Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

www.wroclawianie.info
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: www.wroclawianie.info » 22 mar 2009, 13:10

Cloner : rozumiałbym całą Twoją argumentację, gdybym sfotografował coś czego nie widział nikt na stadionie, czego nie uwieczniły żadne kamery. Wtedy faktycznie takie zdjęcie jest dowodem przestępstwa. Tymczasem sytuacja jest całkowicie publiczna. Gościa widzi kilka czy kilkanaście tysięcy ludzi. Milicjant wcinając sobie kanapkę filmuje go, w "reżyserce" gdzie siedzi organizacja i Milicja widzą go na monitorku i dają sobie zbliżenie ... i w tej sytuacji na czym polega jakaś wina, że ja w swoim serwisie pokazuję to o czym wszyscy dobrze wiedzą, co wszyscy widzieli i co zostało sto razy obfotografowane ?

Zdjęcia z zadym zawsze są anonimowe - pozasłaniane twarze itd. Wskoczenie gościa na płot do drobiazg. Uspokoił go jeden z kibiców. Ochrona też ciśnienia na to nie miała.

To nie żadna napinka. Ja z tego typu sugestiami spotykałem się trzy lata temu od kibiców Śląska - teraz sami chętnie oglądają zdjęcia.

Paradoks polega na tym, że pewien komfort anonimowości daje Ci tylko Twój brak świadomości, że jesteś dokładnie obfotografowany. Gdybyś miał świadomość ile materiałów leży na Milicji z Twoim wizerunkiem myślałbyś inaczej.

I w końcu najważniejsze - skoro od samych zainteresowanych nie ma uwag to w czym problem ? Po zadymie na Śląsk-Lechia nikt nawet nie próbował dyskutować.

ps. Ja też sam robię serwis i cóż z tego ?

Yukasz : skończ pieprzyć kawałki jak z programu Ziarno albo z Wyborczej. Nudne to o tym bydle na stadionach. Ja tam bydła nie widzę.

Wróć do „Wracając Do Meritum”