Obrony lepszej juz chyba nie ustawimy... w tynm momencie jest to najlepszy zestaw defensorów
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 27 mar 2009, 11:08
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 mar 2009, 22:04
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 27 mar 2009, 22:28
zawsze można Dudke ustawić obok Lewandowskiego:) I wtedy w środek obrony BosackiCo do Trałki to mimo wszystko za dużego pola manewru Holender nie miał, wiec mozna było się tego spodziewać.
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas86 » 27 mar 2009, 22:30
Ja mimo wszystko zdecydowanie bardziej wolałbym postawić na Bandrowskiego, który jest zawodnikiem bardziej ogranym i wg mnie lepszym od Trałki, który jakoś nigdy mnie nie zachwycał nawet jak na polskie warunki. Najbardziej polskiej kadrze przydałby się jednak Sobol, który teraz jest w niesamowitej formie.Jarzinho pisze:Co do Trałki to mimo wszystko za dużego pola manewru Holender nie miał, wiec mozna było się tego spodziewać.
lucas86
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 mar 2009, 14:49
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 mar 2009, 14:53
Pomyliłeś się Jarzinho. Jest Bandrowski. Nie ma za to Błaszczykowskiego. Mam nadzieję, że wejdzie w trakcie meczu. Jeżeli dzisiaj nie zagra to i z San Marino pewnie też nie.Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Dariusz Dudka, Michał Żewłakow, Jakub Wawrzyniak - Robert Lewandowski, Mariusz Lewandkowski, Roger, Tomasz Bandrowski, Jacek Krzynówek - Ireneusz Jeleń
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 mar 2009, 14:55
Zakładając, że Polska się dostanie, co nie wydaje mi się zbyt pewne. O Trałce nie chcę się wypowiadać, bo jeszcze za wcześnie na komentowanie. Życzę mu, aby nie był takim nieporozumieniem ja Pazdan z Zahorskim.Jarzinho pisze:po nieudanym wyjezdzie na MŚ słuch o nim zaginie
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 15:39
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 18:40
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 mar 2009, 19:07
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 mar 2009, 19:08
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2009, 19:11
Nawet Brazylia. No popatrz, Irlandia Płn. musi być nawet jeszcze lepsza, bo czasem jej ta krótka piłka wychodziła.MazurXIII pisze:Wilmore - ekspercie - na takim boisku to nawet Brazylia grałaby długą piłkę...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 mar 2009, 19:13
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 mar 2009, 19:14
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 mar 2009, 19:39
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio