Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 919

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 mar 2009, 14:12

Bienias pisze:Baskowie rowniez grali dobrze. przeciez w 10 doprowadzili do remisu. na wiecej zabraklo wyrzuconego zawodnika.
Rzekłbym, że doprowadzenie do remisu to w 90% zasługa Realu, a nie wirtuozerskiej postawy Athletic. I wymień może jakieś debilne zachowania ze strony Realu. Faul na żółtą kartke to debilne zachowanie?

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 17 mar 2009, 14:16

W sumie Heinze sprezentował im 1 gola. 2 gol na konto Huntera plus Ikera. Real był o 2 klasy lepszy. Za sam faul na Robbenie należało się kolejne czerwo.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 mar 2009, 15:50

Vianuch znam wiecej ale powiem jedno, Iker i jego domniemanie dostanie w ryj :lol:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 mar 2009, 15:59

Akurat Iker płaczkiem nie jest, więc jeżeli się trzymał za twarz to chyba czymś musiało to być spowodowane, nie twierdze, że uderzeniem Yeste. Ostatnio ktoś wrzucał jak Messi cudownie symuluje co drugi faul i tego nie wkładałeś do szuflady 'debilne zachowania', a Iker nie symulował, tylko, zakładając nawet, że nie dostał w twarz, trzymał się za złą część ciała :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 mar 2009, 16:18

Czytaj dokladnie forum a znajdziesz wypowiedz Ikera podana przez Baska :P

Bardzo chetnie zobacze te symulacje. prosze tylko wskaz mi je np ostatnich dajmy na to 4 meczow. Co drugi faul oczywiscie.
Z niecierpliwoscia czekam, chociaz wiem ze bedziesz sie wymigywal bo trudno sobie wymyslec az tyle symulowanych przewinien :lol:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 mar 2009, 19:09

Bienias pisze:Czytaj dokladnie forum a znajdziesz wypowiedz Ikera podana przez Baska
Widziałem post Baska, więc nie biore za pewnik, że Iker dostał w łeb od Yeste, chociaż również intryguje mnie na jakie źródło on się powołał, ale pomińmy to.
Bienias pisze:Bardzo chetnie zobacze te symulacje. prosze tylko wskaz mi je np ostatnich dajmy na to 4 meczow. Co drugi faul oczywiscie.
Z niecierpliwoscia czekam, chociaz wiem ze bedziesz sie wymigywal bo trudno sobie wymyslec az tyle symulowanych przewinien
Oczywiście, że bede sie wymigiwał, bo nie ściągam każdego meczu na pc i nie podam Ci konretnych sytuacji, bo Barcelone oglądam żadko i nie odtnotowywuje każdej gleby Messiego, ale ostatni link na jutapie bardzo do mnie przemówił, do Ciebie nie, życie. I ogólnie chodzi mi o to, że jeżeli do Ikera przyporządkowywujesz synonim debil, to do Messiego również by pasowało.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 mar 2009, 10:14

na Tubie mozna zobaczyc takie linki jak np to ze Iker puszcza takie szmaty ze w Legii nie mialby czego szukac :lol:

Messi nie jest swiety i pare razy to pokazal, ale mowienie o nim ze jest symulantem to juz przesada. Zdarza mu sie cierpiec na boisku nie subsydiarnie do poniesionej krzywdy, ale akurat mu sie nie dziwie. Zazwyczaj jest w meczu tyle razy faulowany ze ja na jego miejscu po paru ostrych wejsciach oddalbym im ala zidane :wink:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 18 mar 2009, 18:17

http://sport.onet.pl/74327.3,1248704,19 ... omosc.html

10 mln funtów za 34-latka. Perez chyba chce te wybory przegrać, a nie wygrać.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2411
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 mar 2009, 18:43

jeden z miliona wymyslow prasy z cyklu "co zrobi perez."

tego nikt nie wie, wiec wszystko przed wypowiedzeniem sie samego florentino jest o kant dupy rozbic.

Awatar użytkownika
El_Bi_Dżej
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El_Bi_Dżej » 18 mar 2009, 18:51

No pieniądze są ogromne jak za 34 - letniego piłkarza . Jednak jak Beckham przyniósł się do Los Angeles Galaxy to wiadome było zę zapragnie za "prawdziwym " Europejskim futbolem . Ja tak uwielbiam Beckhama i Real że takie połączone jest jak dla mnie idealne :)

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 18 mar 2009, 19:09

Skończy się na tym, że Perez świadomy niemożliwości sprostania oczekiwaniom nie będzie kandydował. Szkoda, że prasa nie daje szans wykazania się innym kandydatom

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2411
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 mar 2009, 19:21

sadze, ze perez bedzie kandydowal.po prostu, gdyby bylo inaczej to juz dawno by o tym powiedzial.

kwestia jest tylko jego plan wyborczy, bo prasa moze sobie pisac co chce, a i tak nie wiemy niczego. jestem pewien tylko jednego. ze jesli perez bedzie kandydowac (w koncu tak czy tak nie mozna byc pewnym na milion procent) to bedzie mial juz:
- konkretne pomysly,
- ustalony sposob, w jaki spelni swoje pomysly.
najwiecej sie mowi o transferach, ale przeciez nie na tym sie konczy. to tylko taka smietanka. najbardziej mnie interesuje w jaki sposob kandydaci chca (?) zmniejszyc klubowe dlugi. a co do transferow to florentino nie jest calderonem i jak bedzie mowil o nowych pilkarzach podajac nazwiska to bedzie juz mial prawie wszystko dogadane.

inni kandydaci czasem sie pojawiaja, ale generalnie do wyborow jest jeszcze zbyt daleko, aby to wszystko sie rozkrecilo. wiecej bedziemy sie dowiadywac w maju. poki co nawet nie jest ustalona ostateczna data wyborow, a co dopiero mowic o oficjalnych kandydatach i probach zbajerowania socios.

StryQ
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: StryQ » 18 mar 2009, 20:51

perez bedzie tez mial jeszcze jedno - wygrana w kieszeni i do tego nie mam watpliwosci

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 18 mar 2009, 21:41

Wszyscy chca wrocic. jesli zobacze znow w bialej koszulce robertocarlosa albo becksa to chyba mnie pojebie. mam sentyment, szczegolnie do tego pierwszego, ale bez przesady. nie takich grajkow nam potrzeba.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 19 mar 2009, 0:03

ja jestem ciekaw,ze tak sie wyraze,jakie to kraczysko/a sprowadzi perez

w prasie mowi sie o 6 nazwiskach

zwroce wasza uwage na jedno-chyba zaden klub do tej pory (moze sie mysle) nie wydal w JEDNYM okienku 100 lub wiecej mln na transfery

wiec gadki o 2 lub 3 krakach mozna wlozyc miedzy bajki

nie kupi perez latem ponoc dogadanego cristiano za np 80 mln i kake za powiedzmy 60

wedlug mnie skonczy sie na cristiano i jakims rezerwowym bramkarzu

wydanie sumy wiekszej od 100 mln bedzie dla mnie szokiem i moze na nowo zachwiac rynkiem -jak w 2000 roku kiedy rozbito bank kupujac figo z barcy za klauzule czy pozniej zize

bedac na miejscu prezesa kupilbym z valenci silve i villa za powiedzmy 75 baniek ,do tego asenjo za 7 i mega utalentowanego jonathana pereire z racingu(wlasnosc-villareal) za np 15 mln

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”