1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern - Strona 6

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2009, 23:50

Tak zaklinaj rzeczywistosc.... poza tym, czy ja wytaczam jakies oskarzenia, pretensje ?
Definiuje to jak odbieram Lyon, Bayern, ktorzy to juz nawet nie sa niepodwazalnymi zespolami w swych ligach
Powazne starcia w LM przed B, bo jak sie jest takim klubem jak Barca to z dotychczasowymi rywalami nalezy bezproblemowo wygrywac i basta... i ten wynik ma sie tak do weryfikacji sily Barcy w Lm jak pogromy sportingu przez Bayern (wtedy byly glosy, ze lekcewaze Bayern)

No ale jak chcesz barca jest wielka, rozjedzie wsyztskich tak jak stojacy Bayern, czlowieku .... odstawicie z kwitkiem kogos powaznego to bedzie inna gadka
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2009, 23:52 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 kwie 2009, 23:51

mistyk pisze: Nie wiem tylko, za co Leo dostal zółta kartke.
No właśnie, za złość na decyzję sędziego, czy za "nurkowanie" (jak nazywali niektórzy ewidentny faul na Messim).

Kalinowski fajnie kombinował, dlaczego to Marquez grał na czas i dostał żółtko :D

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 kwie 2009, 23:55

czeher pisze:
No ale jak chcesz barca jest wielka, rozjedzie wsyztskich tak jak stojacy Bayern, czlowieku .... odstawicie z kwitkiem kogos powaznego to bedzie inna gadka
Mam nadzieje, ze w finale odstawimy Porto :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 0:02

Pod wzgledem dominacji to dzisiejszy mecz byl podobny do tego z zeszlego roku z Man U, tyle tylko, ze ci mieli duzo lepsza murarke. Bo zagrozenia, pdoobnie jak Man U Bayern nie stwarzal dzisiaj zadnego.
Rzeczywiście 10 100% sytuacji z meczu z Bayernem= 0 100% w spotkaniu z nami. :haha:

Konkurs na najgłupszy cytat roku zakończony. Zwycięzca został Mistyk.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 kwie 2009, 0:07

Kamil232 pisze:Coś jeszcze? :haha:
Tak, śmiech to zdrowie więc więcej emot by się przydało cobyś nam nie chorował :haha: :haha: :haha:
BarcaQzYN pisze:Kalinowski fajnie kombinował, dlaczego to Marquez grał na czas i dostał żółtko :D
Dobrze że tego nie słyszałem, za to Szpaq m.in. stwierdził iż Iniesta jeszcze przed zagraniem wie co chce zagrać i dlatego jest geniuszem :lol: To chyba ja też jestem? :think:

II poł. słabsza, Barca co zrozumiałe nie musiała walczyć o bicie rekordu i było jak było :?

Dla mnie mamy już trzech półfinalistów - Barca, Arsenal, Hiddink :o

Awatar użytkownika
Roodeck
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 09 kwie 2009, 1:20

czeher pisze: No ale jak chcesz barca jest wielka, rozjedzie wsyztskich tak jak stojacy Bayern, czlowieku .... odstawicie z kwitkiem kogos powaznego to bedzie inna gadka
To ile drużyn w Europie można nazwać poważnymi? Pięć?

Najpierw było "poczekajmy do meczów z wielką czwórką w PD", potem "poczekajmy na 1/8 i 1/4" i wkrótce okaże się że każdy przeciwnik z którym wygra Barca będzie słaby, z nędzą defensywą i grający na stojąco.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 1:20

OMG. Jeden emot na post. No mniej się nie da. Jak tam wam bardzo je przeszkadzają to zbierajcie podpisy i złóżcie pozew u admina, co by je wywalił. :)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 09 kwie 2009, 1:31

czyli sądzicie że defensywa Bayernu grała kosmos ? pressing i cała reszta funkcjonował zadziwiająco ? no to brawa dla was :jupi:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 kwie 2009, 8:42

Miejmy nadzieję, że Pep dostanie tylko jeden mecz kary... Ten rewanż z Bayernem może chyba spokojnie oglądać z wysokości trybun, ale na półfinał nie może go zabraknąć...

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 kwie 2009, 9:26

wyrzucenie na trybuny to jak czerwona kartka, wiec jeden mecz. Pep by musiał nieźle naubliżać sędziemu żeby np 2 mecze dostać :roll: . W poprzednim sezonie Frank zagotował się podczas meczu z Lyonem i jeden mecz dostał. w pierwszym meczu z Celtikiem pauzował

Bardziej mnie interesuje ile Messi ma kartek :? . Wersje są rozbieżne: dwie albo jedna :roll:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 kwie 2009, 9:41

Mourinho dostaje czerwona za każde pretensje do sedziego, niezaleznie czy powie coś obraźliwego czy tylko zwroci uwage, wiec Guardiola wcale nie musiał ubliżac, tym bardziej że Webb miał zamiar zostac główna gwiazda całego wieczoru. Dobrze, że Barca mu na to nie pozwoliła.

Ja w innej sprawie. Czy kibice Bayernu dalej uważają, że Ribery wypłeni kontrakt z obecnym klubem? Ja na jego miejscu uciekałbym już w tej chwili na wszelkie możliwe sposoby.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2009, 10:13

Hmm...

Haha Messi co za nurek haha!!!1

Dobrze napisałem Kamil? :)

Teraz wersja dla normalnych --->

Jak dla mnie karny na Messim był a żółta kartka dla Leo i wyrzucenie Pepa tylko pogrąża Webba, który chciał być gwiazdą meczu. Na szczęście nie udało mu się za bardzo zepsuć widowiska. Mam nadzieję, że w tym sezonie nie będę go już oglądał.

Jeśli chodzi o naszą grę to jestem w pełni usatysfakcjonowany. Kwestię awansu rozstrzygnęliśmy w 45 minut. W rewanżu liczę na zmiany w składzie.

Napisałbym coś więcej, ale boję się kompromitacji. Kamil czuwa.

PS: Pytanie mam. Czy istnieje jakaś instancja do której można się odwoływać w sprawie kartek przyznanych w LM?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 kwie 2009, 10:19

mistyk pisze:Pod wzgledem dominacji to dzisiejszy mecz byl podobny do tego z zeszlego roku z Man U, tyle tylko, ze ci mieli duzo lepsza murarke. Bo zagrozenia, pdoobnie jak Man U Bayern nie stwarzal dzisiaj zadnego.
Szkoda tylko, że wtedy przegraliście.

I dalej nie wiem co ma wspólnego udawanie Messiego do wyniku meczu United-Porto. Za cholerę.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 kwie 2009, 10:22

I dalej nie wiem co ma wspólnego udawanie Messiego do wyniku meczu United-Porto. Za cholerę.
a kiedy Messi udawal??

gdy dostal z lokcia czy gdy mijajac bodajze Ottla zostal zachaczony i przez to upadl?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 kwie 2009, 10:30

tylko ja się odnoszę do wcześnijszej odpowiedzi jednego z kibiców Barcy, który na posta Kamila, że Messi nurkował, odpisał " Ile tam było z Porto?"

Ja nigdzie nie napisałem, że Messi nurkował. Powiedziałbym raczej, że bardzo szukał nogi przeciwnika i ją chyba znalazł.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”