Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 kwie 2009, 11:44
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 kwie 2009, 19:03
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 kwie 2009, 19:06
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 kwie 2009, 22:19
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 kwie 2009, 22:30
To raczej było do przewidzenia ale bądź co bądź drużyna z takimi pieniędzmi powinna chociaż powalczyć a oni poza pierwszą minutą byli tylko widzami tylko Given coś tam próbował ale sam Pucharu UEFA nie wygrapiotrcies pisze:i wcześniej z HSV są wynikami, które powinny Hughesa martwić.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 kwie 2009, 22:31
Jak nie można tych z najwyższej polki to trzeba starać się o piłkarzy troszeczkę lepszych niż Bellamy dla przykładu.piotrcies pisze:City zawodzi, wydawało mi się, że skoro mają już kupę kasy, to rzucą się natychmiast na tych najbardziej rządnych pieniędzy gwiazdorów, takich jak Robinho.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 kwie 2009, 22:41
Jak dla mnie nie jest to zły zawodnik i myślę że to nie było najgorsze posunięcie Szejków co innego Jo który został od razu wypożyczony ,de Jong tez nic wielkiego nie pokazuje ale Craig to jak dla mnie zawodnik który przyda się tej drużynie doświadczony obyty liga dosyć bramkostrzelny i jeśli Robinho się rozegra to z Irelandem w trójkę mogą naprawdę fajnie na boisku wyglądać w dodatku na skrzydle Shaun który ma tez nie małe możliwości ale póki co w praktyce wygląda inaczej może to kwestia czasu grania przyszły sezon zweryfikuje bo nieraz te pierwsze przełomowe nie zawsze są idealne albo na miarę oczekiwań ... Nie od razu Rzym zbudowanoRezus pisze:o piłkarzy troszeczkę lepszych niż Bellamy dla przykładu.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 maja 2009, 9:37
Widzę że nie długo liga Brazylijska będzie jedną z silniejszych jeszcze Dinho i jest full complet.Napastnik Manchesteru City, Robinho nie jest zadowolony z pobytu w klubie i nosi się z zamiarem powrotu do FC Santos, w którym zaczynał piłkarską karierę - tak przynajmniej uważa prezydent brazylijskiego klubu.
Marcelo Teixeira oświadczył, że odbył prawie 1,5-godzinną rozmowę z reprezentantem Brazylii i z niej właśnie wyciągnął takie wnioski. Santos stara się bowiem sprowadzić Robinho i czyni wszystko, by stało się to latem.
- Robinho wyraził zainteresowanie moją propozycją, ponieważ w Anglii nie czuje się najlepiej - powiedział Teixeira - Trudno jednak rywalizować z europejskimi potęgami pod względem finansowym.
Robinho trafił na Eastlands we wrześniu 2008 roku z Realu Madryt. W pierwszym sezonie w Premier League zdobył 14 goli.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lip 2009, 16:27
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 lip 2009, 16:38
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 lip 2009, 16:38
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 lip 2009, 16:54
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robis » 19 lip 2009, 17:24
Robis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 20 lip 2009, 8:29