Filmik z Pepem dawałem, ale oglądając go za każdym razem jestem w szoku. Furiat
No i jeszcze fota bo foty są fajne:

[EDIT]
Maciek - to aluzja do klimatów innego forum. Nie warto tego roztrząsać
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 kwie 2009, 12:45

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 kwie 2009, 12:48
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 10 kwie 2009, 12:51
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 kwie 2009, 13:05

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 kwie 2009, 13:10
Wydaje mi się jednak, że ktoś już tak skomentował podobne zdjęcie. Chyba nawet MentorBarcaQzYN pisze:Mam nadzieję, że tylko Tobie.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 kwie 2009, 13:46
Gdybyś nie był takim ignorantem to byś wiedział dlaczego napisałem o Nurku Messiego. Pisałem już o tym trzy razy, zacytuje siebieTemat o 1/4 LM Barcelona - Bayern. Oki, fajnie poczytamy sobie opinie obu stron. Ależ skąd! Przecież i tu jest nadworny błazen pilka.pl i wkleja jakieś linki z YouYube z upadającym C. Ronaldo!
Co to za syf!!?? Kufa, czy Ty musisz się wszędzie wpierniczać i to w te tematy, które Ciebie nie powinny obchodzić?
Człowieku, czy ty jesteś psychicznie chory?! Czy ty non toper siedzisz przy kompie, chory i dyszący z nienawiści do Barcelony, Messiego, i Bóg wie kogo jeszcze? To co tu wyprawiasz jest poniżej wszelakiej krytyki, retoryki i etyki.
Gdyby nie wpisy Bieniasa, Mistyka o tym, ze Leo jest święty, w życiu bym się nie zająknął na temat tej sytuacji. Dotarło w końcu? CZY MAM NAPISAĆ PO TWOJEMU Z TYSIĄCAMI WYKRZYKNIKÓW I Z CAPSEM PO RAZ PIĄTY TO SAMO?Człowiek. Nie mam w zwyczaju wchodzić po każdym meczu i wyciągać każdemu nurka. Nie znoszę takich zagrań, ale od kiedy zobaczyłem ze 2-3 nurki Rooney'a tym czy poprzednim sezonie, to straciłem nadzieje, że się wyplewi takie zagrania i myślę, że każdy grajek ma coś na sumieniu. Napisałem to tylko z prostego powodu. Nie znoszę jak ktoś widzi u drugiego Belke w oku, a u siebie nie widzi źdbła. I wpisy ala, że Messi nigdy nie nurkuje, nie udaje i nie jest oszustem.
Messi nurkuje- zrobił to wczoraj, zrobił to wcześniej w meczu z Atletico i paru innych. Messi udaje, zrobił to z Del Horno zrobił to z D'Allesandro, zrobił to wczoraj z Van Bommel. Ktoś tam pisał, że dostał z łokcia. Owszem dostał i każdy pewnie by się wypieprzył. Ale nie zwijał 25 minut, po czym widząc jak sędzia nie reaguje wstawał z uśmiechem. Messi jest oszustem, każdy zna jego siatkarskie możłiwości.
Ponowne gdybyś nie był takim ingronatem to byś je widział, bo owszem były.Czy kiedykolwiek ktoś TU kiedyś napisał w stronę C.Ronaldo "perfidny płaczek", "menda", "panienka", "pieprzony nurek"?!
TAK NAPISAŁ!CZY KIEDYKOLWIEK KTOŚ NAPISAŁ COŚ TAKIEGO?!
To jest Twoje zdanie. Ronaldo wykorzystuje wyciągniętą nogę obrońcy Derby, Messi wykorzystuje wyciągniętą nogę Lella. Obaj nie musieli tego robić, obaj zrobili. Ronaldo to robi bardziej perfidnie Messi mniej, obie sytuacje to nur.Link z YT pasujący do sytuacji Messi-Lell jak świni siodło
Kolejny ignorant.Gdzie niby jestem zaślepiony? Już o tym pisałem, że Barcelona prezentuje się najlepiej w Europie i lepiej od nas. Pisałem, że z Porto zagraliśmy żenują słabo, to samo z Liverpoolem. Pisałem,że Messi prezentuje się lepiej od Ronaldo. Co mam sobie to do podpisu wstawić? Pytam po raz drugi w którym miejscu jestem zaślepiony i nie potrafie trzeźwo ocenić faktów? W tym, że nie zgodziłem się, że stwierdzeniem iż "Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso"? Czy w jakim innym? Poprosze o cytaty?Nie wiem co powoduje u Ciebie takie zaślepienie, ale proponuję trochę trzeźwości w ocenie pewnych faktów - cała Europa zachwyca się obecnie grą Barcelony z jednego prostego powodu - od dawna już żaden klub nie łączył w swojej grze takiej swobody w operowaniu piłką, finezji rozegrania, dominacji, kontroli sytuacji na boisku i efektowności akcji z tym co suma summarum najważniejsze - z seryjnym wygrywaniem.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 kwie 2009, 13:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 10 kwie 2009, 13:59
Nie prawda. Bzdury piszesz. Messi upada w wyniku kontaktu z wystawioną noga przeciwnika(ta wystawiona noga POWODUJE jego upadek), a Ronaldo upada i w czasie jak leci na murawę zahacza o nogę obrońcy(wystawiona noga obrońcy nie SPOWODOWAŁA jego upadku). Ktoś dobrze napisał, że te dwie sytuacje pasują do siebie jak siodło do świni.Kamil232 pisze:To jest Twoje zdanie. Ronaldo wykorzystuje wyciągniętą nogę obrońcy Derby, Messi wykorzystuje wyciągniętą nogę Lella. Obaj nie musieli tego robić, obaj zrobili. Ronaldo to robi bardziej perfidnie Messi mniej, obie sytuacje to nur.
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 kwie 2009, 14:08
Łatwo Ci mówić. To nie Ciebie atakują ignoranci którzy zarzucają CI zaślepienie i wywyższanie swoich zawodników, bo nie zgadzasz się ze stwierdzeniem, że "Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso"- ktoś kto ogląda regularnie PL przez ostatnie dwa sezoy, zaślepionym by nazwał tego który wypowiedział to stwierdzenie.poważnie już sobie odpuśćcie,
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jeans7 » 11 kwie 2009, 9:19
Jeans7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 kwie 2009, 12:48
Kamil232 pisze:A to ciekawe, bo swoje śmieszne docinki o tym, że niby Kibice Manchesteru uważają, za wszystko co z Manchesteru najlepsze wszystkich zawodników itd. zacząłeś wypisywać po tym jak min. ja nie zgodziłem się ze stwierdzeniem bodaj Jordana20, ze Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso. I zacząłeś go wyzywać od drewna etc.
Chłopie naprawde dołaczyłem do dyskusji w teamcie MU w momencie keidy pojawił się tam motyw "Yaya Toure" wczesniej nie czytałem nie brałem udziału w dyskusji na temat Carrick- Alonso. Moje posty dotyczyły jesli juz to Carrick Toure, wiec na przyszłość zwracaj uwage na takie szczegóły. EOTKamil232 pisze:Mam dla Ciebie dobrą radę, jeśli oglądasz tylko NBA to pisz tylko o niej. Bo Premiership na pewno nie oglądałeś, bo gdybyś to czynił to byś wiedział, że Carrick miał ostatnie sezony lepsze od Xabiego Alonso(To nie oznacza, od razu, że go ktoś uważa za najlepszego na świecie, czy lepszego od Xaviego ) A już pisanie o nim z Twojej strony jako o drewnie, może świadczyć o tym, że piłki nożnej to Ty oglądasz chyba tylko w przerwach między kwartami w NBA.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2009, 12:55
Przynajmniej tyle dobrego. Nawet jeżeli UEFA nie anuluje kary to będzie trzeba uważać tylko w pierwszym spotkaniu półfinałowym. Zakładam, że we wtorkowym rewanżu Messi nie zagra a przynajmniej nie od początku.Wniosek złożony przez FC Barcelonę o odwołanie kary dla Guardioli oraz anulowanie żółtej kartki dla Messiego UEFA rozpatrzy w sobotę.
Jednak niezależnie od decyzji podjętej przez UEFA, Lionel Messi będzie mógł wystąpić w finale rozgrywek nawet jeżeli zobaczy żółtą kartkę w drugim, półfinałowym meczu. Jedyny przypadek jaki może wykluczyć zawodnika z udziału w spotkaniu finałowym jest ujrzenie bezpośredniej, czerwonej kartki.
Nowe zasady wprowadzone przez UEFA można uznać za komfortowe i przyjazne dla drużyn, gdyż na Stadionie Olimpijskim w Rzymie oba zespoły będą dysponowały wszystkimi zdrowymi zawodnikami, przez co poziom zawodów będzie wyższy, a ostateczny wynik nie będzie wypaczony przez nieobecności w składach.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 kwie 2009, 13:27
Drugim takim wykluczajacym przypadkiem jest odpadniecie Barcelony w polfinaleJedyny przypadek jaki może wykluczyć zawodnika z udziału w spotkaniu finałowym jest ujrzenie bezpośredniej, czerwonej kartki.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2009, 18:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 13 kwie 2009, 20:53
BarcaQzYN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio