Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 28 mar 2009, 20:11

Jednak akcja - gol Irka regional level Jelenia a poza tym dno i trzy metry mułu. Wstyd :!:

Boruc niech spada do Widzewa razem z Matusiakiem próbować narodzić się na nowo. Wawrzyniak który nie potrafi wziąć rywala na plecy do MU. A cała reszta obrony i pomocy niech zostanie w Irlandii zbierać truskawki czy co tam chcą.
Wilmore pisze:Wynik to wina piłkarzy. Nie wina Leo, że nie ma piłkarzy do gry na tym boisku. To jak w Azerbejdżanie - tam też kiedyś gospodarze wykorzystywali murawę i warunki do tego, by zatrzymywać wielkich. I im się udawało - a Irlandia ma na dodatek lepszych graczy na kilku pozycjach od nas...
Wina dla mnie leży po obu stronach - gwiazdy na boisku i gwiazda na ławce trenerskiej. Dobry trener potrafi sprawić że słabsi piłkarze grają jak nigdy, ja mam wrażenie że gramy jak nigdy beznadziejnie. Niedawno twierdziłeś że wszyscy zyskują na treningach z wielkim Don Leo. Poza tym na boisku prezentujemy antykoncepcję nie będąc w stanie nic zrobić w ataku, obrona swoją drogą. Poza tym wiadomo że jak wygrywamy to Leo jest wielki, jak przegrywamy to mamy beznadziejnych piłkarzy. I tak można każdego tłumaczyć do usranej śmierci. A że Boruc potrafi puścić szmatę to wiadomo nie od dziś, znaczy jak widze nie wszyscy wiedzą.
MENDEZ pisze:jak dobrze, że nie awasujemy na MS bo może Leo straci swój dożywotni kontrakt z kadrą
Pomniki po nim za awans do Euro zostaną, w końcu dokonał cudu 8)

PS Za co Polaków nie kochają a szczególnie Boruca bo nie jestem na czasie :?:

Wróć do „Polska”