Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 kwie 2009, 16:13
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 kwie 2009, 16:20
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 kwie 2009, 16:41
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 kwie 2009, 17:50
Nie do końca. Wybrał sobie Bilardo i Ruggeriego, ale Grondona (szef AFA) nie zgodził się na kandydaturę Ruggeriego. Nie wiadomo o co mu chodziło. Raz rzucił nawet, że nie podoba mu się twarz Ruggeriego czy coś takiego. Więc Maradona niby miał swobodę w doborze asystentów, ale jednak nie do końca.Bienias pisze:A czy Maradona wybieral sobie asystentow?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 wrz 2009, 16:57
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 wrz 2009, 19:00
Samuel i Gonzalo nie dostają powołań z tych samych powodów do Higuain (czyli nie wiadomo czemu). Demichelis ma kontuzję, Cata nie umywa się do Otamendiego, więc tu wszystko jest zrozumiałe, a Ayala zakończył karierę reprezentacyjną po Copa America.Jarzinho pisze:Nie wiem jak wyglada sytuacja z kontuzjami czy jakimis animozjami, ktore wystepuja obecnie w kadrze Argentyny, ale przeciez defensorow takze Argentyna posiada. Samuel, Gonzalo, Cata czy Demichelis. Ayala takze nie zawiesil chyba kariery reprezentacyjnej.
To chyba dobrze, że Diego sięga po piłkarzy z ligi argentyńskiej, bo to na pewno nie są ogórki, a szczególnie Salvio i Otamendi.Jarzinho pisze:Nie ogladam juz od kilku miesiecy ligi argentyńskiej wiec nie mam pojecia kim jest kilku zawodnikow Salvio, Boaltti, Dominguez czy Otamendi i jak sie prezentuja.
Chyba każdy się nad tym zastanawiaJarzinho pisze:Nie wiem dalczego ani Milito ani Lisandro nie zagrali od poczatku
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 wrz 2009, 14:53
Kaładze? On jest przynajmniej "skuteczny". Daje zwycięstwo kolegom z drużynyCorinthians pisze:A jak zagrał Tevez? Weźcie trzy metry mułu, dodajcie Sebastiana Milę i pomnóżcie przez Kaladze.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 10 wrz 2009, 9:04
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2009, 11:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 wrz 2009, 14:02
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2009, 14:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 wrz 2009, 20:47
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 wrz 2009, 21:13
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 wrz 2009, 21:29
A czy Diego przypadkiem nie mysli o reaktywacji batigolaCorinthians pisze:Jeżeli za miesiąc nie będzie kontuzji, to nie należy spodziewać się takich bubli. Swoją drogą, szkoda że czerwień dostał Veron, bo wówczas na boisku znajdowaliby się: Zanetti (36 lat), Schiavi (36), Palermo (36) i Veron (34). Na to nie ma wytłumaczenia. W odwodzie są jeszcze Ortega, Gallardo, Almeyda, Abbondanzieri, Claudio Lopez i Crespo.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 wrz 2009, 23:04
Mentor dlaczego żenada? Paragwaj grał świetnie, a meczy nie ogląda się tylko dla jednej drużyny (czyt. Argentyna)Mentor pisze:Wczoraj obejrzałem tylko pierwszą połowę bo więcej nie dałem rady. Żenada po całości.
czeher pisze:A czy Diego przypadkiem nie mysli o reaktywacji batigolamoze by go namowil
![]()
Tomusmc
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio