Haha Messi co za nurek haha!!!1
Dobrze napisałem Kamil?
Człowiek. Nie mam w zwyczaju wchodzić po każdym meczu i wyciągać każdemu nurka. Nie znoszę takich zagrań, ale od kiedy zobaczyłem ze 2-3 nurki Rooney'a tym czy poprzednim sezonie, to straciłem nadzieje, że się wyplewi takie zagrania i myślę, że każdy grajek ma coś na sumieniu. Napisałem to tylko z prostego powodu. Nie znoszę jak ktoś widzi u drugiego Belke w oku, a u siebie nie widzi źdbła. I wpisy ala, że Messi nigdy nie nurkuje, nie udaje i nie jest oszustem.Napisałbym coś więcej, ale boję się kompromitacji. Kamil czuwa.
Messi nurkuje- zrobił to wczoraj, zrobił to wcześniej w meczu z Atletico i paru innych. Messi udaje, zrobił to z Del Horno zrobił to z D'Allesandro, zrobił to wczoraj z Van Bommel. Ktoś tam pisał, że dostał z łokcia. Owszem dostał i każdy pewnie by się wypieprzył. Ale nie zwijał 25 minut, po czym widząc jak sędzia nie reaguje wstawał z uśmiechem. Messi jest oszustem, każdy zna jego siatkarskie możłiwości.
I tylko jedynie oto mi chodziło by pokazać hipokryzje paru panów, więc daruj sobie śmieszne teksty typu "hahah Messi nunrkuje", lepiej zobacz je u swoich kolegów z tematu "hahah patrzcie na te linki. Ronaldo panienka, nie to co Leoś"