie niedokladnego podania z jego strony :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”